Arzum Waffy Max AR2033 Waffle Makinesi Candy Pembe

3.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.240 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.740,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.750 TL

Ürün Bilgileri

Arzum Waffy Max AR2033 Waffle Makinesi Candy Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERNPAZARLAMA Satıcı Ünvanı: MEHMET ARİF EREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3530871975
    Bu ürün ERNPAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isı ayarlı waffle makinesi, aynı zamanda ikaz düğmesine sahiptir. Bu sayede ekstra kullanım kolaylığı sunar.
  • Yenilenen tasarımıyla Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi ideal boyuta ve modern bir görünüme sahiptir. Bu sayede çok dar mutfaklarda bile kendine yer bulur.
  • Kilitleme mandalına sahip Arzum AR2033 dik olarak da saklanır. Bu özelliği ile yerden tasarruf ettirir.
  • Yapışmaz özellikli granit waffle makinesi, üçgen dilimlidir. Bu sayede lezzeti gibi görsel olarak da orijinal waffle’dan farksız pişirir.
  • Pembe waffle makinesi çıkartılır özellikte plakalara sahiptir. Plakalar yumuşak bir bez ile pratikçe temizlenir.
  • Arzum AR2033 Waffy Max 800W güç ile çalışır. Termostat özelliği ile enerji tasarrufu ettirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Pembe
  • Waffle Kapasitesi 6+
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi

Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi

Çok lezzetli, çok tatlı, iştah kabartan, diyet bozduran waffle pişirmek, Arzum AR2033 Waffy Max Waffle ile artık hayal değil. Yenilenen tasarımı ile ideal boyutlarda üretilen Arzum AR serisinden waffle makinası, dar mutfak tezgâhlarında bile kendisine yer bulmayı başarıyor. Waffle sevginizi katlandıracak, renk renk seçenekleri ile mutfağınıza uyum sağlayacak waffy max özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.

  • Yenilenen Tasarım
  • Granit Efektli Plaka
  • Termostat İkaz Işığı

Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi Özellikleri

Arzum AR2033 Waffy Max Waffle Makinesi Özellikleri

AR2033 Waffy Max waffle makinesi ısıya dayanıklı, ergonomik tutma sapı, granit efektli döküm yanmaz yapışmaz plakalar, ısı ayar düğmesi, enerji (güç/ısıtma) ışığı ve termostat (hazır) ikaz ışığı olmak üzere 4 ana parçadan oluşmaktadır. Bu makine, granit efektli döküm plakalar sayesinde yapışmadan lezzetli waffle yapma imkânı sunmaktadır. Sıcaklık ayarına ek olarak yükseklik ayarı da bulundurmaktadır. Bu waffle makinasında kilitleme mandalı bulunur ve bu sayede kolaylıkla dar alanlarda dik olarak muhafaza edilebilir. Arzum AR2033 waffle cihazında bulunan termostat ikaz ayarı, cihazın kullanımını kolaylaştırmaktadır. Yenilenen iç tasarımı ile midelerden önce gözleri doyuran Arzum AR2033 Waffy Max dilim sayısı açısından 6 adet kapasiteye sahiptir. Plakalar çıkarılabilir özelliktedir. Bu sayede temizliği oldukça kolaylaşan cihazın temizliği esnasında sıcak sabunlu su ve yumuşak bir bez kullanmanız yeterlidir. Kesinlikle aşındırıcı malzemeler ve temizlik kimyasalları kullanmamalısınız. Cihazınızın alt ve üst ızgaraları 180 derece açılabilme imkânına sahiptir. Yağ akıtma kanalı mevcuttur. Kablo saklama kanalı bulunmaktadır. Arzum AR2033 güç tüketimi 1800 watt’tır.

Arzum AR2033 Waffy Max Kullanım Bilgileri

Arzum AR2033 Waffy Max Kullanım Bilgileri

Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi ilk kullanım öncesi plakaları temizlenmelidir. Bu temizlik esnasında ılık su ve biraz deterjan kullanmalı, temizliği yumuşak bir bez ile yapmalısınız. Cihazınızı kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okumalısınız. Bu cihaz sadece evde kullanılması içindir, sanayi amacı ile kullanıma uygun değildir. Arzum Waffy Max ilk kez kullanıldığı esnada hafif bir koku ve duman çıkarabilir ve bu olağan bir durumdur. Kısa bir süre sonra kendiliğinden geçecektir. İlk kullanımda alt ve üst plaka yüzeylerini hafifçe yağlamanız önerilmektedir. Arzum AR2033 waffle makinesini kullanmak için cihazı fişe takarak ısı ayar düğmesinden sıcaklığı istediğiniz ayara getirin. İstediğiniz sıcaklığa ulaşıldığında ön ısıtma tamamlanır ve termostat (ikaz) lambasında yanan kırmızı ışık söner. Bu durumda makinanız lezzetli waffle pişirmek için hazır hale gelmiş olur. Pişirme işi bittikten sonra Arzum waffle cihazınızı fişten çekip soğumaya bırakın. Tam soğuma sağlandıktan sonra plakaları çıkartarak temizleyebilirsiniz. Cihazın dış yüzeyini nemli bir bez ile temizleyebilirsiniz. Cihaza asla su kaçırmamalısınız.

Trendyol’da Waffle Lezzeti

Trendyol’da Waffle Lezzeti

Arzum AR2033 Waffy Max waffle makinesi yorumları ve fiyatları için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Trendyol’da mürdüm, pembe, mavi, dreamline renkleri mevcuttur. Arzum AR2033 Waffy Waffle makinesi kullananlar az yer kaplaması, hızlı ısınması, çabuk pişirmesi ve asla yapışmaması açısından bu ürünü müşterilere öneriyor. Arzum waffle makinesi kullanarak lezzetli waffle yapmak isteyenler kullanım kılavuzunda bulunan waffle tarifine göz atabilir. Bunun için malzemeler; 2 adet yumurta, 1 yemek kaşığı toz şeker, su bardağının 4’te 1’i oranında sıvı yağ, 1 çay kaşığı kadar tuz, 2 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu ve 1,5 su bardağı süt. Öncelikle yumurta ve şekeri köpük halini alana dek çırpınız. Tuz, yağ ve sütü de ilave edip çırpmaya devam ediniz. Kontrollü bir şekilde unu, ardından kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyip bir kere karıştırınız. Plakalara dökerek pişmesini bekleyiniz. Yaklaşık 4 ila 6 dakikada hamurunuz pişecektir. Waffle makinenizi kullanırken ergonomik tutma kollarını kullanmalı, asla dış yüzeyine elinizi değdirmemelisiniz.