4
Ekmek Kızartma Makinesi kategorisinde
en çok satılan 4. ürün

Arzum Ar2014 Altro Siyah Ekmek Kızartma Makinesi

979 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.032,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049 TL1.032 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.159 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arzum Ar2014 Altro Siyah Ekmek Kızartma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesaplimagaza Satıcı Ünvanı: TEKNOUYGUN E TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836045649900015 Vergi Kimlik Numarası: 8360456499
    Bu ürün hesaplimagaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arzum AR2014 Altro Ekmek Kızartma Makinesi - Siyah 900 W 2 dilim ekmek kızartma kapasitesi 8 farklı kızartma kademesi Kızartmayı durdurma düğmesi (Cancel) Buz çözme fonksiyonu (Defrost) Yeniden ısıtma fonksiyonu (Reheat) Çıkarılabilir kırıntı tepsisi Dekoratif metal gövde Renk: Misty Blue, Mercan Buz ÇözmeVarDurdurma FonksiyonuVarEkmek Dilim Kapasitesi2Güç (W)900Isı AyarıVarKablo Sarma YuvasıYokKırıntı TepsisiVarTekrar IsıtmaVar

Ürün Özellikleri

  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Buz Çözme Fonksiyonu Var
  • Isı Ayarı 1 Kademe
  • Kırıntı Çekmecesi Var
Geri Bildirim Ver

Arzum Altro Ekmek Kızartma Makinesi ile Çıtır Kahvaltılar

Ekmek, düzenli olarak tüketilen unlu gıdalardandır. Tahılın, mayanın, tuzun ve suyun belirli oranlarda karıştırılıp daha sonrasında yoğurularak elde edilen halidir. Elde edilen bu hamur belirli bir süre fermantasyon süresine bırakıldıktan sonra fırınlarda gerekli sıcaklıklarda pişirilmesiyle elde edilir. Beslenme sisteminde oldukça önemli bir yeri vardır. Karbonhidrat sınıfında yer alır. Birçok ekmek çeşidi vardır ve her bir ekmeğin kendine has özellikleri bulunur. Günlük olarak tüketilen ekmekler farklı çeşitlerde pişirilebilmektedir. Bazen de pişirilmiş ekmekler kızartılarak tüketilebilir. Böyle zamanlarda en çok kullanılan ürünlerden biri de Arzum altro ekmek kızartma makinesi olmaktadır. Bu ürün aynı anda 2 dilim ekmek kızartabilmektedir. Arzum altro gün içinde kullanıma uygun sadece ev içerisinde de değil bunun dışındaki alanlarda da kullanıma uygun bir üründür. Oldukça pratiktir ve içine konulan dilimleri kısa bir sürede kızartabilmektedir.

  • Farklı Kızartma Kademesi
  • Yeniden Isıtma Fonksiyonu
  • İşlevsel Özellikler

Arzum Altro Ekmek Kızartma Makinesi AR2014 Ürünü

Ekmeğin insan hayatında yeri yadsınamaz bir parçadır. Her sabah kahvaltılarında, öğle yemeklerinde, atıştırmalıklarda, akşam yemeklerinde ve daha pek çok zaman diliminde aslında zamansız olarak tüketilen bir gıdadır. Ekmek ile yapılabilecek birden fazla ürün çeşidi bulunur. Her biri kendi içinde farklı kategorilere ayrılarak çeşitli adlarla adlandırılmıştır. Ekmek, kızartılmaya müsait bir besindir. Ekmeği kızartarak pek çok ürüne alt taban yaratmak mümkündür. Arzum ar2014 altro ekmek kızartma makinesi tam olarak bu iş için üretilmiş bir üründür. Günlük kullanıma uygun ve son derece kullanışlı bir kızartma makinesidir. Kızarmış ekmek ile yapılabilecek birbirinden farklı lezzetler mevcuttur. Arzum ar2014 altro 2 dilim ekmek kızartma makinesi tek seferde 2 dilim ekmek kızartabilmektedir. Ekmeği kızartmak için de 8 farklı ayara sahiptir. İstenilen her ayarda ve sıcaklıkta ekmeği kızartmak mümkündür.

Arzum Altro Ekmek Kızartma Makinesi AR2014 Kullanımı

Kızartma makineleri, hayatı kolaylaştıran ev aletlerinden biridir. Hem ufak yapısı hem de zamandan tasarruf ettirmesinden dolayı oldukça avantajlı bir ürün olmaktadır. Ekmek çeşidi fark etmeksizin hemen hemen her ekmeği kızartabilmektedir. Piyasa üzerinde birden çok ekmek makinesi bulunmaktadır. Çeşitli renklerde ve çeşitli boyutlarda olabilmektedirler. Arzum ar2014 altro ekmek kızartma makinesi kullananlar genellikle sabah kahvaltılarında veya gün içinde kızarmış ekmek tüketmeyi seven kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kısa bir zaman diliminde minimum 2 dilim ekmek kızartmaktadır. Bu açıdan son derece avantajlıdır. Arzum altro ekmek kızartma makinesi nasıl kullanılır sorusuna verilebilecek en net cevaplardan biri makinenin kızartma bölmesine 2 dilim ekmek koymak olur. Daha sonrasında ise ısı ayarları kısmından istenilen ısı ayarı seçilir. Bu seçim sonucunda fiş prize takılır ve çalıştırma kolu yerine oturana kadar aşağı itilir.

Arzum Altro Ekmek Kızartma Makinesi AR2014 Yorumları

Ekmek kızartma makineleri sadece ev içerisinde değil bunun yanında yemek sektörünün olduğu her alanda kullanılabilmektedir. Bu ürün sadece ekmekleri kızartmak amacıyla kullanılmalıdır. Amacı dışında yapılan her uygulama alete zarar vererek büyük sorunlara yol açmaktadır. Ekmekler her kızartıldığında çeşitli parçaları makine içerisinde kalacaktır. Bu kırıntılar zaman içerisinde yanmaya başlayacak ve ekmekte yanık kokularının oluşmasına sebebiyet verecektir. Arzum altro ekmek kızartma makinesi yorum alanı incelendiğinde ürünün alt kısmında kırıntı tepsisi veya kırıntı toplama haznesi denilen bir haznenin olduğu görülmektedir. Kırıntı halindeki parçalar orada toplanarak daha sonra temizlenmektedir. Bu küçük detay sayesinde alet hiçbir zarar görmeden uzun süreler boyunca rahatlıkla kullanılabilmektedir. Arzum ar2014 altro ekmek kızartma makinesi satın al seçeneği sayesinde ürünü kolayca satın alabilmeniz mümkündür. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.