Aryıldız Vogue Gold Pvd 24 Parça Çatal Bıçak Kaşık Takımı

2.801,75 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL

Ürün Bilgileri

Aryıldız Vogue Gold Pvd 24 Parça Çatal Bıçak Kaşık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YEŞİLYURTGROUP Satıcı Ünvanı: YEŞİLYURT ORMAN ÜRÜNLERİ YAPI MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0952001520600011 Vergi Kimlik Numarası: 9520015206
    Bu ürün YEŞİLYURTGROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aryıldız Vogue Gold Mat 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı Aryıldız Vogue Bronz Çatal-Kaşık-Bıçak Seti 24 Parça Ürün İçeriği
  • *6 adet Yemek Bıçağı *6 adet Yemek Kaşığı *6 adet Yemek Çatalı *6 adet Tatlı Çatalı Geçmişte sanayide kesici takımların sertlik ve dayanımlarını artırmak için PVD (physical vapor deposition) teknolojisi geliştirilmiştir. Günümüzde biz bu teknolojiyi mutfaklarınıza çatal, kaşık, bıçaklarımızla getirdik. Ürünlerimize PVD (physical vapor deposition) kaplama uygulanmıştır. Bu sayede ürünlere fiziksel olarak, renk, parlaklık ve dayanım kazandırılmıştır. Bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Ar Yıldız Çatal-Kaşık Setleri, 304 , birinci sınıf paslanmaz çelikten üretilen özel tasarımlara sahiptir. Bıçaklar AISI 420 birinci sınıf paslanmaz çelikten üretilmiştir. Ar Yıldız ürünleri özel polisaj işlemi sayesinde uzun süre parlaklığını koruyan yüzeylere sahiptir. Bıçaklar özel işlemler sayesinde en uygun sertliğe getirildiğinden yüzeyleri çizmez, monoblok (tek parça yekpare çelik) tasarımları ve özel bileme işlemleri sayesinde uzun ömürlü keskinliğe sahiptir. Ar Yıldız Çatal-Kaşık-Bıçak setleri özel kutulu ve 24 parçadan oluşur..

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Aryıldız Vogue Çatal Bıçak Kaşık Takımı 24 Parça PVD Gold Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kalabalık misafirleri ağırlarken küçük detaylar sofrayı renklendirir. Rengarenk tabakların yanı sıra çatal, bıçak ve kaşık takımları da sofralara şıklık kazandırır. Özenle dizilmiş takımlarda şıklığın yanı sıra kullanışlı özellikler de oldukça önemlidir. Farklı modellere sahip çatal, kaşık ve bıçak takımları, her yemek sofrasını zenginleştirmeye adaydır. Aryıldız Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımı sofralara şıklık katmak üzere üretilmiştir. Takımın içeriği 24 adet üründen oluşur. Çatal, kaşık ve bıçaklardan oluşan takım, kalabalık sofralar için uygundur. Göz alıcı rengi ve sade tasarımıyla sofrada bulunan her malzemeye uyum sağlar. Benzersiz ışıltıya sahip takım sayesinde sofranıza konuk olan her misafir kendini özel hisseder. Size de şık sofralarınızı keyifle tatlandırmak kalır.

  • İçerik: 24 Adet
  • Renk: Gold
  • Materyal: Çelik

Aryıldız Gold 24 Parça Çatal Bıçak Kaşık Takımı Özellikleri

Aryıldız Gold 24 Parça Çatal Bıçak Kaşık Takımı Özellikleri

Aryıldız Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımı sofralarda her ikramı özel kılmak üzere üretilmiştir. Ürünün parlak gold rengi ile sofranıza ışıltı ve zenginlik katabilirsiniz. 24 parçadan oluşan takımın içerisinde 6’şar adet olmak üzere yemek kaşığı, tatlı çatalı veya kaşığı, yemek bıçağı ve yemek çatalı bulunur. Ürün, geniş içeriğiyle yemeklerinizin lezzetini destekler. Aryıldız Vogue gold çatal bıçak takımının üretiminde çelik malzeme kullanılmıştır. Bu özelliği sayesinde elde veya bulaşık makinesinde yıkanıp temizlenebilir. Çeliğin sağlamlığı sayesinde uzun yıllar sofraların gözdesi olmayı başarır. Çelik çatal, kaşık ve bıçak takımı, yemek tabakları üzerinde çizik oluşturmaz. Ürünlerin pürüzsüz yüzeyi ve ergonomik tasarımı, elde kolay ve rahat bir tutuş sağlar. Böylece ürün, sofralarınızda yaratacağı şıklığın yanı sıra konuklarınıza konforlu bir yemek imkânı sunar.

Aryıldız Gold Çatal Bıçak Kaşık Takımı Şık ve Kullanışlı mı?

Aryıldız Gold Çatal Bıçak Kaşık Takımı Şık ve Kullanışlı mı?

Aryıldız Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımı sofralara farklılık katmak üzere tasarlanmıştır. Takımın gold renginin güzelliğini destekleyen parlak bir yüzeyi bulunur. Gelenekselliği çağrıştıran gold rengin parlak detaylar ile birleşimi modern bir görünüm oluşturur. Modern ve geleneksel bir dokunuş sunan takım sayesinde sofralarınıza anlam katabilirsiniz. Şıklık teması çerçevesinde üretilen çatal, kaşık ve bıçak takımı kullanışlı özellikleri nedeniyle tercih edilir. 24 parçadan oluşan takımın içeriği oldukça zengindir. Bu sayede geniş sofralarınıza uygun özelliktedir. Takımda bulunan ürünler el ile kolayca kavranır. Özellikle bıçağın kolay tutuş özelliği sayesinde sofralarda olası kazaların önüne geçilmiş olur. Bıçak ve çatalların uç kısımları yemekleri kolayca kesebilecek keskinliktedir. Size yalnızca sofraları lezzetle taçlandırmak kalır. Aryıldız Vogue serisi aradığınız şıklık ve konforu sofralarınıza kazandırır.

Aryıldız Gold Çatal Bıçak Kaşık Takımı Uzun Ömürlü mü?

Aryıldız Gold Çatal Bıçak Kaşık Takımı Uzun Ömürlü mü?

Aryıldız Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımı yorumlarıyla kullanıcılar tarafından kalitesi kanıtlanmış bir üründür. Yemek sofralarını taçlandıran takımın üretiminde 18/10 çelik malzeme kullanılmıştır. Çeliğin üst düzey sağlamlığı sayesinde takımın deformasyona karşı maksimum dayanma gücü bulunur. Çatal, kaşık ve bıçak takımının üretiminde kullanılan çelik malzeme paslanmaz niteliğe sahiptir. Bu sayede ürünün ömrünü uzattığı gibi kullanıcı sağlığını da destekler. Aryıldız Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımının kullanım talimatında elde veya bulaşık makinesinde yıkanabilme seçeneği bulunur. Kaliteli yemek takımını bulaşık makinesinde yıkayarak zaman ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz. Ürün, özel kutusu eşliğinde gönderilir. Arzunuza göre kendi sofranızı zenginleştirebilir ya da sevdiklerinize şık bir hediye sunabilirsiniz. Aryıldız garantisiyle üretilen Vogue gold pvd 24 parça çatal kaşık bıçak takımı, Trendyol güvencesiyle satışa sunulur. Ürün, adresinize hızlı ve sorunsuz olarak teslim edilir.