artline Stix Brush Marker 12'li set

476,70 TL
(39,73 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

artline Stix Brush Marker 12'li set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakale Hobi Satıcı Ünvanı: HAYRİ AYTEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3468784550000011 Vergi Kimlik Numarası: 1250157588
    Bu ürün Tahtakale Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artline stix brush marker 12 renk esnek uçlu keçeli kalem

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Artline Stix 12'li set ETX-F.12WK Brush Marker

Çocukların farklı renklerle ve biçimlerle oluşturduğu çizimler, hayal dünyalarının kâğıda yansımasıdır. Zihinlerinde kurguladıkları hayalleri gerçek dünyaya yansıtma imkânı bulan çocukların düşünme ve el becerileri büyük ölçüde gelişim gösterir. Hayal gücünü destekleyen resim aktivitesi için çocukların sağlığına zarar vermeyen ürünler tercih edilmelidir. Artline Stix Brush Marker kalem seti, çocuklara eğlenceli ve konforlu bir boyama imkânı sunar. Birbirine geçmeli formda üretilen kalemler, esnek fırça uçları sayesinde kaligrafik yazı ve boyama işlemleri için de idealdir. Gövdelerinden ya da uç kısımlarından eklenerek farklı şekiller oluşturulmasına olanak sağlayan kalemler, çocukların boyama aktivitelerini çok daha eğlenceli hâle getirir. Birçok rengi ve farklı şekilleri ile çocukların hayal güçlerini geliştiren kalemler, motor becerilerin gelişmesine de katkıda bulunur.

  • İçerik: 12’li
  • Mürekkep: Su Bazlı
  • Güvenlik: CE Belgesi

Artline Stix Brush Marker 12'li Setin Özellikleri Nelerdir?

Artline Stix 12'li set ETX-F.12WK Brush Marker Çeşitleri

Artline Stix Brush Marker 12'li set, çocukların boyama aktivitelerine eğlence katmak üzere geliştirilmiştir. Boya kalemlerinin her biri esnek fırça ucuna sahiptir. Bu sayede boyama aktivitesinin yanında kaligrafi tarzı kullanımlar için de uygundur. Birbirine geçmeli formları sayesinde kalemler, uçtan uca eklenerek ya da gövdelerinden birbirine bağlanarak kullanılabilir. Artline Stix Brush Marker kalem seti, yıkanabilir su bazlı mürekkebe sahiptir. Boyalar, kullanıldığı her alanda canlı ve parlak bir görünüm oluşturur. Özellikle kolay renk veren formülü ile çocukların ellerini ve bileklerini daha iyi kullanmalarına yardımcı olur. Paketin içerisinde; sarı, turuncu, pembe, kırmızı, mor, mavi, turkuaz, açık yeşil, koyu yeşil, krem, bordo ve siyah renkte kalemler bulunur. Rengarenk kalemler, çocukların aktivitelerini çok daha eğlenceli hâle getirmeyi başarır.

Artline Stix Brush Marker 12'li Set Kaliteli midir?

Artline Stix 12'li set ETX-F.12WK Brush Marker Çeşitleri

Artline Stix Brush Marker yorumları, ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Boya kalemleri, CE Sertifikası’na sahiptir. İçeriğinde insan sağlığına zararlı maddelere yer vermeyen boya kalemleri, çocukların aktivitelerine güvenle eşlik etmeye adaydır. Set içerisindeki kalemler, ergonomik gövde tasarımına sahiptir. Böylece elden kaymaz ve kolayca tutulur. Bu özelliği ile aktiviteler esnasında olası kazaların önlenmesine de yardımcı olur. Boya kalemi seti, çocukların dikkatini çekecek renklere ve özel bir forma sahiptir. Birbirine geçmeli biçimde üretilen boya kalemleri, çocukların birçok renk arasında ilişki kurmasına da imkân tanır. Bu sayede zihinsel becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Özel tasarımı sayesinde çocukların fiziksel becerilerinin gelişimine de katkı sağlar. Çocukların severek kullandığı Artline Stix Brush Marker kalem seti, kalitesiyle de ebeveynlerin güvenini kazanır.

Artline Stix Brush Marker 12'li Set Kullanışlı mıdır?

Artline Stix 12'li set ETX-F.12WK Brush Marker Çeşitleri

Artline Stix Brush Marker kalem seti, çocukların ve ebeveynlerin beğenisini kazanan kullanışlı özelliklere sahiptir. Birbirine geçmeli ve tırtıklı tasarım, kalemlerin kolayca tutulmasına imkân sağlar. Boyamanın yanı sıra kalemleri birbirine geçirerek farklı geometrik şekiller elde etmek mümkündür. Boya kalemlerinin yıkanabilir su bazlı mürekkebi sayesinde çocukların resim aktiviteleri kirliliğe neden olmaz. Temas ettiği bölgede canlı ve kalıcı bir renk görünüm oluşturan boya kalemi, kullanım sırasında ekstra bir efor gerektirmez. Artline keçeli kalem seti, boyalamaların yanında etkileyici kaligrafik çizgiler oluşturmaya da uygundur. Kaligrafi sanatının birbirini takip eden ve konsantrasyon gerektiren çizgileri, çocukların koordinasyon yeteneklerini geliştirir. Erken yaştaki çocukların gelişimine katkı sağlayan boya kalemleri, her aktivitede yer alması gereken ürünler arasındadır. Artline garantisiyle üretilen Stix Brush Marker kalem setine Trendyol güvencesiyle hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ürün adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.