artline Drawing System Teknik Çizim Kalemi 0.2mm / Ek232

73 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
300 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Kurumsal Fatura
56,95 TL
750 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

artline Drawing System Teknik Çizim Kalemi 0.2mm / Ek232

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARTLİNE RAPİDO KALEMİ 0.2 SİYAH

Ürün Özellikleri

  • Renk SİYAH
Geri Bildirim Ver

Artline Siyah 02 Uçlu 9547 Çizim Kalemi

Artline çizim kalemi; teknik çalışmalar yapmak için özel olarak geliştirilen, oldukça kullanışlı bir üründür. Taslak çizimlerde ve tasarımlarda etkileyici bir performans sergiler. Günlük kullanım için de uygundur. Çizim kalemi kullanmayı seven kişiler için iyi bir tercihtir. Artline çizim kalemi, illüstrasyon çalışmalarını çok daha kolay bir şekilde yapmanıza olanak sağlar. Çizimlerinizi sanat eserine dönüştürecek olan bu kalem, 0.2 mm kalınlığa sahip güçlü metal ucu sayesinde kolay bir kullanım imkânı sunar. Mimarların, mühendislerin ve teknik ressamların proje çiziminde en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Artline çizim kalemi modern ve şık tasarımı ile dikkat çeker. Çalışma masanızın vazgeçilmez parçalarından biri olmayı başarır.

  • 0.2 mm uç kalınlığı
  • Suya dayanıklı, su bazlı mürekkep
  • Siyah renk

Artline Çizim Kalemi Özellikleri Nelerdir?

Artline Siyah 02 Uçlu 9547 Çizim Kalemi Fiyatları

Artline teknik çizim kalemi, metal bir muhafaza ile desteklenen poliasetal reçine uç yapısına sahiptir. Bu sayede detaylı çizimler yapmanıza olanak tanır. Artline teknik çizim kalemi; mimarlar, çizerler ve tasarımcılar tarafından çalışmanın ana hatlarını oluşturmak amacıyla sıklıkla tercih edilir. Yoğun ilgi gören Artline çizim kalemi siyah 0.2 uçlu yapısıyla kolay kullanım sunar. Ergonomik yapısı ile dikkat çeker.  Artline teknik çizim kalemi; metal destekli ucu sayesinde şablonlu ve cetvelli çizimler için uygundur. Suya ve solmaya dayanıklı bir mürekkebe sahiptir. Üstün mürekkep kalitesi sayesinde çizimlerin uzun süre aynı renkte ve canlılıkta kalmasını sağlar. Artline çizim kaleminin iç ve dış rengi siyahtır. Genel kullanım için de tercih edilebilir.

Artline Çizim Kaleminin Kullanımı Rahat mıdır?

Artline Siyah 02 Uçlu 9547 Çizim Kalemi Fiyatları

Kalemler, cildinize uzun süre temas eden ürünlerdir. Bu nedenle kalemlerin cildinize zarar vermemesi önemlidir. Artline çizim kalemi, iç ve dış yapısında sağlığa zararlı herhangi bir madde barındırmaz. Rahat ve güvenli bir kullanım sağlar. Artline çizim kalemi, ergonomik gövde yapısı sayesinde uzun süreli kullanımda dahi ellerde yorgunluğa neden olmaz. Artline çizim kalemi, ergonomik ve modern tasarımı ile kullanırken sizi rahat ettirir. Mimarların, tasarımcıların ve çizerlerin uzun çalışma saatleri göz önüne alınarak üretilmiş olan Artline teknik çizim kalemi; el ve göz koordinasyonuna uyum sağlar. Teknik ve grafik çalışmalar sırasında her zaman net ve temiz sonuçlar almanızı sağlayan Artline çizim kalemi, soluk renk riskini de ortadan kaldırır. Artline çizim kalemi, keyifli ve konforlu bir kullanım sunar.

Artline Çizim Kalemi Kaliteli ve Uzun Ömürlü müdür?

Çizim kalemlerinin kalitesi, başarılı çalışmalar ortaya koymak için son derece önemlidir. Kalemin kalitesi ile kullanım ömrü arasında da doğru orantı vardır. Artline 0.2 mm çizim kalemi, üstün kalitesi ile güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım sunar. Cetvel ve şablon işleri için ideal bir üründür. Metal muhafaza ile güçlendirilmiş olan poliasetal reçine 0.2 mm ucu sayesinde çalışmalarınızı kesintisiz bir şekilde sürdürebilirsiniz. Artline teknik çizim kaleminin üretiminde kullanılan materyaller son derece kalitelidir. Uzun soluklu projeleriniz için Artline teknik çizim kalemini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Artline çizim kalemi siyah 0.2 uçlu modelini Trendyol’dan oldukça uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Trendyol ürün sayfasından Artline çizim kalemi siyah 0.2 uçlu yorum ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcı yorumları eşliğinde ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Siz de hemen şimdi Trendyol web sayfası veya mobil uygulaması üzerinden sipariş oluşturabilir, ürünü adresinizden teslim almanın konforunu yaşayabilirsiniz.