Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot Muydu

114 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot Muydu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sümer Kitabevi Satıcı Ünvanı: ALİ MANAV İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 6110052422
    Bu ürün Sümer Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot Muydu? Erich von Daniken / Artemis Yayınları Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 232
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786051420356
  • Yazar: Erich von Daniken
  • Çevirmen: Aslı Gizem Korkmaz
  • İNSANLIK TARİHİYLE İLGİLİ BİLDİKLERİNİZİ UNUTMAYA HAZIR OLUN! Dünyaca müthiş bir üne sahip olmanın yanısıra alanında kültleşen Tanrıların Arabaları gezegenimizin başka dünyalardan gelen yaratıklar tarafından ziyaret edildiğinin kanıtı olarak kabul ediliyor. Erich von Däniken tarihi kalıntıları kayıp şehirleri roket alanlarını inceliyor ve insanlık tarihine müdahalede bulunan dünyadışı varlıklara dair bilimsel kanıtları ortaya koyuyor. En inanılmazı da Däniken'in teorisi atalarımızın bizzat bu 'galaktik öncüler' olduğunu öne sürüyor ve bunu arkeolojik buluntularla kanıtlıyor... "Yazarın teorisine göre çok eski yıllarda gezegenimiz uzaydaki varlıklar tarafından ziyaret ediliyordu. Ve bu varlıklar belki de insanlığın bizzat gerçek atasıydı. Däniken geçmişimiz ve geleceğimizle ilgili tartışmalara çığır açan bir katkıda bulunuyor." -Sunday Mirror "Ne kadar uğraşsanız da saçma bir teori sınıfına koyamayacağınız güçlü bir anlatım." -Daily Mail

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Erich von Daniken
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot muydu? - Erich Von Daniken 102094

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot Muydu isimli eser, sahip olduğu alışılmışın dışındaki içerikle pek çok kişinin ilgisini çeker. Etkileyici konusu sayesinde sürükleyici bir okuma serüveni sunar. Ürün, standart kitap boyu baskıya sahiptir ve 13,5×19,5 cm ölçülerindedir. Basımda 1. sınıf kağıt kullanılır. Bu da kitabın, okunma sırasında kolay yıpranmamasını sağlar. Yayın tarihi 2020 olan ürün, 14. baskıya aittir. Basımda karton kapak tasarımı tercih edilir. Kitap, toplamda 232 sayfadan oluşur. Eserin Türkçe’ye çevirisi, Aslı Gizem Korkmaz tarafından yapılır. Metnin orijinaline mümkün olduğunca yakın bir çeviri dili kullanılır. Ayrıca kitabın içinde 20 sayfalık etkileyici fotoğraf albümü yer alır. Bu fotoğraflar, yazarın anlattıklarını desteklemek için kullandığı kanıtları oluşturur.

  • Eser, Artemis Yayınları tarafından yayımlanır.
  • 232 sayfadan oluşur.
  • Yazarı, Erich Von Daniken'dir.

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Kitabının Konusu Nedir?

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Kitabının Konusu Nedir?

Erich Von Daniken Tanrıların Arabaları eseri, sürükleyici ve sıra dışı bir konuya sahiptir. Yazar, bu eserinde Dünya’nın uzaylılar tarafından ziyaret edildiğini öne sürer. Çeşitli incelemeler yaparak örnek toplayan yazar; bu kanıtları okuyucuya sunarak dünya dışı varlıkların, insanlık tarihindeki yerinden bahseder. Erich Von Daniken’in yaptığı incelemeler arasında; tarihî kalıntılar, roket alanları ve kayıp şehirler gibi farklı alanlar bulunur. Yazar, bu arkeolojik buluntulardan yola çıkarak galaktik düzeydeki atalarımızın, bu farklı dünyalarda yaşayan ırklar olduğunu savunur. Bu çığır açıcı eserde, eski çağlarda üretilmiş ve yapımı çok zor olan yapıtlar ele alınır. Yazara göre bu tasarımlar, dünya dışı varlıkların ziyaretleriyle meydana gelir. Bu içerik, eseri etkili bir araştırma ve inceleme yazısı hâline getirir. Yazarın akıcı anlatımını destekleyen resimler de eserin sıkılmadan okunmasını sağlar.

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Kitabının Yazarı Kimdir?

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot Muydu, Erich Von Daniken tarafından yazılan bir eserdir. Yazar, okul yıllarında uçan daireler ve astronomiye merak salar. İş hayatının çeşitli alanlarında yer alan başarılı isim, İsviçre’nin Davos kentinde yer alan bir otelin müdürü olduğu sırada çeşitli yazılar kaleme alır. Müsvedde kağıtlar üzerine aldığı notları birleştirerek Tanrıların Arabaları isimli eseri ortaya çıkarır. Bu eser, yazarın ilk kitabı olma özelliği taşır. Bununla birlikte çok sayıda bilim insanı tarafından yoğun eleştiriye maruz kalır. Yazarın kitaplarında ele aldığı konular, akademisyenler tarafından reddedilir. Von Daniken, eski astronotlar hipotezinin popüler hâle gelmesini sağlayan en önemli isimlerden biri olmayı başarır. Yazarın çeşitli dillere çevrilen çok sayıda eseri bulunur. Tanrıların Arabaları kitabı ise uzun bir süre, çok satanlar listesinde kalmayı başarır.

Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Tanrıların Arabaları, dünya çapında büyük üne ulaşmış bir eserdir. Yazarın konuyu ele alış biçimi sayesinde kitap, alanının kült eserleri arasında girmeyi başarır. Bu kitap, özellikle dünya dışı yaşam fikrine ilgi duyan kişilere hitap eder. Bununla birlikte konulara insanlık tarihine farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak isteyenler için de uygundur. Yazdıklarıyla döneminin tartışmalı isimleri arasına giren yazarın bu eseri, akıcı anlatımı ve fotoğraflı içeriğiyle pek çok kişinin ilgisini kazanmayı başarır. Artemis Yayınları Tanrıların Arabaları Tanrı Bir Astronot muydu yorumlarında çeşitli ilgi alanlarına sahip olan kişilerin, kitap hakkındaki görüşleri bulunur. Bu yazıları okuyarak, ürün hakkında söylenenleri inceleme imkânına ulaşabilirsiniz. Sıra dışı konusuyla ön plana çıkan esere, Trendyol’da sunulan avantajlı seçeneklerle sahip olabilirsiniz.