Artema System Rain Ls25 Duş Kolonu - Krom

4.849 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.695 TL

Ürün Bilgileri

Artema System Rain Ls25 Duş Kolonu - Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunyapimarket Satıcı Ünvanı: 3K BANYO VE YAPI MALZEMELERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001266919600001 Vergi Kimlik Numarası: 0012669196
    Bu ürün uygunyapimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler Tepe duşu çapı 185 mm Boru çapı 20 mm Kolon uzunluğu 1050-1127 mm Öne Çıkan Özellikler İçerik Tepe duşu, el duşu, askı, kolon, duş hortumu ve yönlendirici. Montaj Aplike, sıva altı montaja gerek yoktur. Yükseklik ayarı Yüksekliği ayarlanabilir el duşu askısı Dikey boru Yüksekliği kısaltılabilir Çıkış yönlendirici Çıkışlar kolon üstündeki koldan kontrol edilir. Malzeme ve Renk Malzeme Pirinç Renk Krom Yüzey Parlak

Ürün Özellikleri

  • Tip Compact Sistem Duşakabinler
  • Materyal Krom
Geri Bildirim Ver

Artema System Ls25 Rain Tepe Duş Kolonu Seti Robot Sistem

Nejat Eczacıbaşı’nın önderliğinde 1979 senesinden itibaren aktif olarak üretim hayatı içerisinde yer alan Artema her geçen gün ürün çeşitliliğini genişletir. Ürün çeşitliliğinin her geçen gün artmasıyla birlikte alanında öncü konumda olan markanın hitap ettiği kitle de genişler. Artema System Rain Ls25 duş başlığı bu kapsamda geliştirilen banyo aksesuarları içerisinde yer alır. Son derece etkin performansı sayesinde pek çok kişi tarafından yaygın olarak tercih edilir. Kaliteli yapısı ve şık tasarımıyla kullanıldığı alanda farklı bir görüntü oluşturur. Aynı zamanda dayanıklı materyal seçimi sayesinde uzun süreli kullanımlar için son derece uygundur. Pek çok duşa kabinle uyum sağlayan bu ürünün kalitesinden siz de faydalanabilirsiniz. Kolay bir şekilde kurulum yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Fonksiyonel özellikler
  • Uzun süreli kullanım imkanı

Artema System Rain Tepe Duş Kolonu Seti Kullanımı

Artema System Rain Tepe Duş Kolonu Seti Kullanımı

Fonksiyonel yapısıyla dikkatleri üzerinde toplayan Artema ürünü aynı zamanda müşterilere sunduğu pratiklik ile pek çok kişi tarafından beğenilir. Başarılı marka Artema tarafından geliştirilen System Ls25 Rain tepe duş kolonu seti robot sistem paslanmaz çelik yapısı sayesinde uzun süreli kullanım imkanına sahiptir. Ayrıca ürünün tasarım aşamasında Chrommax teknolojisinden yararlanılır. Chrommax teknolojisi sayesinde duş kolonu dayanıklı bir dış yüzeye sahiptir. Böylece zaman içerisinde dış etkenlerden kaynaklı olarak oluşan kırılma, çizilme ve ezilme sorunlarına karşı dirençli bir yapıdadır. Ayrıca Artema System Ls25 Rain tepe duş aksesuarının hortumu plastik malzemeden yapılır. Bu sayede elastikiyeti yüksek olan hortumlar bükülme ve ezilmelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Plastik yapıdaki hortum sayesinde kolaylıkla farklı yükseklik seviyelerinde kullanım imkanına sahip olan ürün, müşterilere büyük bir kolaylık sağlar.

Artema System Rain Tepe Duş Kolonu Seti Özellikleri

Artema System Rain Tepe Duş Kolonu Seti Özellikleri

Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarını her zaman önemseyen alanında öncü marka fonksiyonel ürünüyle pek çok kişinin dikkatini üzerine çekmeyi başarır. Bu kapsamda geliştirdiği ürünlerden içerisinde yer alan Artema Rain Ls25 duş başlığı şık tasarımı ve dayanıklı yapısıyla ön plana çıkar. Duş sırasında yağmur damlacığı hissini sağlamayı vadeden Artema Ls25 duş başlığı pek çok kişinin ilgisini çeker. Ürün sahip olduğu tüm bu özelliklerinin yanı sıra su tasarrufu sağlama imkanıyla da pek çok kişi tarafından yaygın olarak tercih edilir. Ayrıca tek parça halinde olan pürüzsüz yüzeyi sayesinde kolaylıkla temizlenme imkanına sahip olan ürün, kullanım sonrasında da ilgililerine yardımcı olurken zamandan tasarruf edilmesine olanak tanır. Başarılı ürün sahip olduğu tüm bu avantajlı özellikleri sayesinde her geçen gün daha fazla kişinin ilgisini çeker.

Artema System Ls25 Rain Tepe Duş Kolonu Seti Fiyatı

Artema System Ls25 Rain Tepe Duş Kolonu Seti Fiyatı

Sahip olduğu avantajlı özelliklerin yanı sıra pratik kullanımıyla Artema System Rain Ls25 duş kolonu paslanmaz çelik yapısı ve dayanıklı yüzeyi sayesinde uzun süreli kullanım imkanına sahiptir. Tek parça halindeki gövdesi sayesinde kolaylıkla temizlenir. Ayrıca çizilme ve ezilmelere karşı da ekstra dayanıklıdır. Tüm bunların yanı sıra başarılı marka tarafından özenle geliştirilen ürün, fonksiyonel yapısının yanı sıra şık tasarımıyla da beğenileri kazanır. Üstelik her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedef edinen başarılı marka Artema’ya ulaşmak Trendyol sayesinde son derece kolay olur. System Rain Ls25 duş kolonu fiyat bakımından farklı bütçelere hitap eder. Ayrıca ürünü daha önceden kullanmış kişiler tarafından yapılan yorum ve değerlendirmeleri okuyarak aklınızdaki soruları giderebilirsiniz. Ardından da beğendiğiniz ürünü zahmetsizce temin edebilirsiniz.