Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası, Krom

2.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.631,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.895,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası, Krom

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ergün İnş.San.Tic:ltd.Şti Satıcı Ünvanı: ERGÜN İNŞAAT TEKSTİL ZÜCCACİYE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0358006856200014 Vergi Kimlik Numarası: 3580068562
    Bu ürün Ergün İnş.San.Tic:ltd.Şti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası, Krom - Çıkış ucu uzunluğu 125 mm’dir. - Çıkış ucu yüksekliği 227 mm’dir. - Metal parayla bile kolayca sökülüp takılabilen perlatör - Özel debi kısıcılı perlatör sayesinde maks. 9 L/dk su akışı sağlanmaktadır. - Isı ve debi limitörlü özel kartuş VitrA – Artema yetkili servisleri haricindeki kişiler tarafından yapılan hatalı montaj, bakım, onarım ve demontaj nedeniyle üründe oluşan arıza ve hatalar, garanti kapsamı dışında kalmaktadır. Ürünlerin daha sağlıklı çalışması ve montaj hizmetinin de garanti kapsamına girmesi için ürün montajını ücreti karşılığında VitrA - Artema yetkili servislerine yaptırmanızı öneriyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Krom
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Materyal Krom
  • Yükseklik 20-25 cm
  • Fonksiyon Mix Aç Kapa
  • Derinlik 10-15 cm
  • Çıkış Ucu Uzunluğu 10-15 cm
  • Spiral Durumu Yok
Geri Bildirim Ver

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası, Krom

Artema Minimax S A41990 yüksek lavabo bataryası Krom ürünü suyu verimli bir şekilde kullanmamızı sağlayan bir üründür. Temizlik günlük hayatta en temel ihtiyaçtır. Mutfak, lavabo ve banyolar, her evde temiz ve hijyenik olması gereken yerlerin başında gelir. Temizlik sırasında suyu verimli bir şekilde kullanmak için Artema Minimax S A41990 ürünü büyük katkı sağlamaktadır. Kaliteli ve işlevsel özelliğe sahip Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo bataryası krom suyu tasarruflu ve verimli kullanmanızı sağlamaktadır.

  • Hijyenik
  • İşlevsel Özellikler
  • Tasarruf Sağlayıcı Yapı

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası Krom Modelleri

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası Krom Modelleri

Banyo tasarımı kadar kullanımı da önemli olan banyolara uygun lavabo bataryaları için kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Uzun süre kullanım imkânı sunan Artema Minimax S lavabo bataryası seramik özellikteki banyolarınıza yenilikçi konsept oluşturan bir banyoya sahip olmanızı sağlar. Sahip olduğu modellerle geniş ürün yelpazesini sunarak tasarımları sürekli yenilenmektedir. Lavabonuzun büyüklüğün göre kolayca uyum sağlayan modellerle birlikte montaj şeklini de lavabonuza göre özel olarak ayarlamanızı sağlar. Banyolara uyum sağlayan altın, bakır, çelik ve krom gibi renk seçenekleri ile her banyoya hitap eder. Artema Minimax S eviye bataryası su tasarrufu sağlayan özelliği sayesinde daima bütçe dostu bir üründür. Kalitesini ve işlevselliği ile destekleyen Artema batarya modelleriyle kullanıcılara kolaylık sağlar. Sızdırmaz ve hijyenik özellikleri ile de farkını ortaya koyan batarya modelleri kullananları vazgeçilmezi olmuştur.

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası ile Su Tasarrufu İmkanı

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası ile Su Tasarrufu İmkanı

Günlük yaşantıda en çok kullanılan alanlardan biri olan banyolar misafirleriniz için hazırladığınız mekânlar arasında yer almaktadır. Evinizin her bölgesine gösterdiğiniz özeni banyolara da göstermeniz gerekmektedir. Zarif ve modern tasarımları ile dikkat çeken Artema Minimax S banyolarınıza kalite sunar. Artema batarya ürünleri banyolarınızı şıklaştıran ürünlerdir. Banyonuz hangi tarz ve tasarıma sahip olursa olsun sizin için doğru batarya kullanımı deneyimi sunan Artema Minimax S lavabo bataryası (yüksek) yılların tecrübesi ile banyonuzun görselliğine katkı sunarak aynı zamanda enerji tasarrufu yapmanızı da sağlamaktadır. Her evin genel kullanım alanlarında kaliteli ve dayanıklı özelliğe sahip bataryalar fotoselli ve zaman ayarlı çeşitleri ile işlevselliğini en iyi şekilde yansıtmaktadır. Artema lavabo batarya fiyatları kullanılacak alanın özelliğine, lavabo boyutuna, modeline ve özellikleri değişiklik gösterir.

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası Fiyatları

Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo Bataryası Fiyatları

Banyolar evin en sık kullanılan kısımlarındandır. Kullanışlılığı ile şık tasarıma sahip ürünler kullanıldığında banyonuz için tercih edeceğiniz lavabo bataryaları da diğer banyo parçaları kadar önemlidir. Artema markalı bataryalar ile banyolarınız hiç olmadığı kadar gösterişli ve şık olacaktır. Kaliteli ve dayanıklılığa sahip lavabo bataryaları yüksek kaliteli ürünlerdir. Normal lavabo bataryalarından farklı olarak daha fazla su tasarrufu imkânı sağlamaktadır. Yenilikçi ve modern tasarımları ile dayanıklılığı ve kalitesi ile ön plana çıkan Artema lavabo bataryaları uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Artema Minimax S eviye bataryası fiyat seçenekleri ise lavabo şekline ve seçilen ürüne göre değişiklik gösterebilir. Kullanım kolaylığı ile dikkat çeken ve modern veya klasik her türlü banyoya uygun modelleri ile banyonuzla uyumu yakalayacaktır. Lavabonuza uygun bataryayı bulmak için Artema Minimax S A41990 Yüksek Lavabo bataryası krom yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyerek Artema Minimax S A41990 yüksek lavabo bataryası krom satın al seçeneği ile Trendyol'dan satın alabilirsiniz.