Artema Fold S Eviye Bataryası (MAFSALLI) A42155

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.695 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artema Fold S Eviye Bataryası (MAFSALLI) A42155

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SLN BAGNO Satıcı Ünvanı: SLN BANYO YAPI MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772164003000001 Vergi Kimlik Numarası: 7721640030
    Bu ürün SLN BAGNO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: VitrA Artema Fold S Eviye Bataryası (mafsallı) - A42155 Ürün Kodu: A42155 Çıkış ucu uzunluğu : 168 mm Çıkış ucu yüksekliği : 195 mm 360° döner boruludur. Mafsallı perlatör. Özel debi regülatörlü perlatör sayesinde max. 9 L/dk su akışı sağlanmaktadır. Kumanda kolu sağ veya sol tarafta kullanım için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
  • Materyal Krom
  • Garanti Süresi 7 Yıl
  • Fonksiyon Mix Aç Kapa
  • Spiral Durumu Yok
Geri Bildirim Ver

Artema Fold S Eviye Bataryası (Mafsallı) A42155

Artema Fold S eviye bataryası uzun ve kaliteli kullanıma imkan tanıması ile tercih edilen bir bataryadır. Pek çok özelliği ve avantajı ile öne çıkan bu eviye bataryası uzun ömürlü batarya tercihi yapmak isteyenlerin incelemesi gereken ürünlerden biridir. Krom kaplamaya sahip olması ile uzun süre paslanmadan ve renk değiştirmeden rahatlıkla kullanılabilir. Kullanım alanlarının da oldukça geniş olması sebebi ile tercih edilen bir armatürdür. Ev, ofis, okul ve otel gibi farklı alanlarda kullanımı mümkün olur. Geniş kullanım alanı ile Solid s eviye bataryası farklı dekorasyonlarla da uyumlu şekilde kullanılabilir. Mutfaklarda tercih edilen bu eviye bataryası şık ve klasik bir tasarıma sahiptir. Öne çıkmasını sağlayan özellikleri arasında görünümü ve sağlam yapısı da yer alır.

  • Uzun Ömürlü
  • Renk Değiştirmeyen Görünüm
  • Standart Montaj

Uzun Süreli Kullanım için Artema Fold S Eviye Bataryası

Fold S eviye bataryası ilk günkü görünümü ile uzun süre kullanılabilen bir armatürdür. Renginde solma ya da paslanma gibi farklı sorunlar ile karşılaşılmaz. Kaliteli kaplaması ile uzun süre kullanımının sürdürülmesi gerçekleşir. Yüzeyi krom kaplamadır ve rengi de krom özellikler taşır. Diğer armatürlerden farklı olarak mafsallı perlatör özelliğine sahiptir. Artema Fold S eviye bataryası (mafsallı) 42155 montajı da kolaylıkla yapılabilir. Standart bir montaja sahiptir. Ancak işlemler sırasında dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunur. Kullanıldığı alanda maksimum 5 bar basıncı bulunmalıdır. Bu basınca sahip kullanım alanlarda basınç dengelenmelidir. Bunun nedeni ise yüksek basıncın armatürün ömrünü kısaltma ihtimalinin olmasıdır. Montajından önce boruların temizliğine de dikkat edilmesi gerekir. Artema Fold S eviye bataryası 5 ile 65 derece arası kullanım için tasarlanmış bir üründür. Bu derecelerden farklı koşullara sahip alanlara maruz kalması durumunda armatürün korunması gereklidir.

Kullanım Kolaylığı ve Şık Tasarımıyla Artema Fold S Eviye Bataryası

Artema Fold S eviye bataryası (mafsallı) bulaşık yıkama gibi çeşitli işlemlerde pratik kullanıma imkan veren bir armatürdür. Tek kumandalı tasarımı ve dakika 9 litre su akışı özelliği bulunur. Evlerde ya da kalabalık alanlarda kullanılma amacı ile tercih edilebilir. Yeni inşa edilen evler için ya da eviye bataryalarını yenilemek, uzun süreli ihtiyaçların ortadan kaldırılmasını isteyen için verimli bir üründür. Eviye bataryası A42155 montajına yeni inşa edilen apartmanlarda veya evlerde daha çok dikkat edilmelidir. Montajının inşaat bitmeden tamamlanması zarar görmesini ya da koşullardan olumsuz etkilenmesini sağlayabilir. Bu nedenle kurulumu için acele edilmemelidir. Kalitesi ve yararlı yapısı ile montajından sonra hemen kullanılabilmesi mümkün olur.

Artema Fold S Eviye Bataryası Fiyatları

Artema eviye bataryalarının farklı modelleri bulunabilir. İhtiyaçlara ya da zevklere göre modeller arasında seçim yapmak mümkün olur. Tercih edilebilecek modellerden biri de Artema Axe S eviye bataryası modelidir. Farklı özellikleri incelenerek seçim yapılabilir. Artema Fold S eviye bataryası 360 derece dönebilen başlığa sahip bir modeldir. Çıkış ucu uzunluğu 168 mm ve çıkış ucu yüksekliği ise 195 mm ölçülerine sahiptir. Sıcak ve soğuk su akışı için farklı göstergelere de sahiptir. Sağ ya da sol kullanım için de uygun bir üründür. Eviye bataryası satın almayı düşünüyorsanız ve kaliteli, uzun süre kullanabileceğiniz bir armatür arıyorsanız Artema Fold S eviye bataryasını Trendyol'u ziyaret ederek inceleyebilirsiniz. Artema Fold S eviye bataryası (mafsallı) yorumları ve değerlendirmelerine de ulaşabilirsiniz.