1
Akrilik Boya kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Artdeco 140ml Akrilik Boya 12'li Karışık Renkler Set

215 TL
(17,92 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
178,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
178,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Artdeco 140ml Akrilik Boya 12'li Karışık Renkler Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONABANA Satıcı Ünvanı: MEF TEKNOLOJİ KIRTASİYE BİLİŞİM OTOMOTİV TEKSTİL GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614171056700001 Vergi Kimlik Numarası: 6141710567
    Bu ürün ONABANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARTDECO AKRİLİK BOYA 12'Lİ SET *KIRMIZI *YEŞİL *MAVİ *TURUNCU *KAHVERENGİ *SARI *PEMBE *BEYAZ *SİYAH *KOYU MOR *BEBEK MAVİ *FUŞYA
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Artdeco MG4905 Ana Renkler 12'li 140 ml Akrilik Boya Seti

Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya oldukça kaliteli bir resim malzemesidir. Bu boyalar ile hayallerinizi canlı renklerle işleyerek tuvale yansıtabilirsiniz. Set içeriğinde 140 ml'lik şişelere doldurulmuş farklı renklerdeki boyalar bulunur. Bu boyalar, kalıcı ve güçlü bir etki yaratan içeriğe sahiptir. Özel şişeler, boyaların sağlam bir biçimde muhafaza edilmesini sağlar. Ürünün kullanım alanı oldukça geniştir. Akrilik yapıya sahip boyalar farklı yüzeylerde kolaylıkla uygulanabilir. Resim yaparken keyif almak ve kafanızdaki görselleri etkili renklerle yansıtmak için bu seti tercih edebilirsiniz. Bu akrilik boya, resim öğrenmeye yeni başlayanlar ve profesyoneller için uygundur.

  • Ürün içeriği: 12 adet 140 ml akrilik boya
  • Çeşitli yüzeylerde uygulanabilir.
  • Canlı ve kapatıcı renklere sahiptir.

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boyanın Özellikleri Ne?

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boyanın Özellikleri Ne?

Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya kaliteli özelliklere sahiptir. Set içeriğinde 12 adet boya şişesi yer alır. Bu şişeler renklerin kaliteli biçimde muhafaza edilmesini sağlar. Şişelerin kapak kısmında özel bir sistem bulunur. Böylece kapak kapatıldığında boyalar hava almaz ve bozulmaları önlenir. Bu boyalar ile uygulama yapmak oldukça kolaydır. Renkleri tuvale yansıtmak için fırçanızı boyaya değdirip yüzeye sürmeniz yeterlidir. Ürün, su ile inceltilerek kullanılabilir. Bu sayede tonların koyuluğunu ya da açıklığını ayarlayabilirsiniz. Boyalar, birbirleriyle karıştırılmaya müsaittir. Bu özellik sayesinde, resim çizerken canlı renk alaşımları yaratabilirsiniz. Artdeco 140 ml ana renkler akrilik boya seti içeriğinde 12 renk olmasına karşın geniş bir skala vardır. Farklı tonları bir arada kullanarak etkileyici ve canlı görünüme sahip görseller oluşturmak mümkündür.

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boya Kaliteli mi?

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boya Kaliteli mi?

Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya seti oldukça kullanışlıdır. Boyaları az sayıda kullanarak yoğun renk yakalamak mümkündür. Bu özellik, ürünlerin kullanım ömrünü arttıran bir detaydır. Boyaları kaliteli ve güvenli kılan bir diğer unsur da içeriğidir. Bunlar, solvent içeriğine sahip değildir. Ürünün bileşiminde toksik maddeler yer almaz. Akrilik boya seti bu özellikleriyle çocukların kullanımı için uygundur. Set, su bazlı bir içeriğe sahip olduğundan kolay uygulanabilir ve uzun süre dayanıklılığını korur. Boyanın kalitesini korumak için dikkat edilebilecek bazı hususlar vardır. Şişelerin kapakları kapalı bir biçimde, oda sıcaklığında muhafaza edilmesi gerekir. Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boyayı muhafaza ederken doğrudan güneş ışığı alan yerlerde konumlandırmamak gerekir. Bu hususlara dikkat ederek boyaları keyifle kullanabilirsiniz.

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boya Kalıcı mı?

Artdeco 140 ml Ana Renkler Akrilik Boya Kalıcı mı?

Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya profesyoneller ve resme yeni başlayanlar için uygundur. Bu ürünlerin tercih edilmesinin sebeplerinden biri kalıcılığıdır. Boyalar, ışığa dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüzeye uygulanan boya canlılığını ve parlak görünümünü uzun süre korur. Bu ürün, kalıcı yapısıyla dikkat çeker. Boya, uygulandığı yüzeye kolay bir biçimde tutunur ve kalıcı hâle gelir. Söz konusu modelin geniş bir kullanım alanı vardır. Tuval, resim kağıdı ve karton gibi düz yüzeyler ürünün uygulanması için elverişlidir. Set aynı zamanda metal, ahşap, plastik, kil ve alçıdan yapılan figürleri boyamak için de kullanılabilir. Çalışmalarınızda kalıcı ve canlı renkler elde etmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya 0-5 yaş arası çocuklar için uygun değildir. 5-10 yaş arası çocuklar da ürünü ebeveyn gözetiminde kullanmalıdır. Canlı resimler yapmanıza yardımcı olan bu boyaları Trendyol'dan alabilirsiniz. Artdeco 12’li 140 ml ana renkler akrilik boya yorumlarını okuyarak diğer sanatseverlerin deneyimlerin öğrenebilirsiniz.