Artakua Kaplumbağa Yemi(turtle Food ) 250 Ml 80 Gr. 2 Mm Granül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Artakua Kaplumbağa Yemi(turtle Food ) 250 Ml 80 Gr. 2 Mm Granül

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm Su kaplumbağaları için yüksek besinsel içerikli bir yemdir. Su kaplumbağalarının besinsel ihtiyaçları ve doğal ortamlardaki beslenme alışkanlıkları esas alınarak bilimsel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki kaliteli protein kaynakları, steril gammarus unu, algler, Vitamin D, Vitamin C ve mineraller sayesinde kaplumbağanızın sağlıklı beslenmesini ve kabuğunun da doğal bir şekilde büyümesini destekler. İçerik Balık ve balık ürünleri (premium balık unu), tahıllar, bitkisel protein kaynakları, soya proteini, bitkisel yağlar, balık yağı, yumuşakçalar ve kabuklular (krill unu, gammarus unu, kalamar unu), algler (schizochytrium sp., cholerella sp., spirulina sp.), sebzeler (sarımsak), vitamin premiksi, mineral premiksi, küf önleyici, kolin klorit, carophyl pink. Kullanım Talimatı Günde 2-3 kez, balıkların kısa sürede tüketebileceği miktarda verilmesi yeterlidir. Besin Değerleri Protein 40% Yağ 5% Lif 4% Nem 8% Kül 6% Yüksek Kaliteli Mikro Algler ArtAkua akvaryum yemlerimiz Spirulina, Chlorella ve Schizochytrium alglerini ve doğal selenyum, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin A, Vitamin D, doğal karotenoid maddelerini (Astaksantin, Kantaksantin, Zeaksantin) yüksek oranda içermektedir. Balıklarınızın daha canlı renk kazanması ve bağışıklık sistemlerinin desteklenmesi için doğal karotenoid kaynağı hammaddeler, bitki esansiyel yağları kullanılmaktadır. Suda çabuk çözünmez ve kirlilik yaratmaz. Doğru besleme ile suda istenmeyen organizmaların gelişimini engeller. Yemlerimizin besinsel içerikleri kadar fiziksel kalitesi de en üst seviyededir. Sıfır toz ve yüksek su stabilitesi ile suda kirlilik oluşturmaz, besinler suda kaybolmaz. Yemlerimiz hormon içermez, hiçbir ek gıdaya ihtiyaç yoktur. Schizochytrium DHA Omega-3 kaynağı Optimal gelişim sağlar Hayatta kalma oranını artırır Üreme performansını artırır Yemden yararlanmayı artırır. Chlorella Protein, yağ, vitamin, mineral, enzimleri tek başına bünyesinde bulundurur İçeriğindeki yüksek klorofil ile
  • Dokuların oluşmasına ve tamirine yardımcı olur, yaraların iyileşmesini hızlandırır Oksijenin hücrelere ve dokulara taşınmasına yardımcı olur Ağır metallerin vücuttan atılmasında görevlidir Toksinlere karşı koruma sağlar, ilaçların yan etkilerini azaltır B12 vitamini içerir (Kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin üretimi için B12 vitaminine ihtiyaç vardır) Sekonder hastalıkların oluşumunu engeller. Spirulina Hücre yenilenmesi ve çoğalma süresini destekler Antioksidan özelliği sayesinde vücutta biriken toksinlerin atılmasına yardımcıdır Yemden yararlanmayı artırır Yaraların hızlı bir şekilde kapanmasını destekler İçerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik, sinir, kan ve kas dokusu için etkili bir destektir.
Geri Bildirim Ver