3
Büyüteç kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

ART Işıklı Büyüteçli Gözlük (5 Farklı Cam)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ART Işıklı Büyüteçli Gözlük (5 Farklı Cam)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DSG Satıcı Ünvanı: NİZAMETTİN MALKOÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6110162587
    Bu ürün DSG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı Büyüteçli Gözlük (5 Farklı Cam) 5 farklı Cam Özelliği (1x 1.5x 2.0x 2.5x 3.5x) LED Işık (istenildiğinde devre dışı kalır) Boyuna Asma İpi Mükemmel-Ergonomik Tasarım

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver

Art Işıklı Büyüteçli Gözlük (5 Farklı Cam)

Gözlerin iyi görmesi, sağlık açısından oldukça önemlidir. Art ışıklı büyüteçli gözlük (5 farklı cam), özellikle detay işler yaparken size kaliteli bir görme imkanı sunar. Işıklı büyüteçli gözlük ile el işleri, lazer epilasyon, estetik işlemler, tamirat ve kitap okuma gibi çalışmaları rahatlıkla yapabilirsiniz. Özellikle dikkatle yapılması gereken işler için ürünün ışıklı olması, pratiklik sağlar. İstendiği takdirde büyüteçli gözlüğün sap kısımları çıkarılıp kafa bandı takılabilir. Bu özelliğiyle ürün, müşterilere farklı kullanım seçeneği sunar. Ergonomik tasarımlı olan gözlük, birçok farklı özelliğiyle size avantaj sağlar. Kullanan birçok müşteriyi memnun etmesiyle popüler bir modeldir. İnce işçilik gerektiren birçok meslekte sıklıkla kullanılır. 5 farklı cam seçeneği sunan bu gözlüğü uygun fiyata satın alabilirsiniz.

  • Kullanım kolaylığı sağlayan özellik
  • Farklı ebatlarda mercek imkanı
  • Kaliteli görünüm

Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Özellikleri

Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Özellikleri

Bir ürünün özellikleri dışında sağladığı kullanım kolaylığı da oldukça önemlidir. Art ışıklı büyüteçli gözlük, sahip olduğu boyuna asma ipi sayesinde kolaylıkla üzerinizde taşımanızı sağlar. Ürün, gözlük formuna sahip olduğu için ellerle serbest çalışma imkanı sunar. Bu durum, müşterilere kullanım sırasında kolaylık sunar. Aynı zamanda 5 farklı büyütme seçeneğine sahip cam özelliği mevcuttur. Camları; 1.0 x, 1.5 x, 2.0 x, 2.5 x ve 3.5 x oranlarında büyütme sağlar. Ayrıca 2 adet LED ışığı vardır. Sunduğu yoğun ışık imkanı sayesinde ortamı güzel aydınlatır. Bu sayede işlem yaparken odaklanmanızı ve rahat görmenizi sağlar. İstendiğinde LED ışık rahatlıkla devre dışı bırakılabilir. Hem ışıklı hem de ışıksız ortamda çalışanlar tarafından tercih edilir. Ürün, ışığı tek noktada toplayabilme özelliğine sahiptir.

Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Kullananlar

Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Kullananlar

Art marka büyüteçli gözlük, sahip olduğu ABS kalıplı lensler sayesinde bozulmayan görüntüler elde etmenizi sağlar. Bu sayede gözlüğe yansıyan görüntü ile ilgili yanıltıcı bir izlenim oluşma riskini büyük ölçüde önler. Ayrıca kullanım sağlamaya devam edebilmeniz için sadece 3x AAA pil yeterlidir. Ürünün gerektirdiği piller, kolaylıkla bulunabilir. Ürün pil ile çalıştığı için her an rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Detaylı işlemleri kolaylaştırmasıyla beğeni toplayan bu büyüteçli gözlük, müşteri memnuniyeti sağlar. Şık ve pratik bir kutu içinde beğeniye sunulmasıyla kolaylıkla muhafaza edilebilir. Kaliteli materyallerden üretilen ışıklı model, uzun yıllar kullanım sağlar. Art ışıklı büyüteçli gözlük (5 farklı cam) kullananlar sayesinde bahsedilen ürünün sunduğu özellikleri öğrenmek mümkündür. Bu gözlüğün nasıl bir ürün olduğunu ve beklentileri ne ölçüde karşıladığını, yorumlar sayesinde rahatlıkla görebilirsiniz.

Cazip Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Fiyatı

Cazip Art Büyüteçli Işıklı Gözlük (5 Farklı Cam) Fiyatı

Büyüteçli ve ışıklı gözlüğün sunduğu görünüm ve ışığının kalitesi oldukça önemlidir. Göze zarar vermeyen materyallerden üretilmesiyle öne çıkan bir modeldir. Bahsedilen ürünle alakalı yorumları okumak, gerekli bilgiyi edinmek açısından oldukça önemlidir. Art ışıklı büyüteçli gözlük (5 farklı cam) yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, bu sayede ürün hakkında detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Art ışıklı büyüteçli gözlük (5 farklı cam) fiyatı, ürünün müşteriye sundukları göz önüne alınarak belirlenir. Markanın gözlüğü, uygun fiyatı sayesinde birçok farklı bütçeye hitap edebilen bir ürün olarak değerlendirilir. Art büyüteçli gözlük için belirlenen fiyat ile sunulan kalite ilişkisi incelendiğinde ürün, avantajlarıyla dikkat çeker. Siz de kaliteli kullanım imkanı sunan bu büyüteçli gözlüğe Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Markanın modelini güvenli bir şekilde kaliteli görüş deneyimi için kullanabilirsiniz.