Arsimo Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arsimo Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ARSİMO ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080036968900010 Vergi Kimlik Numarası: 0800369689
    Bu ürün Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tablet mop yedek sopa & tahta paket içeriği: 1 adet yedek sopa & tahta

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sap
  • Renk karışık
Geri Bildirim Ver

Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT

Evlerde temizlik için en etkili ürünlerden biri Tablet moplar olarak bilinmektedir. Mop ürünler her noktada yer alıyor olmasının yanı sıra günden güne yaygın bir kullanım olarak kendini göstermektedir. Tablet mop yedek parça olarak oldukça yaygın bir ürün ağına sahip ürünler arasındadır. Bu süreçte kolaylıkla ulaşılabilecek ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır. Temizlik ürünlerinin en önemli detayları genel olarak deterjanlardır. Ancak tüm temizliği deterjanlara bağlamamak da gerekir. Bu nokta da önemli olan kullananların dikkat ettiği tablet mop sapı kişilerin kullanım standartlarına göre oldukça uyumludur. Birçok konuda kişilerin tercihlerine yön veren ve oldukça beğenilen ürünlerin kullanımları da oldukça kolaydır.

  • Temizlikte Kolaylık
  • Evlerde Konforlu Temizlik
  • Sağlığa Uygun Temizlik

Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT İle Yaşam Alanlarındaki Temizlik

Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT İle Yaşam Alanlarındaki Temizlik

Evlerin temizliğinde kullanılan yardımcı ürünlerden biri olan moplar hayatın kıymetli yardımcılarından biridir. Yüzey temizliklerinde iz bırakmadan temizliyor olması bir bezden beklenen tüm beklentileri karşılaması anlamına gelmektedir. Tablet mop yedek sap genel olarak pek kişilerin ihtiyaç duydukları ürünler değildir. Bu durumun sebebi ise, son derece dayanıklı ürünler olması sebebiyle ARS-YDK-PLT takımlarının tüm ürünleri oldukça sağlam olmaları sebebiyle hemen herkes için beğenilen ve tercih edilen ürünler olarak bilinmektedir. Günden güne özellikle kadınlar için temizlik oldukça önemli bir konu olarak bilinmektedir ve yeni ürünler ile gelişmektedir. Tablet mopların alımlarında ise tercihler bilinen ve güvenilir markalar tarafından gerçekleştirilmektedir.

Sağlıklı Yaşam İçin Uygun Temizlik Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT

Sağlıklı Yaşam İçin Uygun Temizlik Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT

Temizlik gelişi güzel standartlar için gerçekleştirilmemelidir. Her bölgenin temizliği için belirli standartlar bulunmaktadır. Tablet mop palet takımı yedek sap yorumları söz konusu belirli kalıpların yazıldığı detaylardır. Yedek moplar bazen farklı odaların temizliklerinde kullanılmaktadır. Bazı evlerde mutfakların silindiği bezler ayrıdır. Banyonun temizlendikleri de bu nedenle evlerde birkaç parça mop paletler bulunmaktadır. Tablet olan moplar kullanım olarak daha pratik ve daha etkin bir temizleme alanına sahiptir. Kişilerin kullanım kapasitelerine göre değişmektedir. Fakat dikdörtgen şekilleri sebebiyle oldukça rahat bir kullanımları bulunmaktadır. Tablet mop palet takımı yedek sap deterjanların ve buna bağlı olarak yer alan ürünlerin hemen hepsi genel olarak kabul görmüş ürünlerdir. Ancak kaliteli olup olmadıkları kullanıcıların yaşam kalitelerine bağlı olarak değişmektedir.

Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tablet Mop Palet Takımı Yedek Sap ARS-YDK-PLT Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ürünler ile ilgili birçok yorum ve detaylı örneklemeler yer almaktadır. Ancak bir mop ürün üzerinden elde edilen temizlik kişilerin evlerinde sağlıklı bir temizlik için son derece önemlidir. Günden güne değer kazanan ve oldukça rağbet gören doğal ürünlere olan hassasiyet son dönemlerin gözde ürünleri arasında kişilerin tercihlerine sunulmaktadır. Tablet mop palet takımı yedek sap özellikleri çeşitli standartları da beraberinde barındırmaktadır. Moplar içeriklerinde yer alan kovası ve bezleriyle önem kazanmaktadır. Moplar sapları tarafından son derece aktif kullanılan ürünlerdir. Hemen herkes için belirli bir standart olan bu ürünlerin birçok konuda kişilerin tercihlerine yön vermesini de sağlayabilir. Mop sapı fiyatı değişkendir. Her bütçeye hitap eden ürünlere ulaşım oldukça kolaydır. Tablet mop paket takımları detaylı olarak araştırılması gereken bir ürün değildir. Çeşitlerine bakılması ve güvenli bir satıcıya ihtiyaç vardır. Bu güvenli satıcı da Trendyol üzerinden evlere gelmektedir. Bu sayede ürünler hakkında tüm merak edilenler cevaplanmış olacaktır. Hem de fiyat seçenekleriyle kişilerin ihtiyaçlarına uygun ürünlerin siparişleri verilmektedir.