Arsimo Karın Kası Egzersiz Tekerleği Karın Kası Spor Aleti Ab Wheel

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arsimo Karın Kası Egzersiz Tekerleği Karın Kası Spor Aleti Ab Wheel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: ARSİMO ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080036968900010 Vergi Kimlik Numarası: 0800369689
    Bu ürün Arsimo Elektronik Ticaret Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karın Kası Egzersiz Tekerleği Karın Kası Spor Aleti AB Wheel tüm dünyada karın kası antrenmanları için en çok tercih edilen spor aletlerinden biridir. Basit bir tekerlek sistemiyle dizlerinizin üstünde öne doğru uzanarak kullanacağınız AB WHEEL Egzersiz Aleti tüm karın kaslarının yanı sıra göğüs, kol, omuz ve sırt kaslarını da çalıştıran mükemmel bir spor aletidir. Bol miktarda kalori yakarken karın kaslarınızı çok kısa bir sürede şekillendirmenizi sağlayacak olan AB WHEEL Egzersiz Aleti taşıması çok kolay olan küçük bir spor aleti. Daha çok tecrübeli kullanıcılara yönelik bir spor ekipmanı olan AB WHEEL Egzersiz Aleti daha önce hiç karın kası egzersizi yapmamış kişileri oldukça zorlayacak bir üründür. Abdominal duvarı kuvvetlendirip, karın bölgesinde bulunan rectus abdominis, transversus abdominis kaslarını sıkılaştırmak için farklı bir hareket deneyin. Tekerleği yürütme hareketi! Spor çevrelerinde tersten mekik olarak ta bahsedilen bu hareket gerçekten karın kasını hiç alışık olmadığı bir şekilde stres altına sokarak onları genişlemeleri ve hacim kazanmaları için zorlayacaktır. Spor mağazalarında bulabileceğiniz komik görünümlü ortası tekerlikli bir sopa (ab Wheel, ab slider, vs.) bu hareket için size yardımcı olabilir. Düz zeminde, altına yumuşak bir havlu koyarak dizlerinizin üzerine çökün. Ortası tekerlikli sopa aparatını dizlerinizin hemen önüne yerleştirip dirseklerinizi bükmeden tekerleğin ileri doğru ilerlemesine izin verin. Maksimum derece öne ilerledikten sonra karın kaslarınızı sıkın, nefes vererek tekerleği, dolayısıyla da vücudunuzu geriye, başlama noktasına toparlayın. Kollarınızı kullanmamaya dikkat edin, sadece karın kaslarınız ile kendinizi geriye çekin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Çeşit Egzersiz Tekerleği
Geri Bildirim Ver