Genel Markalar Motosiklet 9 Ledli Sis Çakar Modlu 12v Led Far

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Motosiklet 9 Ledli Sis Çakar Modlu 12v Led Far

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALGELSİN ARSVİSİON GROUP Satıcı Ünvanı: BAYRAM ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1960769952400001 Vergi Kimlik Numarası: 0810291595
    Bu ürün ALGELSİN ARSVİSİON GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motosiklet gündüz sürüş ledi çakar modlu Yuksek ışık aydınlatma ve çakar modlu xg2 power led sis off road motorsiklet lambası kullanım hakkında bilgiler motosiklet atv arazi araçları tır kamyon off road gibi araçlarda kullanılan yüksek aydınlatmaya sahip eclips lambadır bazı kullanım ipuçları dilerseniz yol aydınlatmasında sis veya çakar modu ile uyarıcı lamba olarak kullanabilirsiniz ayrıca sahne ışıklarında veya arazi arazi aydınlatmada da kullanılabilir faydalı bilgiler ürün üzerinde dokuz adet yeni nesil xg2 power let bulunan özel tasarlanmış dokuz adet mercek ile az enerji yüksek verim sağlayan led lambamız 8-12 watt aralığındaki güç ile 1200 lümen ışık gücünü en yüksek verim ile kullanarak ışığı 30 metre uzaga taşıyabilmektedir 30000 saat çalışma ömrü üretici tarafından belirtilmiştir ürün ölçüleri : Çap 7 cm en: 3 cm boy : 9 cm kablo uzunluğu 65 cm ürün adet agırlığı 102 gr sipariş paket içeriği : 1 adet 9led lamba ve baglantı aparatları Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver