Genel Markalar Mini Display Port To Display Port Kablo 1.8m Beyaz

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mini Display Port To Display Port Kablo 1.8m Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EfsaneUcuz Satıcı Ünvanı: AEB TEKNOLOJİ BİLİŞİM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008163502400001 Vergi Kimlik Numarası: 0081635024
    Bu ürün EfsaneUcuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini display port to display port kablo 1.8m Mini DisplayPort DP DisplayPort DP Dönüştürücü Kablo Erkek Erkek için MacBook Hava Dell Monitör Yüksek kaliteli Mini DisplayPort - DisplayPort Adaptör Kablosu, Mini DisplayPort özellikli dizüstü bilgisayarları (MacBook, MacBook Pro veya MacBook Air, vb.) HDTV, Monitör veya DisplayPort özellikli HD Projektöre sorunsuz bir şekilde bağlayabilir. Mini DisplayPort, aynı anda Video ve Ses sinyallerinin iletilmesini destekler. Video ve ses için genişletilmiş bağlantı kablosu olarak kullanılabilir. Size çok kolaylık ve eğlence getirecek. Özellikler: Mini DisplayPort erkek - DisplayPort erkek uzatma kablosu. Video ve Dijital Ses sinyallerinin aynı anda iletilmesini destekler (Bir kabloda hem dijital video hem de ses sağlar). 10.8Gbps video bant genişliğini destekleyin. 1080p'ye (1920 * 1080) kadar maksimum çözünürlüğü destekler. Bu ürünle Dizüstü Bilgisayarı (MacBook, MacBook Pro, iMac, Mac Mini ve Mac Pro dahil) DisplayPort arabirimli HDTV, Monitör veya Koruyucuya kolayca bağlayabilirsiniz. Bağlandıktan sonra, büyük ekranlı cihazlarda yüksek çözünürlüklü videoların keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikler: 1. Support Mini DisplayPort v1.2
  • 2. 20pin Mini DisplayPort konektörünü destekler
  • 3. 10.8 gbps'ye kadar video bant genişliğini destekler
  • 4. En yüksek destek QXGA (2560*1600) çözünürlük çıkışı
  • 5. 1Mbps çift yönlü yardımcı kanalı destekleyin
  • 6. Tek yönlü, tek kanallı, dört telli bağlantıyı destekler
  • 7. hot değiştirilebilir. 8. Dahili dönüştürücü çip, harici güç kaynağı yok 9.LEngth: yaklaşık. 1.8m Paket Listesi: 1 * Mini DP DisplayPort Erkek - DP DisplayPort Erkek Kablo KARGO NOTU: Mağazamızdan Birden Fazla Ürün Almaniz Durumunda Ürünler Tek Kargo İle Gönderilir. Hafta İçi 16.00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilmektedir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) Cumartesi 11:00'a Kadar Olan Siparişleriniz Aynı Gün Kargoya Verilir.(Özel Günler ve Tatil Günleri Hariç) DİKKAT İADE VEYA DEĞİŞİM SÜRECİNİ BAŞLATMADAN ÖNCE SORUNU BİZİMLE İRTİBATA GEÇEREK (MESAJ YADA SORUSORARAK) PAYLAŞINIZ. ÇOĞU ZAMAN PROBLEMLER İADE VEYA DEĞİŞİME GEREKKALMADAN ÇÖZÜLEBİLMEKTEDİR.SORUN ÇÖZÜMLENEMEZSE ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SİTE ÜZERİNDEN SİZLERE VERİLEN KARGO GÖNDERİM KODU İLE DEĞİŞİM YADA İADE SÜRECİ BAŞLATABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver