Genel Markalar 100'lük 10 Cm Banyo Ve Tuvalet Aspiratör Havalandırma Fanı Süper Sessiz

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 100'lük 10 Cm Banyo Ve Tuvalet Aspiratör Havalandırma Fanı Süper Sessiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bluef Elektrik Plastik Satıcı Ünvanı: BLUEF ELEKTRİK VE PLASTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178174309600001 Vergi Kimlik Numarası: 1781743096
    Bu ürün Bluef Elektrik Plastik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BANYO VE TUVALET ASPİRATÖR 10CM 100'LİK SÜPER SESSİZ HAVALANDIRMA FANI ASPİRATÖR ARS KULLANIM ALANLARI Küçük veya orta ölçekli mekanlarda kullanılır Banyo, tuvalet, mutfak, kiler, çamaşır odası, garaj, işyeri, sigara içilen ortamlarda vb. yerlerin havalandırılması için uygundur. Özellikle direkt olarak ya da aspiratöre takılacak max. 3 mt. borularla kullanılmak üzere üretilmiştir. ÖZELLİKLER Çok ince ve zarif ön görünümüyle dekoratif mekanların vazgeçilmez bir parçasıdır. Yüksek kalite ABS plastik ile imal edilmiş ürün kötü koku, nem ve benzeri dış etkenlere karşı en iyi korumayı sağlarken ilk günkü görünümü asla yitirmez. Toza maruz kalan ön kapak çok kolay şekilde sökülerek silinip temizlenebilir. Motor ve gövde tasarımıyla ses seviyesi en alt düzeye indirgenmiştir. Kendi kendini yağlayan motor yatakları sessiz ve uzun ömürlü sağlamaktadır. Aspiratör cuvar, tavan, pencere vb. yerlere rahatlıkla dikey ya da yatay olarak bağlantı yapılabilir

Ürün Özellikleri

  • Filtre Sayısı Tek
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Maksimum Emiş Gücü 500 - 750 m³ arası
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ars 100'lük 10 Cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Havalandırma Fanı

Havalandırmalar, tuvalet ve banyo gibi alanlarda gereksinim duyulan parçalar arasında bulunur. Yapıları sayesinde kötü kokuları olabildiğince hızlı şekilde dışarı atar. Etkili filtre kısmı, bu tür malzemelerin önce çıkan özelliklerinden biridir. O nedenle satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce ürünün çeşitli kısımlarına ayrıca dikkat edebilirsiniz. Tuvalet banyo aspiratörü takılması basit olan materyallerden biridir. Buna bağlı olarak gerektiği hallerde kolaylıkla monte edilebilir. Etkili olmasından dolayı müşterileri memnun eden ürün 10 cm boyutuna sahiptir. Uygun bölüme pratik bir şekilde yerleştirilen ürün sayesinde sıklıkla kullanılan tuvalet ve banyo gibi alanların havalandırılmasını sağlayabilirsiniz. Küçük ama etkili olduğundan dolayı çok sayıda müşteriyi memnun bırakır. Monte etme esnasında profesyonel destek alabileceğiniz gibi mevcut malzemeyi gereksinim duyulan alanlara kendiniz de takabilirsiniz.

  • Tek filtreli
  • 45-60 cm aralığında
  • Beyaz renk

Kaliteli Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı

Kaliteli Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı

Ev ve benzeri yaşam alanlarında olması gereken malzemelerden biri de havalandırma boşluklarıdır. Bu boşluklara takmak için de çeşitli boyutlara sahip olan filtreler gerekir. Ars banyo aspiratörü, bu alandaki ihtiyacı karşılamak üzere ortaya konulan parçalardan biridir. Beyaz renkli olmasından dolayı farklı renklerin baskın olduğu tuvalet ve banyolarda rahatlıkla kullanılabilir. Uyum sağlama noktasında müşterileri memnun eden ürünün kullanım ömrü de oldukça uzundur. Farklı noktalarda tatmin edici özelliklere sahip olduğundan dolayı bu tür malzemelere duyulan ilgi de artar. Yaşam alanlarında ihtiyaç duyulan havalandırma filtresi, ortamların daima temiz kalmasına da yardımcı olur. Ferah ve kötü kokulardan arınmış bir alan isterseniz seçimini bu tür ürünlerden yana yapabilirsiniz. Kaliteli materyalden üretildiği için uzun zaman boyunca kullanılabilir. Siz de mevcut araç gereçlere ihtiyaç duyuyorsanız ürün siparişi oluşturabilirsiniz.

Nitelikli Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı

Nitelikli Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı

Havalandırma yapmak üzere temin edilen ürünler genellikle tuvalet ve banyolarda kullanılır. Ev ya da işyeri gibi sıklıkla vakit geçirilen ortamların bu gibi araç gereçler ile donatılmış olması önem teşkil eder. 45-60 cm aralığında değişim gösteren bir boyuta sahip olması ürünlerin belirli alanlarda kullanılmasını mümkün hale getirir. Siz de ihtiyaç duyduğunuz alanları belirleyerek buna uygun olacak şekilde seçim yapabilirsiniz. Ars 100'lük 10 cm banyo ve tuvalet aspiratör havalandırma fanı yorumları sayesinde merak ettiğiniz konulara ışık tutabilirsiniz. Gerek ürün özellikleri gerekse de ürünün sağladığı fayda hakkında pek çok içeriğe bu kısımlardan ulaşabilirsiniz. Yol gösterme özelliği taşıyan materyal, önemli bir ihtiyacı karşılar. Bu nedenle, olabildiğince fazla sayıda tercih edilir. Siz de evinizde bulunan tuvalet veya banyolara bu gibi malzemeleri takarak kolaylık elde edebilirsiniz.

Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı Boyutu

Ars 100’lük 10 cm Banyo ve Tuvalet Aspiratör Fanı Boyutu

Ars 100'lük 10 cm banyo ve tuvalet aspiratör havalandırma fanı, havalandırma ihtiyacını etkili bir şekilde karşılar. Bu nedenle ortaya koyduğu sonuç ile müşterileri memnun bırakır. 10 cm olarak bırakılan kısımları filtre ile desteklemek için ürünü temin edebilirsiniz. Etkili bir şekilde filtreleme işlemini yaptığından dolayı istenmeyen kokuları kısa süre içerisinde dışarı atar. Bunun yanı sıra ortamın havalandırılması noktasında oldukça etkilidir. Özellikle sıcak suyun etkisi ile bunaltıcı bir ortamın sıklıkla kendini gösterdiği banyolar için havalandırma fanları oldukça gereklidir. Ars 100'lük 10 cm banyo ve tuvalet aspiratör havalandırma fanı fiyatı ürünün işlevselliği ile doğru orantılıdır. Basit tasarımı ile etkili dokunuşlar yapan ürünü yaşam alanlarınıza taşıyarak sunulan hizmetten siz de yararlanabilirsiniz. Uzun soluklu kullanılabilen malzemeyi belli aralıklar temizleyerek hijyenik sonuçlar elde edebilirsiniz. Söz konusu ürünü Trendyol ile satın alabilirsiniz.