2
El Rondosu kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

AROW Chopper Pratik El Robotu Tr-2360

354 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

AROW Chopper Pratik El Robotu Tr-2360

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eksik Sepeti Satıcı Ünvanı: CIVILOĞLU İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209048066800014 Vergi Kimlik Numarası: 2090480668
    Bu ürün Eksik Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı ÜRÜN ÖLÇÜSÜ: 30 CM RENK: YEŞİL/GRİ Sadece koluna bastırarak ürünlerinizi kolayca doğrayabılırsiniz.Kullanımı ve temızlıği oldukça basittir. Pratik dığrayıcımızla zamandan ve iş yükünden tasarruf edebılırsınız. El robotları, pratik kullanımı ve işlevselliğiyle yemek yaparken mutfakta en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Güzel yemekler yaparak mutfaktaki becerilerini paylaşmak isteyenlerin sürekli elinin altında olan el robotları, kullanıcılara pek çok farklı seçenek sunuyor. Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı, kalitesi ve rahat kullanımı ile mutfakta en büyük yardımcınız olacak. Pratik ve Rahat Kullanım Küçük olmasına rağmen yemek yapma aşamasında büyük bir işe yarayan Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı, sadece koluna bastırarak kolayca kullanılabiliyor. Ergonomik tasarımı ile yemek yaparken en çok ihtiyaç duyulan olan soğan gibi malzemeleri ya da fındık, ceviz gibi kuru yemişleri kısa süre içerisinde mükemmel biçimde doğramanızı sağlıyor. Kalite ve İşlevsellik Birarada Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı’nın 2 adet paslanmaz çelik başlığı kararma yapmıyor ve uzun yıllar ilk günkü yeni görümünü muhafaza ediyor. Kullanımı ve temizliği oldukça kolay olan ürünün parçaları kolayca birbirinden ayrılarak yıkanabiliyor. Büyük ebatlarda olmadığı için yıkarken de kullanıcıları yormuyor. Mutfaklarda fazla yer kaplamayan ürün, setin üzerinde, mutfak dolabında ya da çekmecesinde rahatça muhafaza edilebiliyor. Yemek yapmayı keyif haline getiren Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı, açma kapama düğmesi sayesinde tek hareketle çalıştırılabiliyor. Çevre ve insan sağlığına zararlı madde içermeyen ürün, en lezzetli yemekleri sağlıklı biçimde hazırlamanızı sağlıyor. Kaymaz tabana sahip olan Arow Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı, kullanım esnasında yaşanabilecek olası mutfak kazalarını minimum seviyeye indiriyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132

Mutfak robotları, birden farklı modellerde ve farklı kategorilerde olabilmektedir. Mutfak içerisinde kullanılan küçük ev aletleri olarak anılmaktadırlar. Fakat sadece ev içinde değil yeme içme sektörünün olduğu her alanda bu tarz aletlere ihtiyaç duyulmaktadır. Kafelerde, restoranlarda, aşçılık okullarında, herhangi bir yerin mutfağında karşımıza bu ürünler sıklıkla çıkar. Günlük olarak en sık kullanılan küçük ev aletlerinden biri doğrayıcı robotlardır. Doğrayıcı robotlar, parçalama işlevi için kullanılır. İçerisinde bulunan keskin bıçaklar sayesinde doğranması gereken her türlü ürünü hızlı ve kolay bir şekilde doğrar. Arow el robotu da bu mutfak eşyalarındandır. Elektrik ile çalışmamaktadır. Pratik el rondosu olarak adlandırılır. Arow pratik el robotu soğan, sarımsak, domates veya bu tarz kabuklu sebzeleri hızlı bir şekilde doğrayıp, ufak parçalar haline getirmek için kullanılır. Kullanım esnasında insan gücü gerekmektedir.

  • Pratik Doğrayıcı
  • Yeni Nesil Doğrayıcı
  • Elektrik Kullanmadan El Yordamıyla Parçalama

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 İle Pratik Ürün Doğrama

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 İle Pratik Ürün Doğrama

El robotları günlük hayatta kullanılabilen pratik aletlerdir. Bu aletlerin pratikliği ise herhangi bir priz gerektirmeyen direkt olarak el gücü ile konulan ürünü hızlı bir şekilde doğrayabilmesidir. Pratik aletler olması sebebi ile zamandan tasarruf edilir. Yapılacak işin daha kısa bir sürede yapılabilmesine yardımcı olan elemanlardandır. Arow el robotu kullananlar ürünün çeşitli özellikleri ve pratikliği sayesinde oldukça fazla tercih etmektedirler. Kullanıcılar genel itibariyle ürünü evlerinde veya yemek yapılan herhangi bir alanda kullanma amacıyla satın almaktadırlar. Ürün yeni nesil doğrayıcılar sınıfına girer. Bu da ürünün kullanımını kolaylaştıran önemli bir özelliktir. Arow pratik el rondosu 2 adet paslanmaz çelik bıçağı sayesinde birden fazla ürünü parçalamaya yardımcı olur. Çelik bıçaklara sahip olması sebebi ile uzun yıllar boyunca herhangi bir kararma sorunu yaşamadan rahatlıkla kullanabilmeyi sağlar.

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 Özellikleri

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 Özellikleri

Arow pratik el robotu birden fazla özelliği bünyesinde bulundurmaktadır. Bu çeşitli özellikler sayesinde birden fazla kullanıcının tercih etmesine olanak sağlar. Ürün ölçüsü 30 cm’dir ve yeşil/gri renklere sahiptir. Yeni nesil doğrayıcı olmasını sebebi ile üst kısımda bulunan kola bastırarak ürünleri doğrayabilmeyi sağlıyor olmasıdır. Kullanımı ve kullanıldıktan sonraki temizliği de son derece kolaydır. Ürünü kullanırken hem zamandan hem de yapılan işten tasarruf sağlamak mümkündür. 2 adet paslanmaz çelik bıçağı bulunur. Ürün parçaları birbirinden kolayca ayrılabilmektedir. Bu ayrıştırılma sonucunda ürün istenildiği gibi temizlenebilir. Açma kapama düğmesi sayesinde ürün tek hareketle çalıştırılabilmektedir. Arow pratik el robotu yeni nesil doğrayıcı olan bu ürün kullanıcılar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Arow el robotu yorumları ise ürünün içeriği, kullanım şekli veya kullanım farklılıkları gibi pek çok konuda çeşitli bilgiler içerir.

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 Yorumları

AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 Yorumları

El robotları, hem pratik kullanım açısından hem de yemek yaparken mutfaklar içerisinde en sık ve en fazla tercih edilen aletlerin başında geliyor. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise ürünün pratik bir kullanıma sahip olmasıdır. Yemek yaparken el altında bulunması, istenilen her daim çıkarılıp hızlı bir şekilde kullanılabilmesi açısından önemlidir. Ürün ufak alanlarda saklanabilmektedir. AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı HK132 mutfaklarda fazla yer kaplamadan ister mutfak dolaplarında ister çekmecelerde her alanda kolaylıkla muhafaza edilebilir. AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı yorum bakımından incelendiğinde ise ürünü kullanan pek çok insan tarafından yapılmış olan fikir alışverişleri, öneriler gibi daha pek çok yazı görülebilmektedir. AROW Pratik El Robotu Yeni Nesil Doğrayıcı satın al seçeneği ile ürünü hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol'dan satın almak mümkündür.