Aromatica Rosemary Scalp Scrub - Saç Derisine Özel Peeling

699,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aromatica Rosemary Scalp Scrub - Saç Derisine Özel Peeling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Justin Beauty Satıcı Ünvanı: JUSTIN BEAUTY KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484104171200013 Vergi Kimlik Numarası: 4841041712
    Bu ürün Justin Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aromatica Rosemary Scalp Scrub, içeriğindeki Ölü Deniz tuzu yardımıyla saç derisine peeling etkisi uygulayan ve gözenekleri arındıran özel bir temizleyicidir. Formülündeki biberiye, yer paskalyası, kişniş ve kekik sayesinde saç derisini besleyerek sağlıklı saçın korunmasına yardımcı olur ve saç derisini rahatlatır. Ölü Deniz Tuzunun mineral bakımından zengin granülleri ile formüle edilen Rosemary Scalp Scrub saç köklerini derinlemesine temizler ve saç derisini fazla sebum ve atıklardan arındırır. Tuz granülleri bir süre fırçalandıktan sonra suda kolayca çözülür. Bu yüzden, saç derinizde veya saçınızda kalan tuz taneleri için endişelenmenize gerek yoktur. %96,3 oranında doğal içeriklerle hazırlanmıştır. Cruelty free formülü hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilmiştir. 165g Nasıl Kullanılır? Saç derisini ve saçları ılık suyla iyice ıslattıktan sonra, saç derinize eşit miktarda uygulayın. Saç derinize parmak uçlarınızla hafifçe masaj yapın ve daha fazla köpük elde etmek için biraz su ekleyin. Su ile iyice durulayın. En iyi sonuç için haftada 2-3 kez şampuan yerine ya da şampuandan önce kullanılması tavsiye edilir. Yağlı saç deriniz varsa ve daha etkili bir yıkama istiyorsanız, önce saç derisi masajı ve temizliği üzerinde yoğunlaşan Rosemary Scalp Scrub kullanın. Ardından, saçlarınızı AROMATICA Shampoo ile bir kez daha yıkayın. İçerik Sea salt(abrasive), Sodium chloride(viscosity controlling) Sodium methyl cocoyl taurate(plant derived-surfactants), Rosmarinus officinalis leaf extract(conditioner), Pinus densiflora leaf extract(conditioner), Zingiber officinale root extract(conditioner), Lauryl betaine(plant derived-surfactants), Lauramidopropyl betaine(plant derived-surfactants), Glycerin(plant derived-humectant), Butylene glycol(humectant), Eclipta prostrata extract(conditioner), Ocimum basilicum extract(conditioner), Coriandrum sativum extract(conditioner), Origanum vulgare leaf extract(conditioner), Pelargonium graveolens oil(conditioner), Rosmarinus officinalis leaf oil(conditioner), Styrax benzoin gum(conditioner), Mentha viridis leaf oil(conditioner), Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil(conditioner), Xanthan gum(fermentation-derived viscosity controlling agent), Guar hydroxypropyltrimonium chloride(conditioner), Propanediol(corn-derived humectant), Ethylhexylglycerin(conditioner), Verbena officinalis extract(conditioner), Chamomilla recutita flower extract(conditioner), Menthol(conditioner), Disodium EDTA(stabilizers)

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver