Arnica ET14402 Elektrik Süpürgesi Cyclone 750 W Toz Torbasız

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica ET14402 Elektrik Süpürgesi Cyclone 750 W Toz Torbasız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Memisita Satıcı Ünvanı: SİBEL ŞEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8011256157
    Bu ürün Memisita tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica ET14402 Cyclone, 750W gücündeki motoruyla güçlü ve etkili bir temizlik performansı sunar. Toz torbasız süpürge yüksek emiş gücü sayesinde zorlu toz ve kirleri kolayca temizler.
  • Arnica ET14402 Cyclone, HEPA filtre sistemiyle donatılmıştır. Bu filtre, toz ve alerjenleri havadan %99.97 oranında tutarak evinizin hava kalitesini artırır.
  • Torbasız elektrikli süpürge 360 derece dönebilen başlığa sahiptir. Kolay manevra imkanı sağlar ve zorlu alanlara kolayca ulaşmayı sağlar.
  • Arnica ET14402 Cyclone, toz haznesinin 3 litrelik geniş kapasitesi ile uzun süreli temizlik işlemlerinde kesintisiz kullanım imkanı sunar.
  • 10.82 kilogram ağırlığa sahip olan Arnica ET14402 süpürge, sağlam ve dayanıklı bir yapıdadır.
  • 60 cm uzunluk, 39 cm genişlik ve 41 cm yükseklik ölçülerine sahip Arnica Cyclone ET14402, dar alanlarda rahatça muhafaza edebilmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ET14402 ile Pratiklik

Süpürge, geçmişten günümüze dünya üzerinde en sık kullanılmakta olan temizlik araçlarının başında gelir. Zeminde bulunan tozları çekmek için kullanılır. Sadece toz için değil bununla beraber kiri, dökülen saçı veya hayvan tüylerini de temizleyebilmek için elektrikli süpürgelere ihtiyaç duyulur. İlk yapılan süpürgeler süpürge otundan elde edilirken ilerleyen teknoloji sayesinde elektrikle çalışan birçok cihaz üretilmiştir. Arnica et14402 elektrikli süpürge çeşitlerinden biridir. Ürün birçok alanda kullanılabilen çeşitli özelliklere sahiptir. Oldukça avantajlı bir ürün olmasından dolayı sıkça tercih edilir. Arnica et14402 kullananlar ürünün yüksek emiş gücü ve yeni nesil süpürge çeşitlerinden biri olmasından dolayı tercih etmektedirler. Ürün oldukça fazla işlevsel özellikler gösterir. Arnica et14402 süpürge A sınıfı enerji sistemine sahiptir. Bu sebeple de tasarruflu elektrik kullanımına yardımcı olur. Ürünün emiş gücü kuru zeminde belli olmaktadır.

  • A Sınıfı Enerji
  • Ergonomik Tasarım
  • Geniş İç Hacim

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ET14402 Cyclone 750 W Arnica ET14402 Yorumları

Süpürge, özellikle evlerde günlük olarak sıkça kullanılan bir alettir. Arnica et14402 elektrikli süpürge ev tipi kullanımlara son derece uygun bir üründür. Evde oluşan kiri, tozu, tüyü veya saçı derinlemesine çekerek ardında herhangi bir kalıntı bırakmamaktadır. Bu açıdan astım veya toz alerjisi olan kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir süpürge modelidir. Arnica et14402 kullanıcı yorumları incelendiğinde ise bu yorumlar içerisinde pek çok kullanıcının ürün hakkında çeşitli yazılar yazdıkları görülmüştür. Bu yazılarda kullanıcıların olumlu geri dönüşlerini görebilirsiniz. Arnica et14402 elektrikli toz torbasız süpürge içerisinde toz torbası bulundurmaması açısından son derece önemlidir. Kendine ait toz haznesi vardır ve bu hazne yıkanabilir bir özelliğe sahiptir. Bunun dışında klasik toz torbaları sadece boşaltılıp yerine takıldığı için hijyenik özellikler göstermemektedir. Arnica et14402 kaç watt sorusu ise 750 watt olarak cevaplanabilir.

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ET14402 Cyclone 750 W Arnica ET14402 Özellikleri

Arnica et14402 özellikleri bakımından değerlendirildiğinde ürün hakkında çeşitli maddeler sıralanabilir. Öncelikle ürün 750 Watt çekiş gücüne sahiptir. 75 desibel ses seviyesi ile oldukça sessiz bir çalışma prensibi bulunur. A sınıfı enerjiye sahiptir. Elektrik kullanımı bakımından oldukça avantajlıdır. Toz torbası yerine toz haznesi bulunur ve bu hazne yıkanabilir. Yanında çeşitli aparatlar barındırır ve bu aparatlar sayesinde farklı yüzeylerde farklı alanlarda temizlik olanağı sunar. Teleskobik emiş borusu vardır. 8 metreye kadar erişim alanı sağlar. 2500 ml toz kapasitesi bulunur. Arnica et14402 filtre bakımından ise yıkanabilir AFS filtre sistemine sahiptir. Arnica et14402 emiş gücü son derece yüksek bir alettir. Kullanılan zemine direkt olarak yapışarak tüm tozu, kiri içine hapseder. Arnica et14402 çekim gücü açısından da yüksek performans göstererek ardında herhangi kirli bir zemin bırakmaz.

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ET14402 Cyclone 750 W Arnica ET14402 Fiyatları

Arnica et14402 süpürge özellikleri bakımından geniş bir kapsama sahiptir. Klasik süpürgelere oranla yeni teknolojinin eseri bir üründür. Ürün içerisinde dar uçlu boru, perde fırçası, koltuk temizleme aparatı ve aksesuar askısı gibi çeşitli yardımcı materyaller bulunur. Son derece ergonomik bir tasarıma sahiptir. Özellikle kolay çıkarılabilir toz haznesi sayesinde toplanan kiri boşaltıp hazneyi tekrar yerine takabilirsiniz. Arnica et14402 cyclone 750 w toz torbasız elektrikli süpürge yüksek emiş gücüne ve yüksek performansa sahip kullanışlı bir ürün çeşididir. Hemen hemen her zeminde rahatlıkla kullanılabilir. Arnica et14402 başlık açısından da çeşitli farklı başlıklar ile beraberinde gönderilir. Bu başlıklar içerisinde koltuk temizleme başlığı, perde fırçası, dar uçlu boru ve aksesuar askıları vardır. Arnica et14402 fiyat bakımından da her bütçeye uygun fiyat aralığında satışa sunulan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.