Arnica Pika Süpürge ET14401 Elektrikli Toz Torbasız Kırmızı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.755 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Pika Süpürge ET14401 Elektrikli Toz Torbasız Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BERAT PROMOSYON Satıcı Ünvanı: İSMAİL ÇANAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2835805652400001 Vergi Kimlik Numarası: 2280242348
    Bu ürün BERAT PROMOSYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 750 W motor gücüne sahip toz torbasız süpürge, yüksek emiş gücü ile her zemini kusursuzca süpürür.
  • 75 dB ses seviyesine bulunan torbasız elektrikli süpürge, kolay temizlenir.
  • Arnica Pika ET14401, 2.5 litre toz kapasitesine sahiptir.
  • ET14401, AFS filtresi ile tozları hapseder ve havaya geri bırakılmasını engeller.
  • Arnica ET14401 modelinin otomatik kablo sarıcı bulunur.
  • Perde fırçası aparatı ile Arnica ET14401 Pika elektrikli süpürge, dip bucak temizlik sağlar.
  • Hepa filtreli toz torbasız süpürge, havayı temizleyerek tozlardan arındırır. Dar aralık ucu ile her köşeye ulaşabilir.
  • Arnica Pika ET14401 toz torbasız elektrikli süpürge kırmızı modeli, teleskopik boru teknolojisiyle dizayn edilir. Ayrıca tutma yeri de ergonomiktir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Toz Torbasız
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
  • Hepa Filtre H13
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica Pika ET14401 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kırmızı

Arnica Pika ET14401 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kırmızı

Elektrikli süpürgeler, toz torbalı ve toz torbasız olarak kullanım şekillerine göre birbirlerinden ayrılıyor. Bu iki gruptan son yıllarda çokça tercih edilen toz torbasız elektrikli süpürgeler de bazı ince ayrıntılarla kendi aralarında farklılık gösteriyor. Arnica Pika ET14401 modelini de yüksek emiş gücü ve motor gücü, geniş hazne hacmi, ergonomik tasarım gibi, diğer toz torbasız elektrikli süpürgelerden ayıran bazı özellikleri bulunuyor.

  • Kolay Muhafaza Özelliği
  • Üstün Hijyen Teknolojisi
  • Ergonomik Yapı

Kolay Muhafaza Edilebilen Arnica Pika ET14401

Kolay Muhafaza Edilebilen Arnica Pika ET14401

Elektrikli süpürgeler kullanılmadıkları süre boyunca muhafaza edildikleri yer konusunda zorluk yaratabiliyor. Hortumlarıyla, aparatlarıyla birlikte ya evin görünen bir yerinde görüntü kirliliğine sebep oluyor ya da geniş dolapları işgal ederek yer kaplıyor. Arnica süpürge bu sorunu ortadan kaldırarak ET14401 modeliyle saklama koşullarını kolaylaştırıyor. Kompakt bir tasarıma sahip olması sebebiyle geniş alanlar kaplamayan bu süpürge kolayca çıkarılıp takılabilen esnek plastik hortumu ve uzayıp kısalabilen teleskopik borusuyla neredeyse bulunduğu alanın şeklini alabilecek kadar başarı gösteriyor. Bu kompakt tasarıma sahip olan Arnica Pika ET14401 özellikleri ile kullanım sırasında da büyük avantajlar sağlıyor. Büyük tekerlekler gövdeye manevra kabiliyeti kazandırırken 360 derece dönebilen esnek hortum her manevrayı destekleyip güçlendiriyor. İstenen boyda ayarlanabilen metal teleskopik boru süpürme esnasında kavrayış kolaylığı sağlıyor. Arnica Pika ET14401 kullanıcı yorumları kompakt tasarımı sayesinde süpürgenin kolayca taşınabildiğini de ortaya koyuyor. Böylelikle temizlik işlerini bir keyfe dönüştüren elektrikli süpürge rahat taşınabilme ve kolay muhafaza edilme özellikleriyle de pratiklik ve düzen vadediyor.

Üstün Hijyen Sağlayan Arnica Pika ET14401

Üstün Hijyen Sağlayan Arnica Pika ET14401

Elektrikli süpürgelerin tozu çekme kabiliyetini gösteren vakum güçleri kadar haznedeki tozu motora ve motordan da dışarıya çıkarmama özellikleri de önem taşıyor. Arnica Pika ET14401 filtre sistemi sayesinde tozu hapsetme konusunda da büyük bir başarıya imza atıyor. AFS filtre ile yüksek oranda toz tutuculuğu sağlayan bu süpürge, hazneye dolan tozların tekrar dışarı çıkıp havayı kirletmesini önlüyor. Aynı zamanda hazne içinde bir hortum etkisi yaratılarak tozların hazneden çıkışı da engelleniyor. Sürekli ve hızlı bir şekilde hazne içinde dönen tozlar çalışma sırasında motora geçiş yapamıyor. Böylece motor hareketi ile egzozdan dışarı çıkıp havaya karışmıyor. Özellikle toza karşı hassas olan bireyler için tavsiye edilen bu elektrikli süpürge, çocuklu ve bebekli evlerde de tercih edilen modeller arasında yer alıyor. AFS filtrenin yıkanabilir özellikte oluşu sayesinde sadece filtre bakımının yapılmasıyla hijyen performansının en üst düzeyde tutulması sağlanıyor. Birkaç temizlikte bir filtrenin yıkanıp iyice kurutularak kullanılması, süpürgenin toz tutuculuk performansını güçlendirirken motoru da tozlardan koruyor. Üstün hijyen sağlayan Arnica Pika ET14401 fiyat konusunda da fark yaratıyor.

Kırmızı Renkli Ergonomik Arnica Pika ET14401

Kırmızı Renkli Ergonomik Arnica Pika ET14401

Son yıllarda artan toz torbasız elektrikli süpürge modelleri estetik olarak da birbirleriyle yarışıyor. Modern ve yenilikçi tasarımı ile göz dolduran Arnica bu yarışta, ilk sıralarda ipi göğüslüyor. Arnica Pika ET14401 toz torbasız elektrikli süpürge kırmızı rengi, modern tasarımı, güçlü görünüşü ile temizlik işlerinde beğeniyle kullanılıyor. Bu güzel ve göz alıcı görüntünün arkasında yüksek performanslı bir cihaz yatıyor. Tüm teknik özellikleri ile güçlü görünüşünü destekleyen model, kendine has aksesuarlarıyla da beğeni topluyor. Aksesuarların bir arada tutulmasını sağlayan aksesuar askısı, kullanım ve muhafaza sırasında süpürgeye hem ergonomi hem şıklık kazandırıyor. Askı ile kullanılan bu aksesuarlar arasında dar uçlu bir kenar köşe aparatı, koltuk temizliği için tasarlanmış bir aparat ve perde temizliğini hassas şekilde yapan perde fırçası bulunuyor. Arnica Pika ET14401 süpürge ucu ise bunların dışında en çok dikkati çeken aparat olarak beklenenin üstünde bir performansla çalışıyor ve temizlik süresini büyük ölçüde kısaltıyor. Trendyol bu ayrıcalıklı modele güvenli alışveriş sistemi ile hemen sahip olmanızı sağlıyor.