10
Doğrayıcı & Rondo kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Arnica Rapid Plus Doğrayıcı Kırmızı Gh21132

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.139 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.175 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arnica Rapid Plus Doğrayıcı Kırmızı Gh21132

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknoBayraktar Satıcı Ünvanı: BAYRAKTARZADE DENİZCİLİK LOJİSTİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0157100018600001 Vergi Kimlik Numarası: 1571000186
    Bu ürün TeknoBayraktar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç:500 WHazne Kapasitesi: 1300 mlParçalayıcı Ana BıçakPratik Kullanımİlave Üst BıçakBıçak MuhafazaEkstra dayanıklı Şeffaf HazneÇift Katlı Paslanmaz Çelik BıçakDoğrayıcı Haznesi Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kırmızı, ekstra dayanıklı şeffaf haznesi ve dört bıçaklı tasarımıyla sert sebzeleri bile rahatlıkla parçalıyor. Çift katlı paslanmaz çelik bıçak uzun süre keskinlik vadediyor. Cihazıın 500 W'a ulaşan motor gücü sayesinde güçlü bir yardımcıya sahip olabilirsiniz.Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kırmızı, 1300 ml geniş hazne kapasitesi ile aynı anda fazla miktarda yiyeceğin doğranmasını sağlayarak kullanıcılara zaman kazandırıyor. Pratik kullanımıyla her mutfakla işleri hızlandıran doğrayıcı
  • tasarımı, işlem haznesi, ilave üst bıçak ve parçalayıcı ana bıçakla satışa sunuluyor. Ürün, diğer mutfak robotlarından farklı olarak tuşsuz kullanılıyor. Üstten hafifçe basılarak harekete geçen motor dakikalar içinde parçalama işlemini gerçekleştirirken kontrolü de tam anlamıyla kullanıcıya bırakıyor.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Hazne Malzemesi Plastik
  • Hazne Kapasitesi 500+ ml
  • Kaydırmaz Altlık Var
  • Bıçak Sayısı Çift Bıçaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica Rapid Plus GH21132 D_RAPİDK Mini Doğrayıcı

Arnica GH21132 Rapid Plus mini doğrayıcı, kırmızı renkli sade ve modern tasarımı ile mutfağınızdaki yetenekli yardımcınızdandır. Lezzetli menüler çıkarırken, pratik kullanımı sayesinde doğrama, parçalama ve hatta öğütme gerektiren pek çok işlemde, Arnica Rapid Plus ihtiyaçlarınıza hızlı bir çözüm sunar. Böylece yemek hazırlamayı ve pişirmeyi herkes için kolaylaştırırken, eğlenceli bir hâle de getirebilir. Arnica Rapid Plus mini doğrayıcının 1300 ml hacmindeki işlem haznesi aynı anda ve çok miktarda yiyeceği parçalamanıza imkân verir. Bu şekilde salata ya da yemek harcı gibi pek çok gıdayı tek seferde ve süratle hazırlayabilirsiniz. Arnica Rapid Plus’ın kaliteli plastik ve paslanmaz çelikten üretilen parçaları, işiniz bittiğinde elde ya da bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir.

  • 500 watt motor gücü
  • 1300 ml geniş işlem haznesi
  • Çift katmanlı paslanmaz çelik bıçaklar

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Özellikleri Nelerdir?

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Özellikleri Nelerdir?

Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı az yer kaplayan modern tasarımı ile mutfakta her zaman elinizin altında olabilir. Yemek hazırlığı yaparken işleri hızlandıran Arnica Rapid Plus motor gövdesi hazne, parçalayıcı ana bıçak ve ilave üst bıçak parçalarından oluşur. Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı kırmızı rengi ile öne çıkar. Mutfak aletinin üst kısmına hafifçe bastırdığınızda 500 W güce ulaşabilen motoru devreye girer. Böylece dilediğiniz sebze, meyve ya da yiyeceği parçalarken kontrol daima sizdedir. Arnica Rapid Plus’un 1300 ml hacmindeki ekstra dayanıklı şeffaf ve geniş haznesi aynı anda daha fazla yiyeceği hazırlamanıza olanak sağlar. Cihazın çift katlı paslanmaz çelik bıçakları keskinliğini korumak üzere tasarlanır. Parçalayacağınız gıdaya ve elde etmek istediğiniz sonuca göre ana ya da üst bıçak seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Kullanımı Pratik midir?

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcının Kullanımı Pratik midir?

Arnica Rapid Plus mini doğrayıcının parçaların bir araya getirilmesi ve cihazın çalıştırılması son derece kolaydır. Hazne içindeki yuvaya bıçaklardan biri yerleştirildikten sonra doğranmak istenen yiyecekler eklenir. Ardından koruyucu hazne kapağı kapatılıp üzerine motor gövdesi oturtulur. Arnica Rapid Plus’a üstten hafifçe bastırdığınızda motor devreye girerek bıçakları hızla döndürmeye başlar. Saniyeler içerisinde tüm yiyecekler hazır hâle gelir. Maydanoz ve soğan gibi besinler için kısa aralıklarla birer saniyelik basışlar yeterlidir. Şeffaf hazneden bakarak yiyeceklerin istediğiniz boyutlara ulaşıp ulaşmadığını görmeniz mümkündür. Arnica Rapid Plus 500w mini doğrayıcı kırmızı GH21132 tüm parçaları birbirinden kolayca ayrılabilen bir mutfak aletidir. Böylece tüm temizlik işlemleri de elde ya da bulaşık makinesinde zahmetsizce yapılabilir. Arnica Rapid Plus’un motor gövdesi kesinlikle suya sokulmamalı ve sadece nemli bir bezle silinmelidir.

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kaliteli midir?

Arnica Rapid Plus Mini Doğrayıcı Kaliteli midir?

Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı, yaşamınızı kolaylaştırarak size uzun yıllar boyunca hizmet etmek üzere üretilen son derece dayanıklı ve kaliteli bir mutfak aletidir. Bu sayede Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı kullanım sıklığından ve gıdaların sertliklerinden etkilenmez. Tüm Arnica ürünlerinde olduğu gibi Rapid Plus mini doğrayıcı da 3 yıl üretici garantisi ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Arnica Rapid Plus kırmızı rengi ve sade tasarımı ile kullanmaktan keyif alacağınız bir üründür. Bu pratik yardımcı hazırladığınız yiyecek ve içeceklerin daha lezzetli olmasına ve daha iyi görünmesine katkı sağlarken mutfak işlerinize hız kazandırır. Arnica Rapid Plus mini doğrayıcı GH21132 yorumlarına Trendyol ürün değerlendirmeleri bölümünden erişerek, tüketicilerin bu maharetli mutfak aleti hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz.