Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582

6.899 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknik özellikler
  • 1500 w
  • Otomatik ısı ayarlayıcı
  • Isıya dayanıklı cam kapak
  • Ergonomik tutma sapı
  • Yapışmaz iç yüzey
  • Çap: 40
  • Derinlik: 9
  • Garanti &
  • Amp
  • Diğer bilgiler
  • 2 yıl garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Arnica Gh 28040 Elektro Pizza Tava ile Lezzetli Tarifler

Yemek pişirmek her gün yaptığımız rutinlerden biri. Yemeklerinizi yaparken kullandığınız mutfak eşyalarının kaliteli olması yemeklerinizin de daha leziz olmasını sağlıyor. Kaliteli malzemelerden üretilen mutfak eşyaları yemeklerinizin daha lezzetli olmasına yardım ederken size uzun bir kullanım ömrü sunar. Teknolojinin her geçen gün gelişimiyle yemek pişirme aparatları da gelişerek sizin için en iyi hale getiriliyor. Arnica Pizza Tavası ile yemeklerinizin türüne göre ısı ayarlarını yapabilir ve en uygun sıcaklıkta pişen yemeklerinizin tadını çıkartabilirsiniz. Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava ile yemeklerinizi yalnızca evinizde değil elektriğin olduğu her yerde pişirmeniz mümkün. Tüp ve ocağa bağlı kalmanızı gerektirmeyen 2015ST6042582 kodlu elektro tavanızı seyahatlerinizde de yanınızda götürebilir ve istediğiniz yerde istediğiniz yemeği yemenin keyfini çıkartabilirsiniz. Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava kullananlar üründen memnun kaldıklarını belirtiyor. Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava içeriği ile kullanıcılarını memnun eder.

  • Yapışmaz İç Yüzey
  • Otomatik Isı Ayarlayıcı
  • Ergonomik Tutamak

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Performansı

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Performansı

Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava özellikleri ile sizlere uzun süreli bir kullanım ömrü sunar. 1200W gücü, 50/60Hz. frekansı ve AC 220-24OV gerilimi ile en lezzetli yemeklerinizi en üstün performansta pişirin. 9 cm derinliğe sahip Arnica Elektro Tavanın iç kabı 40 cm’dir ve 7 litre kapasiteye sahiptir. Tutamaklar sayesinde elleriniz yanmadan tavanızı kolayca taşıyabilirsiniz. Açma-kapama ve ısı ayar düğmeleri size kolay bir kullanım sunar. Isı ayarı gösterge ışığı sayesinde yiyeceklerinizin yanma korkusunu yaşamazsınız. Otomatik sıcaklık düzenleyici sayesinde de yemeğinizin türüne göre tavanızı ısıtabilir ve en leziz sonuçlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şık tasarımı ve pratik kullanımıyla Arnica 20940 Kırmızı Elektro Pizza Tava mutfağınızda çok yer kaplamaz, kırmızı rengiyle mutfağınıza enerji ve canlılık kazandırmanıza yardımcıdır. Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava kullanımı sonrasında granit tavanızı yemeğinizin ardından kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Kullanımı

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Kullanımı

Arnica 20940 Kırmızı Elektro Pizza Tava kullanımı oldukça pratik bir ürün. Sıcaklık ayarlarını kapalı seçeneğinde tutun ve otomatik sıcaklık düzenleyici kısmı sokete takın. Tavanızın fişini topraklı bir prize takın, sıcaklık ayarını yiyeceğinize göre ayarlayın, tavanızın yeterli seviyede ısındığını gösteren kontrol ışığının yanmasından sonra yemeğinizi pişirebilirsiniz. Yemeğiniz piştikten sonra bile sıcak kalsın isterseniz Sıcak Tutma seçeneği sayesinde bu isteğinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Kullanımınızı bitirdikten sonra sıcaklık derecesi ayarını kapalı duruma getirin. Tavanızı soğumaya bırakın, sıcaklık düzenleyicinizi soğuduktan sonra yumuşak ve kuru bir bezle temizleyebilirsiniz. Isıtma plakası üzerinde metal aparatlar kullanmamalısınız. Isıtma plakasına sıcakken dokunmamalısınız, soğumasını bekleyin. Isıtma plakanızı sabit ve düz bir yüzeyde kullanmalısınız. Elektro tavanızı taşıyacak ve başka bir yerde kullanacaksanız taşıma esnasında kendi kutusunu kullanmanızı tavsiye ederiz.

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Yorumları

Arnica Gh 28040 Kırmızı Elektro Pizza Tava 2015St6042582 Yorumları

Arnica 20940 Kırmızı Elektro Pizza Tava ile en lezzetli yemeklerinizi pişirin, kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edin. Arnica gh 28040 kırmızı elektro pizza tava yorumları kullanıcıların elektro tavanın performansından oldukça memnun kaldığını ve kırmızı rengin mutfaklarına çok yakıştığını belirttiklerini gösteriyor. Pizza ve lahmacun yapımı için ideal olan elektro tavanızı gözleme, bazlama gibi çeşitli geleneksel hamur işlerinin yapımında da kullanabilirsiniz. Yalnızca hamur işlerinde değil, balık, kırmızı et ve tavuk gibi protein kaynağı besinlerinizi pişirmede de Arnica 20940 Kırmızı Elektro Pizza Tava ile en kusursuz sonuçlara ulaşın. Yapışmaz iç yüzeyi sayesinde hamur ve yufkalarınızı korkmadan tavanıza yerleştirebilir, otomatik ısı ayarlayıcı sayesinde onları en ideal ısıda pişirebilirsiniz. Ergonomik tutamaklar sayesinde tavanızda kolay bir tutma deneyimi yaşarsınız. Isıya dayanıklı cam kapağı tüm pişirme işlemleriniz sırasında kullanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.