Arnica Köpüklü Eko Türk Kahvesi Makinesi Otomatik AA120A

849 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

Arnica Köpüklü Eko Türk Kahvesi Makinesi Otomatik AA120A

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MNH ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: MERTCAN HAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4560805372
    Bu ürün MNH ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arnica cezveli kahve makinesi lezzetli ve bol köpüklü Türk kahvesi yapmak için tasarlanmış olup, 800 Watt gücünde çalışarak kahve yapma işlemini hızlı ve pratik hale getirir.
  • Tek seferde 4 fincan kahve yapma imkanı sunan Arnica köpüklü Türk kahve makinesi 0,25 litrelik su haznesine sahiptir.
  • Çelik cezveli kahve makineleri içerisinde yer alan Arnica AA120A köpüklü eko Türk kahvesi makinesi, gizli rezistans sistemine sahip olan cezvesi ile kolaylıkla temizlenir. Aynı zamanda çelik tabanı ve dayanıklı plastik olan gövdesi ile uzun süreli kullanıma uygundur.
  • Susuz çalışma emniyetine sahip olan Arnica elektrikli çelik cezve su yetersizliği durumlarında çalışmadığı için olası makine arızalanmalarını önler.
  • Kompakt tasarımı ile mutfak tezgahında fazla yer kaplamayan Arnica köpüklü eko Türk kahve makinesi hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Açma kapama düğmesi ile kontrol edilen kahve makinesinin düğmesinin üzerindeki ışık makinenin açık ya da kapalı olduğunu belirtir.
  • 4 fincanlık kahve makinesi su altında basit bir biçimde temizlenebildiği için büyük bir kolaylık sunarken hijyenik kullanım imkanına da sahiptir.
  • Arnica AA120A köpüklü eko Türk kahvesi makinesi 360 derece dönebilen haznesi sayesinde istediğiniz yöne doğru tutma sapını çevirerek rahatlıkla cezveyi kullanma rahatlığı sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 2 Fincan
  • Materyal Çelik
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arnica AA120A Köpüklü Eko Türk Kahvesi Makinesi

Türk kahvesi makineleri, sağladığı avantajlar ile kahveseverlerin ihtiyaç duyduğu bir üründür. Örneğin cezvenin başında köpüklü bir kahve yapabilmek için vakit harcamak yoğun zamanlarda yorucu olabilir. Bazen gözden kaçar ve içeceğiniz taşar. Misafirleriniz gelir ancak içeceği istediğiniz gibi köpüklü yapamayabilirsiniz. Hızlı bir şekilde içeceğinizi servis edip yudumlamak isterseniz Arnica Köpüklü Eko Türk kahvesi makinesi ihtiyacınızı karşılar. Model, kolayca istenilen kıvamda kahve yapabilme olanağı sağlar. Sadece açma tuşuna basarak kısa süre içinde bol köpüklü ve lezzetli bir kahveye kavuşmanıza imkan tanır. Siz ve sevdikleriniz için kolayca içeceğinizi hazırlamak adına 4 kişilik fincan kapasitesi özelliği ile sizleri memnun eder. Bu özellikleriyle kahveseverler tarafından büyük beğeni toplar.

  • Pratik kullanım
  • 4 fincan kapasiteli
  • Köpüklü ve lezzetli kahve

Arnica AA120A Köpüklü Özellikleri

Arnica AA120A Köpüklü Özellikleri

Arnica model türk kahvesi makinesi, sahip olduğu özellikleri ile kahveseverlerin oldukça beğenisini toplar. Model kahve içmeye ihtiyaç duyduğunuzda ya da keyif yapmak istediğinizde ihtiyacınızı karşılar. Arnica AA120A Köpüklü Eko Türk kahvesi makinesi krem rengi, hoş görüntüsü ile ön plana çıkar. Ergonomik yapısı ile kullanışlı olan tasarımı sizlere avantaj sağlar. Paslanmaz gizli çelik rezistans modeli sayesinde ideal cezve boyutlarındaki bir yapıya sahiptir. Bu boyutu, 4 fincan kapasite sunar. Açma ve kapama düğmesi makinenin aşağı kısmında bulunur. Arnica AA120A modeli 800W güce sahiptir. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde kahvenizin yanmasını önler. Keyif zamanlarınızı sizler ve misafirleriniz için güzelleştirir. Sizlere sağladığı bu özellikler ile hızlı ve pratik bir şekilde içeceğinizi yapmanıza olanak sağlar. Dilediğiniz zaman lezzetli ve köpüklü kahvenize ulaşma imkanı tanır.

Arnica AA120A Köpüklü Türk Kahvesi Makinesi Kullanımı

Arnica AA120A Köpüklü Türk Kahvesi Makinesi Kullanımı

Kullanım pratikliği ve sağladığı kolaylık ile Arnica Türk kahvesi makinesi ön plana çıkar. Basit bir çalışma prensibine sahiptir. Kullanımı kolayca öğrenilebilir. Malzemelerinizi hazırlayıp 800W güç kapasitesine sahip ürüne ölçülü bir şekilde kahve ve suyu, dilerseniz şekeri ekleyip karıştırın. Daha sonra açma düğmesine basarak kısa sürede pişmesini bekleyin ve kapatın. Kısa sürede pişen içeceğin tadı ve kıvamı istenilen ayarda olur. İdeal kıvamı ile sizlere lezzetli bir kahve deneyimi sunar. Lezzetli ve bol köpüklü kahveniz sizler için hazırdır. Böylece tek bir düğmeye basarak zahmetsizce, isteğinizi elde etmenizi sağlar. Arnica Köpüklü Türk kahvesi makinesi elde çabucak yıkanabilir özelliği ile kullanımı kolaylaştırır. Bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez. Ürün sağladığı kolaylık, zaman tasarrufu ve ağızda bırakacağı nefis tat ile memnuniyet sağlar. Cihaz ile ilgili merak ettiğiniz detayları özellikler kısmından öğrenebilirsiniz.

Arnica AA120A Türk Kahvesi Makinesi Avantajları

Arnica AA120A Türk Kahvesi Makinesi Avantajları

Arnica, bol köpüklü güzel bir Türk kahvesi içebilmenize, kesintisiz kahve keyfini sürdürebilmenize, kısa sürede dört fincanı servis edebilmenize olanak sağlar. Ergonomik tasarımı ile tek bir açma kapama düğmesinin var olması hem kolay kullanımı sağlar hem de kafanızı karıştırmaz. Bu pratik kullanımı sayesinde sizleri memnun eder. Model bol köpüklü kahve içmeyi sevenler tarafından büyük bir beğeni toplar. İster uykunuzu açmak isterseniz fal bakmak için gün içinde keyif yapmanıza imkan tanır. Hoş sohbet ile birlikte lezzetiyle sizi her anlamda memnun eder. Kullanım sonrasında elde pratik bir şekilde yıkanması ve leke tutmaması, hem yapım aşamasında hem de sonrasında zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Avantajları ile birlikte değerlendirildiğinde Arnica AA120A Köpüklü Eko Türk kahvesi makinesi krem fiyat performans ürünüdür. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Arnica AA120A Köpüklü Eko Türk kahvesi makinesi krem yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürüne, Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.