Arm Hammer Arm Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu - Advance White 75 Ml X 3

650 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,99 TL552,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arm Hammer Arm Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu - Advance White 75 Ml X 3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rüya Gezegeni Satıcı Ünvanı: AHMET SARAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7450337486
    Bu ürün Rüya Gezegeni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arm Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu - Advance White 75 Ml X 3 Adet Ürün Bilgileri Dişleri 3 tona kadar güvenle beyazlattığı klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.* Karbonat ve Mikro-Parlatıcı Kristaller içeren özel formülü sayesinde dişleri 3 tona kadar güvenle beyazlatmaya yardımcı olur. Sigara, kahve, çay, kırmızı şarap gibi maddelerin dişlerde bıraktığı lekeleri çıkarmayı destekler. Diş yüzeyini hassas biçimde ve derinlemesine temizlemeye, uzun süreli taze bir nefes sağlamaya yardımcı olur. *Test sonucu günde iki kez fırçalama ile elde edilmiştir. (Forsyth Haziran,1999) Arm&Hammer FarkıArm&Hammer, 1846 yılında kurulan ve 174 yıllık tecrübesiyle birçok alanda geliştirdiği ürünlerle tüketicisinin hayatını değiştiren Church&Dwight güvencesiyle üretilmektedir. Özel olarak formüle edilmiş diş macunlarımızın hepsinde doğal içerik olan karbonat kullanılmaktadır. Arm&Hammer, hassas formülü sayesinde dişlerde etkili bir beyazlık sağlayamaya ve ağız kokusunu azaltmaya yardımcı olmaktadır. Kullanım Şekli Dişlerinizi günde en az iki kez veya diş doktorunuzun tavsiye ettiği sıklıkta fırçalayınız ve ağzınızı bol su ile çalkalayınız. Günlük kullanıma uygundur. Uyarılar Yutmayınız. 6 yaş ve daha küçük çocuklarda: yutmayı en aza indirgemek amacıyla fırçanın üzerine bezelye büyüklüğünde sürülmelidir. Diğer yollardan florür alınması durumunda bir diş hekimine veya doktora danışınız. Sodyum Florür içerir (1450 ppm F). *Test sonucu günde iki kez fırçalama ile elde edilmiştir. (Forsyth Haziran,1999) Boyut 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver