Arko Ultramed Cilt Bakim Kremi 40 gr

61,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
56,33 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arko Ultramed Cilt Bakim Kremi 40 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PASİFİK ITRİYAT Satıcı Ünvanı: PASİFİK ITRİYAT OPTİK TOPTAN GIDA VE TÜKETİM MADDELERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644036950672260 Vergi Kimlik Numarası: 6440369506
    Bu ürün PASİFİK ITRİYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arko cilt bakım kremi ultra med 40 gr

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 1 - 15 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Arko Ultramed Cilt Bakim Kremi 40 gr

Cilt insan bedenini dışarıdan saran esnek bir yapıdır. Bakımı son derece önemlidir. Bütünlüğünü destekleyip onarmak için Arko Ultramed cilt bakım kremi 40 gr kullanabilirsiniz. Bu ürün oldukça iyi bir nemlendirici özelliği taşır. Dış etkenlerden dolayı kuruyan teninize sürebilirsiniz. El bakımı için tercih ettiğiniz bu ürün yağ hissi bırakmadan teninize yumuşaklık kazandırır. Bu ürün cildin bariyer özelliğini destekleyerek bakımlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Elinize sağladığı yüksek nemlendirme sayesinde kurumayı önler. Ürünü hem el hem de yüzünüz için kullanabilirsiniz. Sahip olduğu 3 etkili formülü sayesinde üstün bir performans sergiler. Günlük cilt bakımınız için tercih ettiğiniz bu ürün kuruyan, gerginleşen ve pul pul dökülen teninize onarıcı etki sağladığı için güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yağ hissi bırakmayan içerik
  • Yüksek nemlendirme gücü
  • Yumuşaklık kazandırma

Cilde Yüksek Nem Kazandıran Arko Ultramed Bakım Kremi

Cilde Yüksek Nem Kazandıran Arko Ultramed Bakım Kremi

Arko Ultramed cilt bakım kremi günde 2 kez el ve yüz bakımı için tercih edilebilir. Temiz cildinize yeterli miktarda sürebilirsiniz. İçeriğinde bal peteği ve provitamin B5 bulunur. Bu ürün cilt tarafından hızlı bir şekilde emilme özelliğine sahiptir, böylece elimizde ya da yüzünüze yağ kalmaz. Ürünün kullanımı son derece keyiflidir. Kış mevsiminde kuruyan ve çatlayan ellerinizin nemlendirmek için tercih edebilirsiniz. Yüksek kaliteli içeriye ile üstün bir performans sunar. Sıklıkla yıkanan ellerin maruz kaldığı kuruluğun giderilmesi için etkili sonuçlar verir. Elinizi ve yüzünüzü yıkadıktan sonra sürebilirsiniz. 8690506488062 kodlu Arko Ultramed cilt bakım kremi 40 gr kullananlar tarafından çok sevilir. Ürün içeriğinde yer alan bal peteği sayesinde cildiniz dış etkenlere karşı ekstra bir katmana kavuşur. Sağlamış olduğu koruyucu kalkana ilave olarak cildinizi onarır ve besler. Yumuşacık bir cilde sahip olabilmek için bu ürünü düzenli olarak kullanabilirsiniz.

Bal Peteği Özlü Arko Ultramed Bakım Kremi Yorumları

Bal Peteği Özlü Arko Ultramed Bakım Kremi Yorumları

Sağlıklı ve beslenmiş bir cilde kavuşabilmek için günlük bakım rutininize bu yüksek kaliteli ürünü ekleyebilirsiniz. Bu cilt bakım kremi yüksek kaliteli bir içeriğe sahiptir. Cildinizi besleme ve onarma konusunda oldukça başarılıdır. Kuruyan, çatlayan ve pul pul dökülen cildinizi onarma açısından fazlasıyla etkili bir üründür. Arko Ultramed cilt bakım kremi 40 gr yorumları bu cilt bakım kremi kullanan müşterileri edindikleri deneyimi içerir, böylece bunları okuyabilirsiniz. Teniniz üzerinde etkili sonuçlar veren bu ürün onarım ve besleme işlemlerini geride yağ hissi bırakmadan yüksek bir performans değerini getirir. Cildinizi nemlendirirken su kaybının oluşmasına engel olur. Böylece teniniz elastikiyetini ve yumuşaklığını uzun süre korumaya devam eder. Gerginleşir ve çatlamak güzel olan derinize bir miktar sürebilirsiniz, düzenli olarak kullanmanın sonucunda verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Öne Çıkan Arko Ultramed Bakım Kremi

Uygun Fiyatıyla Öne Çıkan Arko Ultramed Bakım Kremi

Arko Ultramed cilt bakım kremi 40 gr fiyatı ürünün miktarı ve sahip olduğu özellikler değerlendirilerek belirlenir. İçerisinde provitamin B5 yer alır, bu sayede cilt olumsuz etkenlere karşı bir kalkana sahip olur. Derinin görünümünde iyileşme sağlayan etkili bir kremdir. Günlük cilt bakımınıza dahil ederek cildinizi sürekli besleyebilirsiniz. Cildinizi hem nemlendirir hem de yumuşaklık kazandırır. Bu krem sayesinde eliniz ve yüzünüz kurumaya ve çatlamaya karşı güç kazanır. Cildin gerginleşmesinin önüne geçerek onarım sağlar. Üstün bir performans sergileyen bu krem 40 gr olan ambalajı ile sizlere sunulur. Bu kremi cildinize bariyer oluşturmak için tercih edebilirsiniz. Yüksek kaliteli yapısı ile herhangi bir olumsuzluğa neden olmaz. Teniniz üzerinde üstün bir nemlendirme performansı gösterir. Arko cilt bakım kremini online alışverişin gözde adresi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.