Arko Men Cool Tıraş Kolonyası 2x200ml

36,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arko Men Cool Tıraş Kolonyası 2x200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arko Men Tıraş Serisi Üstün performans yeniden tanımlandı Erkeklerin tüm tıraş ihtiyaçlarını karşılayan Arko Men Serisi, tıraşı keyifli bir deneyim haline getirmeyi amaçlayan cilde dost ve ergonomik ürünler üretir. Tıraşı kolaylaştıran hazırlık ürünleri Arko Men tıraş köpükleri, tıraş kremleri ve jelleri en sert sakalları bile yumuşatarak cildi tıraşa en iyi şekilde hazırlar. Böylece jilet yüzde adeta kayar ve tıraş deneyimi çok daha keyifli hale gelir. Ergonomik tıraş bıçakları Ele tam oturan ve yüz kıvrımlarına uyumlu Arko Men Tıraş Bıçakları hem yüksek performanslı hem de cilde dost olan güvenli bir seçimdir. Tıraş sonrası bakımı Arko Men Tıraş Kolonyaları tıraştan sonra sürüldüğünde hem uzun süren bir ferahlık hissi, hem hoş bir koku hem de tıraş sonrası hijyen sağlar. Farklı cilt tiplerine özel çözümler Arko Men Tıraş Serisi her cilt tipine uygun farklı ürünler sunar. Hassas ciltlere özel Sensitive grubu ürünler ciltte rahatlama sağlarken Anti –Iritation özellikli tıraş hazırlık ürünleri ciltteki tahrişi en aza indirir. Arko Men Sensitive Tıraş Jeli, Lavanta Yağı ve aloe vera içeren formülü cildi nemlendirip sakalları yumuşatarak tıraş sırasında oluşabilecek tahriş, yanma ve kızarıklıkların önlenmesine yardımcı olur. Parfüm ve boya ihtiva etmez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli : Yüzünüzü ılık suyla ıslatın. Parmaklarınızın ucuna bir miktar Arko Men Tıraş Jeli sıkın. Jeli yüzünüze yayarak sürün.

Ürün Özellikleri

  • Etki Hassasiyet Önleme
Geri Bildirim Ver