Ariston (MONTAJ DAHİL) Andris Lux 30 Lt. Tezgah Üstü Termosifon

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.997 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.250 TL

Ürün Bilgileri

Ariston (MONTAJ DAHİL) Andris Lux 30 Lt. Tezgah Üstü Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CNK SANAL MARKET Satıcı Ünvanı: CNK MEKANİK MÜHENDİSLİK DIŞ TİCARET SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141242600001 Vergi Kimlik Numarası: 2111412426
    Bu ürün CNK SANAL MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariston (Montaj Dahil) Andris Lux 30 Lt. Tezgah Üstü Termosifon İle İlgili Sık Sorulan SorularMontaj Dahil Mi? Evet, Ariston Andris Lux 30lt. termosifonlarda montaj DAHİLDİR.Servis Ne Zaman Gelir? ürün elinize ulaştıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp ÜCRETSİZ montaj kaydı açtırabilirsiniz.Yol ücreti alacak mı? köy kasaba veya merkeze uzak yerler için servis yol ücreti talep etmektedir.Ekstra Ücret Alır Mı? su ve elektrik tesisatları hazır olmalı ayrıca su basınç düşürücü ücretlidir.Kargo dahil mi? Evet, tüm termosifonlarda kargo dahildir.Garanti Süresi Ne Kadar? Andris Lux 30 Lt. termosifon 3 yıl garantilidir.Termosifon Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır...Ariston (Montaj Dahil) Andris Lux 30 Lt. Tezgah Üstü TermosifonÖNEMLİ:ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR SU VE ELEKTRİK TESİSATLARI HAZIR OLMALI - SU VE ELEKTRİK REGÜLATÖRÜ GEREKTİĞİ DURUMDA ÜCRETLİ TAKILIR-KÖY,MEZRA,KASABA VE ADA'DA ÜCRETSİZ MONTAJ İÇİN ÖNCE SERVİS ARANMALIDIR-ÜCRETSİZ MONTAJ VE DEMONTAJ İÇİN SERVİS NUMARASI 444 82 84 MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİLGİ ALINMASI RİCA OLUNUR... Zarif ve estetik İtalyan tasarımı, enerji verimliliği ve yüksek kalite tek kompakt tezgah altı/üstü, duvara asılabilen termosifonda buluştu: Andris Lux. Titanyum emaye kaplamalı, 16 barda test edilmiş iç tank, kullanıcı dostu sıcaklık ayarı ve hızlı tekrar ısınma özellikleri ile Andris Lux, 10, 15 ve 30 lt. kapasite seçenekleri, güvenlik ve kalite detayları ile bir adım önde. Titanyum emaye kaplamaı 16 barda test edilmiş iç tankBüyük magnezyum anot8 Bar emniyet ventiliSıcaklık ayarıDüşürülmüş tekrar ısınma süresiEkolojik poliüretan izolasyonBakır elektrikli rezistansAriston Andris Lux 30 lt. Termosifon Montajı ve Garanti İşlemleri- Termosifon elinize ulaştıktan sonra 444 82 84 Ariston müşteri hizmetlerinden ÜCRETLİ montaj kaydı açtırabilirsiniz.- Termosifon paketinin yetkili servisler tarafından açılması ve bir sorun varsa tutanak tutularak tarafımıza bilgi verilmesi gereklidir.- Termosifonlar araç karavan yat vb. yerlere takılırsa garanti kapsamına alınmamaktadır.- Elektrik ve su tesisatları hazır olmalı, aksi takdirse servis ücret talep etmektedir.- Su ve elektrik regülatörü yani basınç düşürücü gerekli ise ücretli olarak takılır.- Termosifonların takılacağı duvar sağlam değilse montaj gerçekleştirilmez. - Yetkili servis montajı sonrası mutlaka garanti evrakı alınmalı aksi takdirde fatura garanti yerine geçmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Gücü 1800 W
  • Kapasite 30 L
  • Sıcaklık Ayar Aralığı 35-75
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
Geri Bildirim Ver