Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20ml

164,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
163,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Firma:
  • ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
  • Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20ml Damlalıklı Şişe Ylang Ylang Cananga Odrata Güney Asya’da yetişen ylang ylang ağacından elde edilmektedir. Canana odorata türünün ağacının taze çiçekli kısımlarından elde edilir. Tatlı, etkili floral kokuya sahiptir. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Ylang Ylang çiçeklerinden su buharı distilasyonu yöntemiyle elde edilir. İÇİNDEKİLER: Ylang Ylang Yağ Ylang Ylang Oil Cananga Odorata Oleum Ürün Özellikleri: Bitkisel Uçucu Yağdır Su Buharı Distilasyonu Yöntemi ile elde edilmiştir En Yüksek Kalite Hammaddeden üretilmiştir Tamamen Doğaldır. UYARILAR: Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. TETT ve parti numarası ambalaj üzerindendir. Kullanımı: Dahilen 3 damla Ylang Ylang Yağının 1 çay bardağı suya damlatılarak kullanılması tavsiye edilir. Haricen, masaj yapılarak uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml

Arifoğlu Ylang Ylang yağı 20 ml Kananga ağaçlarının çiçeklerinden elde edilen bir üründür. Hindistan’a özgü olan bu Kananga ağacının çiçeklerinin buharda özünün çıkarılmasıyla elde edilen yağ, damıtılarak müşterilerin kullanımına hazır hale getirilir. Bilinen birçok faydası bulunan ylang ylang yağı bitki özlü bir üründür, her alanda gönül rahatlığı ile kullanılır. Boyu 30 metreden yüksek olan bu ağacın çiçekleri de aynı oranda uzun ve verimlidir. Bir çiçekten kullanım için yeterli miktarda Ylang Ylang çıkarılması mümkündür. İnsan sağlığına katkıları saymakla bitmeyen bu mucizevi bitki müşteriler tarafından da oldukça beğenilir. Müşteriler tarafından yapılan Arifoğlu ylang ylang yağı 20 ml yorumları ile bu ürüne ihtiyacınızın olup olmadığına karar verebilirsiniz.

  • Eşsiz bir çiçek kokusu ve rengi
  • Enerji olumlaması sayesinde renkli bir gün
  • İçeriğindeki doğal bileşenlerle güçlü saçlar

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Kullananlar

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Kullananlar

Doğal yağların herhangi bir tedavi edici özelliği yoktur. Bu ürünler doğa ve toprak ile bağlantısı olduğu için alternatif olarak çözüm istenen anlarda devreye girer. Uzun süreli kullanımlarda faydasını gördüğünü ifade eden müşteriler vardır. Doğal içerikli ürünler müşteriler tarafından her zaman daha fazla rağbet görür. İçeriğinde hiçbir yapay bileşen bulunmayan Arifoğlu ylang ylang yağı vücudun her bölgesinde rahatlıkla kullanılır. Çiçek kokusu sayesinde burnun açılmasını ve o günün enerji dolu geçmesini sağlar. Her mucizevi yağın sağlık üzerine etki göstermesi mümkündür. Ylang ylang da vücudun özellikle cilt ve saç bölgesine nüfuz ederek iyileşmeye yardımcı olur. 20 ml hacmindeki şişesi ve damlalıklı yapısı sayesinde avuç içine 2 damla damlatılması bile yeterlidir. Avuç içinde ısıtılan ürün yüze ve cildin uygulanmak istenen kısmına masaj yapılarak yedirilir.

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Faydaları

Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Faydaları

Arifoğlu markasına ait bu bitkisel ürünün cilt ve vücut için faydaları oldukça fazladır. Özellikle de saç uçları için uygulandığı zaman etkileri hemen gözlenir. İçerisindeki bazı maddeler bakımından bu yağ antioksidan özellik gösterir. Ciltteki istenmeyen bazı mikroorganizmaların da giderilmesine yardımcı olur. Masaj yaparak uygulandığında kan dolaşımını hızlandırır ve damar yollarını açar. Cilde canlılık ve ışıltı verir. Duş öncesinde saça maske olarak uygulamak da mümkündür. Diplere uygulamadan saçların uçlarına maske yapabilir ve sonra durulayabilirsiniz. Işıltı ve canlılık etkisini yağı uyguladıktan sonra hemen görebilirsiniz. Düzenli kullanımda saçın uzama sürecini hızlandırır. Anti-oksidan özelliği sayesinde herhangi bir yara durumunda o yaranın hızla kapanmasına destek sağar. Tek başına ilaç ya da medikal bir etki sağlamayan bu yağ alternatif olarak bazı iyileştirmeler için destek amacıyla kullanılır.

Bütçeye Uygun Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Fiyatı

Bütçeye Uygun Arifoğlu Ylang Ylang Yağı 20 ml Fiyatı

Faydaları saymakla bitmeyen bu ürün, cilt üzerindeki etkilerini düzenli kullanımda gösterir. Akne ile baş etmeye çalışan ciltler bir pamuk yardımı ile bu yağı kullanır. Sivilcelere nüfuz eden yağ, kısa bir süre içerisinde kurutarak kurtulmayı sağlar. Gergin bir günde parmak uçlarına iki damla damlatarak şakaklara masaj yapıldığı takdirde rahatlamayı başlatır. Menstruasyon döneminde ağrı çeken kadınlar için yastığa ve yatağa damlatılan 2-3 damla yağ, ağrının daha çabuk geçmesine yardımcı olur. Herhangi bir hastalığı iyileştirme etkisi olmasa da iyileşmeyi hızlandırmak için müşteriler tarafından kullanılır. Kepek problemlerinde saç diplerine çok az bir miktar masaj yapılarak yedirilir. Tıpkı lavanta gibi bu özüt de rahat uyku için kullanılır. Yararları yadsınamayacak kadar fazla olan bu ürüne uygun Arifoğlu ylang ylang yağı 20 ml fiyatları ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.