Arifoğlu Tavuk Baharatı 180g (Tnk)

159,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Tavuk Baharatı 180g (Tnk)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODUBARKODKOLİ BARKODUKOLİ İÇİ MİKTARKDVÜRÜN ÖLÇÜSÜKOLİ ÖLÇÜSÜ600 08 131869153030330712%8Tavuk Baharatı 180 gr. Teneke Kutuİçindekiler: Tatlı toz biber %12, kurutulmuş sarımsak %9, kurutulmuş soğan %6, tuz %3, nane, pul biber, poy otu, kekik, fesleğen, biberiye, mısır nişastası, karabiber, zerdeçal, zencefil, kimyon, hardal, bitkisel yağ, şeker.Rutubetsiz, serin, kuru ve ışık almayan yerde saklayınız.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 gr (Tnk)

Baharat, tavuğun lezzet kazanmasını sağlayan önemli gıdalardan biridir. Piyasada farklı özelliklere sahip çok sayıda baharat çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Arifoğlu tavuk baharatı 180 g (tnk) seçeneği, özellikleri sayesinde öne çıkar. Bu besin, yiyeceğin tadının olumlu yönde değişmesine katkı sağlar. İçerisinde yer alan maddeler sayesinde insan sağlığına da yararlıdır. Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. Vücudun bağışıklık sisteminin güçlenmesinde katkı payı vardır. Ürün, teneke kutu içerisinde müşterilere sunulur. Kutusu sayesinde zahmet gerektirmeden pratik bir şekilde kullanılır. Dökülme veya kaybolma gibi istenmeyen durumlar görülmez. Saklama esnasında sunduğu kolaylık, ürünün sıklıkla tercih edilmesine olanak sunar. Ürün, 180 gram olarak müşterilere ulaştırılır. Siz de yiyeceğin lezzetinin olumlu yönde değişmesine katkı sağlayan ve müşteri beğenisi kazanan bu kaliteli seçeneği değerlendirebilirsiniz.

  • Zengin içerik
  • Teneke kutulu
  • Lezzetli aroma

Lezzetli Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 G (Tnk)

Lezzetli Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 G (Tnk)

Arifoğlu tavuk baharatı seçeneği, lezzetli aroması sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. İçerisinde yer alan maddeler ile yemeğin lezzetinin artmasına katkı sağlar. Ürün içerisinde; tatlı toz biber, kurutulmuş sarımsak, kurutulmuş soğan, tuz, nane, pul biber, kekik, fesleğen, biberiye, karabiber, zerdeçal, kimyon, bitkisel yağ ve şeker bulunur. Besinin bünyesinde yer alan baharatlara göz atarak alerjik hassasiyetinizin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda ürün içerisinde yer alan maddeler insan sağlığına da yararlıdır. Bu seçenek, sağlıklı ve zinde bir vücuda kavuşmaya yardımcı olur. Ürün, oldukça geniş tüketim alanına sahiptir. Tavuk yemeklerinde sıklıkla tercih edilir. Fırında pişirilen tavuklardan tavada kızartılan seçeneklere kadar pek çok yemeğin vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Siz de geniş kullanım alanına sahip olan ve yiyeceğin lezzetinin artmasına katkıda bulunan bu seçeneği inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 G (Tnk)

Kaliteli Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 G (Tnk)

Beğeni kazanan bu seçenek, 180 gram olarak müşterilere sunulur. Ürünün gramaj özelliği pek çok kişinin beğenisini kazanır. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayacak miktar aralığında yer alır. İçerisinde bulunan baharatlar, yemeklerin lezzet oranlarının artmasına olanak sağlar. Çeşitli yiyeceklerin hazırlanmasında büyük öneme sahiptir. Müşteri istekleri kapsamında üretilen ürün; tavuk yemeklerinin yanı sıra sebze veya et yemeklerinin de lezzetlendirilmesinde kullanılır. Kararında kullanılan baharatları sayesinde farklı yemeklere de yakışır. Arifoğlu tavuk baharatı 180 g (tnk) yorumları, müşteri memnuniyetini ortaya koyan niteliktedir. Siz de özellikleri sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanan ve leziz baharatların bir araya getirilmesi sonucunda oluşturulan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda yiyeceklerin lezzet kazanmasını sağlayan ve pratik tüketim özelliğe sahip ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz. Bu seçenekle lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Ekonomik Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 gr (Tnk)

Ekonomik Arifoğlu Tavuk Baharatı 180 gr (Tnk)

Müşterilerin bu seçenekte beğendiği noktalardan biri de teneke kutu özelliğine sahip olmasıdır. Teneke kutusu dolayısı ile son derece kolay bir şekilde kullanılır. İhtiyaç duyulduğu anda zahmet gerektirmeden kullanılması, ürünün tercih edilmesinde etkili olur. Bu seçenek, kutu özelliği sayesinde dökülme gibi istenmeyen durumların da önüne geçer. Baharatın bu niteliği, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Arifoğlu tavuk baharatı 180 g (tnk) fiyatı, ürün özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Ürünün içerisinde yer alan baharatlar, müşteriye ulaştırılan gramaj gibi detaylar fiyat aralığının belirlenmesinde büyük öneme sahiptir. Bu seçeneğin satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Siz de kaliteli baharatların bir araya getirilmesi sonucunda lezzet kazanan bütçe dost bu ürünü inceleyebilirsiniz. Lezzetli içeriğe sahip bu seçeneği Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.