Arifoğlu Tarçın Çubuk 250 Gr

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Tarçın Çubuk 250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Tarçın Çubuk 250 gr Yıllardır baharat olarak kullanılan çubuk tarçın, çeşitli hastalıkların tedavisinde de kullanılarak şifa kaynağı bir besin olduğunu göstermiştir. Genelde diyet yapanların suyla karıştırarak tükettiği tarçının sindirim sistemini düzenleyen özelliği ve kan şekeri düşürme özelliği ile herkes tarafından tüketilmesi gereken bir besin kaynağıdır. Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Tarçın Çubuk 250 gr

Tarçın, insan sağlığı açısından birçok yararlı özelliği bünyesinde barındıran oldukça önemli bir besin kaynağı olmasıyla bilinir. Arifoğlu tarçın çubuk 250 gr birçok hastalık sürecinde tercih edilerek böylece iyileşme süreci hızlandırılabilir. Sindirim sistemini kan şekerini düzene sokma özellikleri bulunur. Bu nedenle diyabet hastalarının da favorisi haline gelebilecek bir baharat türüdür. Bu çubuk tarçın ile kendinizi ve bedeninizi şifalandırabilirsiniz. Gün içerisinde içtiğiniz suların içerisine ekleyerek sindirim sisteminizi hızlandırabilirsiniz. Bu nedenle diyet yapma sürecinde de kullanım özelliği bulunur. İçerisinde yaklaşık olarak 17 adet çubuk formda tarçın yer alır. Antioksidan özelliği ile de vücudu tüm zararlı bileşenlere karşı büyük bir ölçüde korur. Ürün şeffaf ambalajı ile güvenli bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Siz de ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Üstün lezzet kalitesi
  • Şifalandırıcı etki
  • Antioksidan özelliği

Lezzetli ve Sağlıklı Arifoğlu Çubuk Tarçın Faydaları

Lezzetli ve Sağlıklı Arifoğlu Çubuk Tarçın Faydaları

Arifoğlu tarçın çubuk ile içtiğiniz bir bardak suyla stres seviyenizi büyük bir ölçüde azaltabilirsiniz. Bu baharat türü sakinleştirici etkisi ile kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olur. Vücutta meydana gelen enfeksiyonlarla savaşması ile bilinir. Bağışıklık sistemini güçlendirerek kış aylarında hastalıklardan korunmanıza olanak sağlar. İçerisine konulan her türlü yemeği ve tatlıyı bir üst lezzet noktasına taşır. Eşsiz aroması ve lezzeti ile tadını iyi bir şekilde verir. Metabolizmayı hızlandırarak kilo verme sürecine de büyük bir ölçüde katkıda bulunur. Bitki çaylarının içerisine de oldukça yakışacak bir aromaya sahiptir. Sıvıların içerisine yeterli miktarda eklediğiniz çubuk tarçın size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Yorgun geçen günlerinizi bu şekilde sonlandırarak kendinize bir konfor alanı oluşturabilirsiniz. Bu kaliteli ürüne siz de kolay ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Arifoğlu Çubuk Tarçın Kullananlar ve Yorumları

Arifoğlu Çubuk Tarçın Kullananlar ve Yorumları

Bu ürünün ambalajını açtığınız andan itibaren eşsiz tarçın kokusu etrafa yayılır. Bu güzel kokuyu kaybetmemek için ürünü kullanmadığınız anlarda ağzını kapalı tutmanız gerekir. Güneş ışığından uzak bir ortamda, serin ve kuru bir ortamda muhafaza etmeniz önerilir. Gün içerisinde tükettiğiniz çubuk tarçınlı su karışımı sizi tok tutmaya yardımcı olur. Aynı zamanda tatlı ihtiyacını azaltma etkisi de mevcuttur. Canınız her tatlı çektiğinde tüketerek şeker seviyenizi dengeleyebilirsiniz. Arifoğlu tarçın çubuk 250 gr kullananlar tarafından da oldukça beğeni toplayan bir baharat türüdür. Kalitesini gözler önüne sererek müşteri memnuniyeti oluşmasını sağlar. Arifoğlu tarçın çubuk 250 gr yorumları kısmından tüm memnuniyetleri inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürün hakkında da detaylı bir şekilde bilgi edinme şansınız bulunur. Siz de güvenli saklama seçeneği ile ürünün raf ömrünü uzatabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Arifoğlu Çubuk Tarçın Fiyatı

Bütçenize Uygun Arifoğlu Çubuk Tarçın Fiyatı

Arifoğlu tarçın çubuk 250 gr fiyatı müşteri için yararlı özellikler taşıması kapsamında belirlenir. Birçok tatlı, yemek ve içecekte tercih edilme sebebidir. Üretim sürecindeki diğer faktörler de bu noktada oldukça önemlidir. Emzirme dönemindeki kadınlarda süt miktarını arttırıcı özelliğe sahiptir. Tüm bu özellikler sayesinde hayatınız kolay ve kaliteli bir hale gelebilir. Düzenli ve uygun kullanım sonucu etkileri gözle görülür bir düzeye sahiptir. 250 gr değerine sahip ideal boyutu ile uzun süreli bir tüketim seçeneği sağlayabilirsiniz. Şeffaf ambalajı sayesinde çubuk tarçınınızın kalan miktarını görebilir ve dilerseniz tekrar siparişte bulunabilirsiniz. Etrafa yayılan hoş kokusu ile sizi büyüler ve kısa zamanda tercih haline gelir. Limon ve su ile birleştiğinde ortaya sağlıklı ve eşsiz bir tarif seçeneği çıkar. Trendyol’un size sunduğu online alışveriş imkanından kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz.