Arifoğlu Tahin 330g

339 TL
(1.027,27 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Tahin 330g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arifoğlu Satıcı Ünvanı: ARPAŞ ARİFOĞLU PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080018514100019 Vergi Kimlik Numarası: 0800185141
    Bu ürün Arifoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Firma: ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Tahin Katkı Maddesi İçermez. TR:Tahin kabukları soyulmuş susamın değirmende ezilip akabilir krema haline getirilmiş halidir. Protein ve yüksek lif kaynağıdır. Tahinin üzerine çıkan yağ doğal bir reaksiyon olup
  • bozulma sebebi değildir. Böyle bir durumda
  • yağı ile birlikte ambalajında 60°C sıcak su içinde 10dk beklettikten sonra mikser veya kaşık ile karıştırarak kullanınız. EN:Sesame Paste is made of peeled sesame seeds by crushing them in grinders and obtaininga liquid cream-like consistency. The product contains protein and is a high souce of dietary fibre. Floating oil on sesame paste occurs as a natural reaction and does not mean that the product is spolied. In this case, keep in warm water at 60°C with its package and the oil inside it for 10 minutes and use it upon mixing with blender or spoon. TR:Serin ve kuru yerde saklayınız. Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT) ve parti no (PN) ambalajın Üzerindedir. EN: Keep in a cool and dry place. Best before and lot number are on the lid. İşletme Belge No: TR-34-K-000495 İşletmemiz ISO 9001:2015 Kalite ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim sertifikasına sahiptir. Alerjen Uyarısı: Susam ürünü (tahin) içerir.Alerjen Uyarısı: Susam ürünü (tahin) içerir.
Geri Bildirim Ver