Arifoğlu Sarımsak Yağı 20ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Sarımsak Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arifoğlu Satıcı Ünvanı: ARPAŞ ARİFOĞLU PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080018514100019 Vergi Kimlik Numarası: 0800185141
    Bu ürün Arifoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Firma: ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Sarımsak (Allium sativum) Türkiye'de sarımsak üretiminin en yoğun yapıldığı yer Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesidir. Raf ömrü uzun tadı ve kokusu keskindir. Taşköprü sarımsağı başka yerlerde de yetiştirilmek istenmiş maalesef Taşköprü toprağında yetişen sarımsağın kokusu ve tadı alınamamıştır. Burada yetişen sarımsakların büyük kısmı ilaç fabrikalarına antibiyotik imalatı için verilmektedir. Raf ömrü çok uzun olan Taşköprü sarımsağı bir yıl süreyle soğuk hava depolarına ihtiyaç duyulmaksızın saklanabilmektedir. Elde Edilişi Yöntemi: Sarımsak bitkisinin zeytinyağında bekletilmesi yöntemi ile elde edilmektedir. Uyarılar: * Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. * TETT ve parti numarası ambalaj üzerindendir. Kargo Bilgisi: Kargonuz 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir. Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil
  • bitkisel takviye niteliğindedir. Zaman zaman uyguladığımız set, indirimli ve kampanyalı satış fiyatları mağazalarımızda geçerli değildir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver