Arifoğlu Sandaloz Sakızı 100g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Sandaloz Sakızı 100g

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Üretici Firma: ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Sandaloz Sakızı 100g Kargo Bilgisi: Kargonuz 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir. Bilgilendirme: İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil
  • bitkisel takviye niteliğindedir. Zaman zaman uyguladığımız set, indirimli ve kampanyalı satış fiyatları mağazalarımızda geçerli değildir.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Sandaloz Sakızı 100 gr

Arifoğlu Sandaloz sakızı 100 g, oldukça sağlıklı ve yararlı özellikleri bulunan bir üründür. Vücuda karşı doğal bir ağrı kesici özelliği vardır. Ürün ağırlığı 100 gr değerindedir ve müşterinin eline güvenle ulaşır. Yağ yakımını hızlandırdığı için diyet sürecinde müşteriye destek olur. Metabolizmayı hızlandırarak müşteri hayatını kolaylaştırır ve konforlu bir hale getirir. Yüksek tansiyonu düşürme özelliği bulunur. Bağırsakların yanlış ve düzensiz çalışmasını önleyerek sindirim sistemini düzenler. İçerisinde birçok vitamin ve mineral vardır. Vücudu bakteri ve virüsten koruma özelliği mevcuttur. İştah kesme özelliği ile diyet sürecine yardımcı olur. Uygun ve doğru tüketim sonucu etkisi gözle görülür düzeydedir. Etki etmesi için günde iki adet aç karnına tüketmek yeterli olur. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz kaliteli bir üründür.

  • Zengin içerik
  • Hızlı yağ yakımı
  • Sindirim sistemini düzenler

İşlevsel Sandaloz Sakızı Özellikleri

İşlevsel Sandaloz Sakızı Özellikleri

Arifoğlu Sandaloz sakızı ile müşterinin kolay ve pratik bir şekilde kilo kaybetmesi mümkündür. Bu sakızın vücut üzerinde birçok faydası bulunur. Bu amaç ile üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Ağız ve diş sağlığını korur. Diyet sürecinde müşteriyi uzun süre tok tutması ile bilinir. Elma sirkesi ile kullanım sağlandığında zayıflama sürecini hızlandırır ve kan akışına olumlu bir etkisi vardır. Romatizma ağrılarına iyi gelme özelliği mevcuttur. Çiğnedikten sonra ağızda kolay dağıldığı için rahatça yiyebilirsiniz. Tüketim sonrası 20 dakika gibi bir süre boyunca yemek yememeniz önerilir. Ürün, sağlam bir paketleme ile müşterinin beğenisine sunulur. İdeal boyutu sayesinde uzun süreli bir kullanım olanağı sağlar. Ürün, ambalaj formuna sahiptir. Ürün, serin ve kuru bir ortamda güneşten uzak kalacak şekilde muhafaza edilmelidir. Müşteriye tokluk hissi vererek az porsiyonlar tüketmesini sağlar.

Pratik Kullanımı ile Sandaloz Sakızı

Pratik Kullanımı ile Sandaloz Sakızı

Sandaloz sakızı Arifoğlu vücutta meydana gelen bazı rahatsızlıkları önlemesi ile bilinen bir sakızdır. İnsan sağlığı bakımından olumsuz etkisi bulunmaz ve birçok faydalı özelliği vardır. İshal ve kabızlık problemlerini anında çözerek müşteri hayatını kolaylaştırır. Mide sağlığına da olumlu bir etkisi bulunur. Tansiyon yükselmesini engelleyerek müşterinin yaşam standartlarını yükseltmesini sağlaması ile bilinir. Diyet listelerine gönül rahatlığı ile eklenebilecek bir besin kaynağıdır. Kalite ve özenle üretilir. Paketlemesinde açılma ya da yırtılma gibi bir sorun yaşanması söz konusu değildir. Baş ve bel ağrılarınızdan ilaç kullanmadan doğal bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Çiğneme yolu ile gün içinde kolayca tüketim sağlanır. Ağızda oldukça kolay dağılan bir yapısı ve canlı bal rengine sahip bir formu vardır. Ürünün herhangi bir zararlı yan etkisi bulunmamaktadır. Müşterinin kilo kontrolü sağlamasına oldukça yardımcı bir formülü mevcuttur.

Bütçenize Uygun Sandaloz Sakızı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Sandaloz Sakızı Fiyatı ve Yorumları

Belirli şikayetleri bulunan müşteriler bu şikayetlerden doğal yollarla kurtulmayı tercih edebilir. Sandaloz sakızı bu amaç ile özenle üretilir. Arifoğlu Sandaloz sakızı 100 g fiyatı belirlenirken ürünün özellikleri ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. İç organlarının sağlığına, sindirim sistemini düzenlemeye ve kilo vermeye yardımcı bir üründür. Her yaştan müşterinin kullanımına uygundur. Tansiyon düşürücü etkisiyle tansiyon hastaları da gönül rahatlığı ile tüketim sağlayabilir. Sandaloz sakızı vitamin ve mineraller ile desteklenmiş zengin bir formüle sahiptir. İçerisindeki mineraller ağız ve diş sağlığını korumaya yardımcı olarak hayat kalitesini yükseltir. Gözle görülür bir etki için günde iki kere aç karnına tüketilmesi tavsiye edilir. Ürün değerlendirmelerine Arifoğlu sandaloz sakızı 100 g yorumları bölümünden göz atabilir ve ürüne Trendyol güvencesi ile kolayca ulaşabilirsiniz.