Arifoğlu Saç Bakım Yağı - Yağlı Saçlar 100ml

259 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
276,50 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Saç Bakım Yağı - Yağlı Saçlar 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AktoprakBitkisel Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3596237607800017 Vergi Kimlik Numarası: 6550044010
    Bu ürün AktoprakBitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler:Defne Yaprağı Yağı (Laurus Nobilis Oleum)
  • Çam Terebentin Yağı (Terebinthinae Oleum)
  • Lavanta Yağı (Lavandula Officinalis)
  • Sedir Yağı (Cedrus Oleum)
  • Biberiye Yağı (Rosmarinus Offcinalis Oleum)
  • Badem Yağı (Prunus Amygdalus var Dulcus Oleum)
  • Çay Ağacı Yağı (Melaleuca Alternifolia Oleum)
  • Vitamin E (Tocopheryl Acetate)
  • Fındık Yağı (Corylus Avellana Oleum)
  • Kullanımı:Haftada üç kere saç bölgenize 3-4 dakika masaj uygulayarak maksimum 45 dakika bekletmek suretiyle bone takılmadan uygulanır
  • Sonrasında, bitkisel bir şampuan ile ilk yıkaması bekletilmeden durulayıp şampuan ile ikinci yıkamada 1-2 dakika masaj yapıp saç derisinde kalan yağın arındırılması sağlanır
  • Daha etkili bir sonuç alınabilmesi için akşam yatmadan 1-2 saat önce uygulanması tavsiye olunur

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Saç Bakım Yağı - Yağlı Saçlar 100 ml

Saç bakım yağı Arifoğlu markasının sık tercih edilen ürünlerinden biridir. Sahip olduğu özellikler sayesinde saçlarınızın her bir teline bakım yaparak onarım sağlar. Özellikle yağlı saçlar için formüle edilen bu ürünün içeriğinde birçok faydalı yağ bulunur. Arifoğlu saç bakım yağı - yağlı saçlar 100 ml olan cam şişesi ve sprey kapağı ile uzun süreli bir kullanıma da olanak tanır. Ürün genellikle şampuan ile birlikte kullanılır. Her bir teli besleyerek dayanıklılık kazandırır. Bu nedenle de özellikler saçı güçsüz olan kişilerin kullanması tavsiye edilir. Düzenli kullanımda gözle görülür bir etki yaratarak ortaya parlak, sağlıklı ve canlı bir görünüm çıkarır. Siz de saçlarınızın bakımını önemsiyorsanız Arifoğlu tarafından üretilen bu formülü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve doğal içerik
  • Kolay kullanım
  • 100 ml’lik cam şişe

Arifoğlu Saç Bakım Yağı - Yağlı Saçlar 100 ml Özellikleri

Arifoğlu Saç Bakım Yağı - Yağlı Saçlar 100 ml Özellikleri

Arifoğlu saç bakım yağı yağlı saçlar için ürününün içeriğinde pek çok farklı doğal yağ yer alır. Bunlar arasında; defne yaprağı, çam terebentin, lavanta, sedir, biberiye, badem, çay ağacı ve fındık yağı ile vitamin E bulunur. Doğal yağlar ve vitaminden oluşan bu formül, kökten uca bakım yaparak güç ve parlaklık kazandırır. Kullanımı son derece kolay olan bu ürünü haftada iki defa uygulamanız tavsiye edilir. Uygulama sırasında ürünü 3-4 dakika kadar masaj yaparak yedirmeniz gerekir. Sonrasında 45 dakika kadar bekleterek bitkisel şampuanlarla yıkayabilirsiniz. Durulama esnasında şampuanı da masaj yaparak uygulamanız ürünün saçlarınızdan arındırılmasını sağlar. Böylece temiz, sağlıklı ve bakımlı görünüme kolayca ulaşabilirsiniz. Siz de Arifoğlu markasının bu doğal içerikli ürününü tercih ederek pratik bir bakım ile hayallerinizdeki etkiyi yakalayabilirsiniz.

Arifoğlu Saç Bakım Yağı 100 ml Kullananlar ve Yorumları

Arifoğlu Saç Bakım Yağı 100 ml Yorumları ve Kullananlar

Arifoğlu markalı saç bakım yağı pek çok avantaj sunar. Kısa sürede kolay uygulama ile etkili bir sonuç sunması ürünün başlıca avantajlarından birisidir. Aynı zamanda bu sayede size zamandan tasarruf da sağlar. İçeriğinde yer alan vitamin E de besleyici etki gösterir. E vitamini ile hızlı uzama ve parlaklık sağlanacağı gibi saçların beyazlamasının da önüne geçilir. Böylece sağlıklı bir görünüm elde edilir. Bununla birlikte tüm telleri dayanıklı hale getirir. Bu sayede dökülme gibi sorunların da önüne geçilir. Ürünü satın alırken Arifoğlu saç bakım yağı - yağlı saçlar 100 ml yorumları bölümüne göz atarak merak ettiğiniz soruların yanıtını bulabilirsiniz. Arifoğlu saç bakım yağı - yağlı saçlar 100 ml kullananlar, yaptıkları değerlendirmeler ile size yol gösterici olabilir. Ürünü kullanan kişilerin yorumlarını okuduktan sonra güvenle alışverişinizi yapabilir, hayalinizdeki saçlara kavuşabilirsiniz.

Arifoğlu Saç Bakım Yağı 100 ml Fiyatı

Arifoğlu Saç Bakım Yağı 100 ml Fiyatı

Arifoğlu markalı bu ürün kökleri de besler. Çabuk yağlanan saçlar için formüle edilen ürün aynı zamanda hızlı uzatma etkisi gösterir. Tek ürünle birçok farklı etkiyi bir arada görebilir, böylece bütçenizi koruma fırsatı da elde edebilirsiniz. Arifoğlu saç bakım yağı - yağlı saçlar 100 ml fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kalitesi, doğallığı ve pratikliğinin yanı sıra bütçe dostu olması da tercih edilme oranını artıran bir faktördür. Kısa sürede etkili sonuç vermesi, pratik uygulama sağlayan sprey formu ve sağlıklı cam şişesi fiyatı belirleyen önemli etkenlerdir. Bununla birlikte doğal bir formüle sahip olmasıyla da içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yağlı saç problemini ortadan kaldıran, besleyen, güçlendiren ve parlaklık kazandıran bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.