Arifoğlu Organik Andız Pekmezi 440g Arlab

495 TL
(1.125 TL / kg)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Organik Andız Pekmezi 440g Arlab

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arifoğlu Satıcı Ünvanı: ARPAŞ ARİFOĞLU PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080018514100019 Vergi Kimlik Numarası: 0800185141
    Bu ürün Arifoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Andız (Juniperus drupacea) Ağacı rakımı yüksek yaylalarda yetişen iğne yapraklı bir ağaçtır.
  • Bu ağacın meyvesi yani andız kozalağı önce yeşil olur sonra da kahverengi olur.
  • Sonbahar aylarında olgunlaşan andız kozalakları dallarından dökülür. İçindekiler: Organik Andız (Ardıç) Pekmezi
  • Doğal şeker içerir.
  • Kuru madde miktarı %67
  • Soğuk sıkma metodu ile elde edlien andız(ardıç) şırasının,vakumlu sistemde yoğunlaştırılmasıyla üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Ağırlık 250 - 500 gr
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Organik Andız Pekmezi 440 Gram

Sağlıksız beslenme oranının artış göstermesi gibi nedenlere bağlı olarak vücudun zarar görmesi, kimyasal ilaçların yanı sıra doğal ürünlere yönelişi de beraberinde getirir. Buna bağlı olarak Arifoğlu organik andız pekmezi 440g 600 09 116, doğal şeker içerdiği için müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Sahip olduğu zengin antioksidan içeriği sayesinde vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olur. Ayrıca zengin besin değerine sahip olduğundan dolayı sağlıklı bir içeriktir. Arifoğlu andız pekmezi yorumları neticesinde söz konusu etkilerin oluştuğu rahatlıkla söylenebilir. Ödem giderici bu ürün ile birlikte sadece olumsuzlukları ortadan kaldırmakla kalmaz günlük gerekli olan vitamin ve mineral ihtiyacınızı da karşılayabilirsiniz. Sağlıklı beslenmenin başlıca yönlerinden olan doğal ve organik ürünler arasında yer alan bu pekmez sayesinde vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

  • Doğal şeker
  • %67 kuru madde miktarı
  • Antioksidan özelliği

Organik Andız Pekmezi ve Faydaları

Organik Andız Pekmezi ve Faydaları

Sağlığın değerini bilebilmek adına yapılan farklı araştırmalar neticesinde, doğal ürünlerin önemi ortaya çıkar. Çeşitli hastalıkları gidermek ve sağlıklı kalmayı başarabilmek için siz de bu ürünleri kullanabilirsiniz. Arifoğlu organik andız pekmezi 400g pakete sahip olan bu gıdayı siz de tercih edebilirsiniz. Yararlı içeriğe sahip olması, ürünü öne çıkarırken sıkça rastlanan hastalıkları gidermedeki başarısı da dikkat çeker. Özellikle astım ve bronşit gibi kronik rahatsızlıklara iyi gelmesi, şifa deposu olduğunu gösterir. Bununla birlikte kuru öksürüğü gidermeye yardımcı olur. Bu gibi hayat kalitesini düşüren durumları ortadan kaldırabilmek için Arifoğlu organik andız pekmezi tercih edilebilir. Düzenli kullanım ile birlikte tatmin edici sonuçları sunan bu ürün, daha kaliteli bir yaşamın kapılarını aralar. Siz de bu rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olması için andız pekmezinden destek alabilirsiniz.

Antioksidan Kaynağı Organik Andız Pekmezi

Antioksidan Kaynağı Organik Andız Pekmezi

Çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin herkes hayatının belli dönemlerinde öksürük gibi şikayetlere sahip olur. Bu gibi durumlarda tıbbi tedaviyi, doğal ürünlerle desteklemekte fayda vardır. Daha kısa sürede sonuç almaya imkan veren bu süreçte tercih edilen ürünün içeriği büyük öneme sahiptir. Arifoğlu andız pekmezi, andız ağacının meyvesi olan kozalaktan yapılır. Çeşitli rahatsızlıklara fayda sağlamasının yanı sıra bağışıklık sistemini de güçlendirir. Astım hastalığı gibi nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan nefes darlığının tedavisinde yardımcı olur. Bu ve benzeri faydalarından dolayı da Arifoğlu organik andız pekmezi 440g kullananlar tarafından sıklıkla önerilen gıdalar arasındadır. Deneyimler neticesinde büyük beğeni toplayan bu ürün sayesinde hastalıklar karşısından dinç ve kuvvetli bir vücuda sahip olabilirsiniz. Siz de organik andız pekmezi ile kendinizi ve sevdiklerinizi hastalıklara karşı koruyabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Organik Andız Pekmezi Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Organik Andız Pekmezi Fiyatları

Yüksek rakımlı yaylalarda yetişerek şifa kaynağına dönüşen andız pekmezi Arifoğlu tarafından sunulur. Sonbahar aylarında olgunlaşma sonucu dökülen kozalaklardan hazırlanan bu ürün, birçok hastalığın tedavisinde yardımcı olur. Ayrıca böbrek taşının düşürülmesinde etkili olmakla birlikte tekrar taş oluşumunun da önüne geçmeye yardımcı olur. Arifoğlu organik andız pekmezi 440g yorumları daha önce satın alan müşteriler tarafından yapıldığı için satın alma aşamasında yardımcı olur. Bu yorumlar sayesinde müşterilerin fikir ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de Arifoğlu organik andız pekmezi 440g fiyatlarını göz önünde bulundurup Trendyol üzerinden siparişinizi kolaylıkla oluşturarak bu ürünü evinize taşıyabilirsiniz. Özellikle kış aylarında bağışıklığın güçlendirilmesinde etkili olan bu gıdayı tercih ederek siz de ihtiyacınız olan vitaminleri alabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatı ile kolayca satın alabileceğiniz Arifoğlu organik andız pekmezi 440g sayesinde birçok faydalı özelliğinden siz de yararlanabilirsiniz.