Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20ml

109 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AktoprakBitkisel Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3596237607800017 Vergi Kimlik Numarası: 6550044010
    Bu ürün AktoprakBitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU BARKOD KOLİ BARKODU KOLİ İÇİ MİKTAR KDV ÜRÜN ÖLÇÜSÜ KOLİ ÖLÇÜSÜ 600 14 094 8691530925127 12 %8 Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20 ml Damlalıklı Şişede Mavi Anemon Çiçeği (Anemone Apenniana) Mavi Anemon Çiçeği dar bir alanda değil, İngiltere ve İskoçya başta olmak üzere Japonya, Brezilya gibi ortalama sıcaklık değerlerine ve yağışa sahip pek çok ülkede sanayi amaçlı yetiştirilmektedir. Ülkemizde de özellikle İzmir, Aydın ve Antalya bölgelerinde doğal olarak bulunmaktadır. Cinsine göre Şubat’tan Eylül’e kadar çiçek verir. 15 ila 20 santimetre uzunluğunda olan bu çiçek, güneş ve ya hafif gölgede yetişebilir. Cinsine göre ilkbahar veya sonbaharda dikilir. ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Mavi Anemon çiçeklerinden su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilmektedir. İÇİNDEKİLER: Mavi Anemon Çiçeği Yağı - Blue Anemone Oil - (Anemone Apennina Oleum) Menşei: Türkiye UYARILAR * Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Mavi Anemon Yağı 20 ml

Sağlığa faydaları bilinen farklı bitkilerden elde edilen yağlar çok çeşitli kullanım alanları ile dikkat çeker. Arifoğlu mavi anemon yağı 20 ml, anemone apenniana olarak da bilinen çiçeğin yapraklarından üretilir. Pek çok farklı ülkede yetişen anemon çiçeği, Türkiye’de ise güney kesimlerde görülür. Ürün, çiçeklerden su buharı distilasyonu yöntemi ile elde edilir. Bitkisel uçucu yağlar arasında sayılan Arifoğlu mavi anemon çiçeği yağı hoş kokusu ile dikkat çeker. Saç ve cilt bakımında sıklıkla kullanılan ürünün genel vücut sağlığı üzerine olumlu etkileri olduğu da bilinir. İltihap önleyici özelliği ile bilinen yağ, enfeksiyon önleyici olarak kullanılır. Çiçeksi aromasıyla öne çıkan ürün, ortamlara hoş bir koku sağlamak amacıyla da tercih edilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, faydalarından yararlanabilirsiniz.

  • Hoş koku
  • Damlalıklı cam şişe
  • İltihap önleyici özellik

Faydalı Arifoğlu Anemon Çiçeği Yağı Kullanım Alanları

Faydalı Arifoğlu Anemon Çiçeği Yağı Kullanım Alanları

Arifoğlu mavi anemon yağı, kullanım alanları ile öne çıkar. Nemlendirici etkisiyle cilt bakımında sıklıkla tercih edilen bir üründür. Teni yumuşatıcı etkisi olduğu bilinen ürün yaşlandırmayı geciktirir. Ciltte bulunan yaraları ve çatlakları iyileştirir. Anemon yağı, saç bakım ürünü olarak da kullanılır. Saç dökülmelerini ve kepek oluşumunu önler. Saçlara nem kazandıran ürün, parlaklık verici özelliğe de sahiptir. Güzel kokusuyla dikkat çeken yağ, oda kokusu olarak da evlerde ve ofislerde yer bulur. Buhurdanlık içerisine bir miktar dökülerek hoş kokusunun tüm ortama yayılması sağlanır. Ortam havalandırma cihazlarının içerisindeki suya birkaç damla eklenerek uygulama sağlanır. İltihap önleyici özelliği de bulunan Arifoğlu anemon yağı 20 ml, kronik hastalıkların düzelmesinde rol oynar. Aynı zamanda hafıza geliştirici etkileri de olan ürün; yara, yanık ve çatlak tedavilerinde de kullanılır.

Her Bütçeye Uygun Arifoğlu Anemon Çiçeği Yağı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Arifoğlu Anemon Çiçeği Yağı Fiyatı

Arifoğlu mavi anemon yağı 20 ml fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. 20 ml’lik boyutuyla dikkat çeken ürün uzun süreli kullanıma uygundur. Farklı kullanım alanları ile dikkat çeken ürün kullanışlı şişe tasarımıyla da öne çıkar. Sağlam kahverengi cam materyal kullanılarak tasarlanan şişesinin ağız kısmı damlalıklı olduğu için uygulama yaparken kolaylık sağlar. İstediğiniz miktarda yağı damlalık yardımıyla kolayca dökebilirsiniz. Ürün açıldıktan sonra ağzı kapalı bir şekilde direkt olarak güneş ışığına maruz kalmayan alanlarda saklanmalıdır. Çocukların, bebeklerin ve hamilelerin kullanımına uygun değildir. Solunum rahatsızlığı olan kişilerin de ürünü doktor gözetiminde kullanmaları önerilir. Doğrudan solunmaması gereken Arifoğlu yağ, gözle temas etmesi halinde ise bölge bol su ile yıkanmalıdır. Siz de faydalı içeriğe sahip bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Arifoğlu Mavi 20 ml Anemon Çiçeği Yağı Yorumları

Arifoğlu Mavi 20 ml Anemon Çiçeği Yağı Yorumları

Arifoğlu mavi anemon yağı 20 ml yorumları arasında ürünün hoş kokusu öne çıkar. Ürün hakkında tecrübelerini paylaşan müşteriler, cilt ve saçlarda yarattığı yumuşaklıktan bahseder. Ürün, birkaç damla uygulandığı için 20 ml’lik boyutu oldukça uzun süre kullanılabilir. Yağı, cilde ve saça uygulamak istediğiniz zaman avucunuz içine damlatarak bölgeye masaj yoluyla yedirebilirsiniz. Mavi anemon yağı ile oda kokusu elde etmek isterseniz buhurdanlıkların içerisine birkaç damla dökmeniz yeterli olur. Solunum üzerine etkisi olduğu bilinen mavi anemon yağının enfeksiyon oluşumunu önlediği bilinir. Ancak ürünün doğrudan solunmaması tavsiye edilir. Saç, cilt ve vücut sağlığına etkili hoş kokulu ürün her evde bulunması gereken özelliklere sahiptir. Siz de dilerseniz sağlığı pek çok faydası olduğu bilinen mavi anemon yağının yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceledikten sonra ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.