Arifoğlu Macadamia Yağı 20 ml

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Macadamia Yağı 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arifoğlu Satıcı Ünvanı: ARPAŞ ARİFOĞLU PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080018514100019 Vergi Kimlik Numarası: 0800185141
    Bu ürün Arifoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Macadamia Yağı 20 ML

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Macadamia Yağı 20 ml

Arifoğlu macadamia yağı 20 ml, hem saç hem de vücut için kullanılır. Doğadan elde edilen malzemelerle doğal bir şekilde üretilir. Çiçekli bitkilerden Proteaceae ailesine ait olan macadamia cinsinin doğal yaşam alanı, Avustralya’dadır. 2 - 12 m arası boya kadar ulaşabilen macadamia, her zaman yeşil renktedir. Yaprak dökmeyen bu bitkiden elde edilen ürün, bakım kürleri arasında popüler olarak kullanılır. Kuru ciltlerde nem dengesi için farklı yöntemlerle değerlendirebileceğiniz macadamia, saç bakımında da etkili bir alternatiftir. Ürünü yüksek ısı sonucu nem kaybeden ya da matlaşan saçlar üzerinde deneyimleyerek bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Arifoğlu macadamia yağı, macadamia çekirdekleri tarafından soğuk sıkma yöntemi sonucunda elde edilir. Kişisel bakımınızın bir parçası haline gelebilecek özelliklere sahip ürünle nem ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

  • Tüm vücutta kullanma avantajı
  • Macadamia çekirdeklerinden üretim
  • Doğal ve etkili formül

Beğeni Toplayan Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Özellikleri

Beğeni Toplayan Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Özellikleri

Macadamia yağı, soğuk sıkma yöntemi sonucunda macadamia çekirdeklerinden elde edilir. Saç ve ciltte kullanımı uygundur. Uçucu yağ içerisine birkaç damla macadamia yağı damlattıktan sonra masaj yaparak ürünü tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz. Cildinizin yumuşayarak nem kazanmasına yardımcı olur. Elde edilen yağ, saçlara da masaj yaparak uygulanabilir. Saçlarınızın parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Arifoğlu macadamia yağı 20 ml kullananlar tarafından yapılan tüm geri dönüşlerde ürünün beğeniyle kullanıldığı görülür. Alınan sonuçlardan oldukça memnun kalan müşteriler, macadamia yağının nem katkısı hakkında olumlu yorumlarda bulunur. Bakım saatlerinin vazgeçilmezi olan bu ürün, kısa sürede verdiği sonuçlarla memnuniyet uyandırır. Kolay kullanım avantajı sağlayan soğuk sıkım yağ, sağlıklı üretim şekliyle dikkat çeker. Bu yağı satın alarak kişisel bakım rutininize gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz.

Öne Çıkan Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Yorumları

Öne Çıkan Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Yorumları

Macadamia ile düzenli olarak yapılan saç ve cilt bakımı, nem dengesini kaybetmemek için çok önemlidir. Palmitoleik asit içeren bu ürün, insan vücudunda yaş ilerledikçe azalan değerli bileşenleri telafi edebilmek için mutfaklarda da sık kullanılır. Fındığa benzeyen şekli ve tadı ile oldukça sevilen yağın soğuk sıkım olması, oral yolla alınabilmesi anlamına gelir. Yüksek kalori içerdiği için günlük tüketim miktarına doktor kontrolünde karar verilmesi sağlıklı olabilir. Arifoğlu macadamia yağı 20 ml yorumları, büyük ölçüde olumlu yönde olmalarıyla öne çıkar. Antioksidan değeri yüksek ve diş sağlığı açısından faydalı bileşenler içeren bir üründür. Doktorunuza danışarak yağı günde 1 - 2 damla, seyreltilmiş halde salatalara ekleyebilirsiniz. Yapısal bileşenlerinde fitosteroller bulunduran bu değerli ürünün cilt üzerindeki etkileri onarıcı yöndedir. Sivilceli ve güneşten hasar görmüş ten üzerinde test ederek kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Fiyatı

Bütçe Dostu Arifoğlu 20 ml Macadamia Yağı Fiyatı

Arifoğlu macadamia yağı 20 ml fiyatı, marka tarafından piyasa şartları başta olmak üzere ürünün tüm özellik ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Kullanım alanlarının genişliğiyle ve uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, özellikle kuru saçlarda yarattığı etkiyle adından söz ettirir. Saç bonesi ile destekleyerek kullanabileceğiniz yağ, hızlı sonuç almak açısından bir gece bekletilerek değerlendirilebilir. Bitkisel kökenli alerjiniz yoksa cilt üzerinde de aynı şekilde değerlendirebileceğiniz ürünü kullanmadan önce ciltte test edebilirsiniz. Yağ olması sebebiyle geniş bir yüzeye yedirebileceğiniz ürün, bütçe dostu bir bakım aracı olabilir. Gıdalarla birlikte tüketilmeden kolesterol değerleri için doktorla iletişime geçilmesi ve tüketim oranının danışılması önerilir. Doğal ürünlerin içerdiği nem, antioksidan ve vitamin takviyelerini tercih edenler, macadamia etkilerinden yararlanabilirler. Uygun fiyat özelliğiyle dikkat çeken ürüne Trendyol sayesinde sahip olabilirsiniz.