3
Su kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Arifoğlu Lavanta Suyu 125ml Lavanta Uyku Ve Yastık Spreyi Rahatlatıcı Uyku Ve Dinlenme Spreyi

97,90 TL
(783,20 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
97,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
97,90 TL
Kurumsal Fatura
97,90 TL
Kurumsal Fatura
97,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Lavanta Suyu 125ml Lavanta Uyku Ve Yastık Spreyi Rahatlatıcı Uyku Ve Dinlenme Spreyi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta Uyku Ve Yastık Spreyi Rahatlatıcı Uyku Ve Dinlenme Spreyi Sleep And Pıllow Spray
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu 600 09 012 125 ml Lavanta Suyu

Arifoğlu 125 ml lavanta suyunun kokusu ile rahatlamak çok kolaydır. Benzersiz bir aromaya sahip olan bu ürün hem cildinizi nemlendirir hem de ruhunuzu dinginleştirir. Lavanta çiçeklerinin damıtılmasının sonucunda elde edilir. Distilasyon süreci boyunca bitkinin içindeki tüm etkili bileşenler taşınır. Elde edilen lavanta suyunda, özler ve bir miktar yağ bulunur. Lavanta suyunun kokusu damıtma işlemi sayesinde hem odunsu hem de çiçeksidir. Bu süreçte bitkinin her kısmına buhar değdiği için ortaya yoğun bir aroma çıkar. Bu kokuyu hem kadınlar hem de erkekler rahatlıkla kullanabilir. Arifoğlu 125 ml lavanta suyu kişilerin hem güzel kokmasını hem de dinginleşmesini sağlar.

  • Miktar: 125 ml
  • Ambalaj Tipi: Şişe
  • Sprey Başlığın Üretim Materyali: Plastik

Arifoğlu 125 ml Lavanta Suyun Özellikleri

Arifoğlu 125 ml Lavanta Suyun Özellikleri

Arifoğlu 125 ml lavanta suyu son derece faydalı bir üründür. 125 ml hacme sahip olan plastik bir şişenin içinde satışa sunulur. Bu ambalaj şeffaf yapılıdır. Şişenin üzerinde markanın ismi yer alır. Makul boyutları sayesinde öne çıkan bu ürün, her yere kolayca taşınır. Arifoğlu 125 ml lavanta suyunu çantanızda, cebinizde ya da arabanızda rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Pompa mekanizmasına sahip olan şeffaf şişeden sıvıyı püskürtmek son derece kolaydır. Lavanta suyunu muhafaza eden ambalajın beyaz renkli bir kapağı vardır. Bu parça sayesinde taşıma ya da kullanım esnasında istenmeyen durumlar meydana gelmez. Arifoğlu lavanta suyu, kalıcı bir kokuya sahiptir. Gün içinde kendinizi çok daha sakin ve öz güvenli hissetmenizi sağlar. Bu ürün, her yaştan yetişkin tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Arifoğlu 125 ml Lavanta Suyun Kullanımı Nasıl?

Arifoğlu 125 ml Lavanta Suyun Kullanımı Nasıl?

Arifoğlu 125 ml lavanta suyunu pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edebilirsiniz. Pompa mekanizmasını kullanarak bir pamuğa lavanta suyunu sıkabilirsiniz. Ardından yüzünüz başta olmak üzere dilediğiniz bölgeye uygulama yapabilirsiniz. Bu sayede cildinizde bir ferahlık hissetmeniz mümkün hâle gelir. Ürünü teninize uyguladıktan yarım saat sonra ilgili bölgeyi yıkamamız gerekir. Bu, emilmeyen sıvıyı su ile durulamanıza olanak tanır. Cildiniz tahriş olduysa ya da kızardıysa ürünü sorunlu bölgeye sıkabilirsiniz. Arifoğlu 125 ml lavanta suyunu oda kokusu ya da parfüm olarak da kullanabilirsiniz. Teninizde saatlerce kalacak olan bu kokuyu çevrenizdeki herkes fark eder. Bu ürün, yaşam alanlarındaki kötü kokuları ortadan kaldırır. Küçüklerin daha kolay uyumasını sağlamak için ürünü çocuğunuzun yastığına da sıkabilirsiniz.

Arifoğlu 125 ml Lavanta Suyu Kaliteli mi?

Arifoğlu 125 ml lavanta suyu son derece kaliteli bir üründür. Marka, bu kokuyu özel bir damıtma sürecinin sonunda elde eder. Süs bitkisi olarak da yetişen ve 100 cm’ye kadar uzayabilen bu bitkinin özünü oluşturan çiçek özel bir kokuya sahiptir. Çalı görünümlü yapısı ile öne çıkan ve yaprakları gümüşi, çiçekleri mor renkli olan lavanta, acı bir tada sahiptir. Bitkinin güçlü kokusunu ve acı lezzetini lavanta suyunu teninize her sıktığınızda hissedebilirsiniz. Arifoğlu 125 ml lavanta suyunun içinde yer alan bileşenler, ürünün son derece kaliteli olmasını sağlar. Kullanışlı şişesi ve eşsiz kokusu ile öne çıkan bu ürünü herhangi bir şüphe duymadan tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak lavanta suyunun bir ilaç olmadığını unutmamalısınız. Ciddi cilt problemlerine sahip olan kişilerin bu ürünü kullanmadan evvel uzman bir doktora başvurması tavsiye edilir. Dilerseniz siz de Arifoğlu 125 ml lavanta suyu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.