Arifoğlu Kiraz Sapı 50g (2 Adet)

159,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Kiraz Sapı 50g (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Latince adı ‘Cerasus avium’ olan Kiraz, gülgiller familyasındandır. Anavatanı Hazar Denizi ve Kuzey Doğu Anadolu’dur. Ülkemizdeki anavatanı Giresun olarak bilinir. Kışın yapraklarını döken, ilkbaharda yapraklarından önce pembe ve beyaz renkte çiçekler açan çokyıllık bir bitkidir. Bulunduğu bölgeye ve ağacın çeşidine göre kiraz meyvesi nisan sonu ile temmuz başı arasında olgunlaşır. Kiraz, yuvarlak biçimli, etli, sulu, hafif lifli, lezzetli ve hoş aromalı bir meyvedir.Kiraz taze yenildiği gibi pastalarda, dondurmalarda ve diğer tatlı türlerinde kullanılır.Çok çok eski tarihlerden beri insanoğlunun severek tükettiği bu meyve Yunan mitolojisinde doğum ve yenilenmeyi simgeler. Çin’de ölümsüzlüğü... Roma kralı Sezar tarafından Giresun’dan alınıp tüm dünyaya yayıldığı söylenir. O dönem Giresun’un ismi Kerasus (kiraz) imiş. Bir Çin mitosunda tanrıça Xi Wang Mu’nun her bin yılda bir kiraz bahçelerine ölümsüzlük depoladığına inanılır. Kiraz ağaçları kötü ruhlara, kara büyüye geçit vermemesiyle bilinir. Hâlâ yeni yılda Çin’de kapılara kiraz ağacı dalı asılır ve bahçelere kiraz ağacından heykeller yerleştirilir.Kiraz sapı bitkisinden
  • kiraz sapı çayı, kiraz sapı kapsülü üretilir. [1] Türkiye’de Bitkiler İle Tedavi_Prof.Dr.Turhan Baytop_(s271)Şifalı Bitkiyi Şifalı Yapan Nedir ?Bazı bitkilerin içinde bilim adamları tarafından şifalı olduğu kanıtlanan çeşitli etken maddeler vardır. Bitkiyi şifalı yapan ise bu etken maddelerin çokluğu ve kalitesidir.Şifalı Bitkimi neden Arifoğlu'ndan Almalıyım ?Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Kiraz Sapı Çayı 50gr (2 Adet)

Arifoğlu kiraz sapı özenle seçilerek kurutularak size sunulur. Kiraz sapının sağlık açısından pek çok yararı vardır. Ödemi gidermek amacıyla sıkça tercih edilir. Antioksidan özellikteki kiraz sapı, dolaşım sisteminin düzenlenmesine ve kalp sağlığını korumaya yardımcı olur. Toksin temizleyici özelliği sayesinde idrar yolu enfeksiyonlarında destek olarak kullanılabilir. Kiraz sapının sağlığa faydaları markanın kalitesiyle birleştirilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Arifoğlu, her bir bitkiyi özenle toplar, etken madde analizlerini yapar. Analizler sonucunda yalnızca etken maddesi yüksek ve kaliteli olanlar ayrılarak sterilize edilir. Daha sonra ise ambalajlanarak satışa sunulur. Birçok kişi tarafından sağlığa faydaları dolayısıyla sevilerek tüketilen bitki çayı hem lezzetli hem de oldukça yararlıdır. Vitamin zengini olan bitkide potasyum, magnezyum ve lifler de bulunur.

  • Toksin temizleyici
  • Antioksidan özelliği
  • Ödem giderici

Toksinleri Atmaya Yardımcı Arifoğlu Kiraz Sapı 50 gr

Toksinleri Atmaya Yardımcı Arifoğlu Kiraz Sapı 50 gr

Antioksidan özellikteki bu kurutulmuş bitkinin çayı kan şekerini düzenlemeye yardımcı olur. Yüksek oranda B1 vitamini içermesi sayesinde kalp, sinir ve kasların iyi şekilde çalışmasını destekler. Bunun yanı sıra B1 vitamini bağırsak ve midede oluşabilen sorunların da önüne geçer. Arifoğlu kiraz sapı 50 gr ise faydalı kiraz sapının markanın kalitesiyle birleşmesinden oluşur. Bu bitki çayı vücuttan zararlı toksinlerin atılmasına destek olur. Bağırsakları çalıştırır, ödem ve idrar söktürücü özelliği bulunur. Vücutta su tutulmasının önüne geçer. Dolayısıyla metabolizmayı ve sindirim sistemini düzenlemeye destek olur. Bunların yanı sıra kiraz sapı çayı cilt yapısını ve elastikiyetini korumada yardımcıdır. Ciltteki yaşlılık belirtileriyle savaşmakta etkili bir takviye olabilir. Diyabet riskini düşüren, kan şekerini düzenleyen ve toksinlerin atılmasına destek olan kurutulmuş bitkiyi Arifoğlu kalitesiyle siz de deneyebilirsiniz.

Sağlıklı ve Doğal Arifoğlu Kiraz Sapı Çayı

Sağlıklı ve Doğal Arifoğlu Kiraz Sapı Çayı

Kiraz sapı böbrek taşı oluşumunu engellemeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye çalışan etkili bir içeriğe sahiptir. Kiraz saplarının hem sakinleştirici hem stres giderici etkisi bulunur. Kahvaltı ve akşam yemeklerinden önce bir fincan kiraz sapı çayı içmek, birçok hastalığa karşı korunmanızı sağlamaya yardımcıdır. Fazla tüketim vücuda yarardan çok zarar getirebileceği için aşırıya kaçmadan tüketilmelidir. Düşük tansiyon sorununuz ve ishal probleminiz varsa kiraz sapı çayı içerken dikkat etmeniz gerekebilir. Bir kişilik çay hazırlamak için bir bardak suya yaklaşık bir çorba kaşığı kadar Arifoğlu kiraz sapı 50 gr (2 adet) koyabilirsiniz. Çayınız için kaynattığınız suya kurutulmuş bitkiyi ekleyerek demleyebilirsiniz. Demlenme süresi çok uzadığı takdirde çayın tadı acı olabilir. Yaklaşık 10 dakika çayın demini alması için yeterlidir. Arifoğlu markasının özenle seçerek hazırladığı kurutulmuş kiraz sapını afiyetle içebilirsiniz.

Bol Vitaminli Arifoğlu Kiraz Sapı 50 gr Fiyat

Bol Vitaminli Arifoğlu Kiraz Sapı 50 gr Fiyat

Kiraz sapının sağlığa birçok faydası bulunur. Arifoğlu, toplanan tüm kiraz saplarını titizlikle analiz ederek kaliteli olanları sizin için seçer. Hava almayan paketlere konarak satışa sunulan kurutulmuş bitkilerin ikili paketleri oldukça ekonomik bir seçenektir. Bozulmadan uzun süre tüketilebilir. Bunun için satın alındıktan sonra hava geçirmeyen bir kapta saklayabilir, çayınızı afiyetle içebilirsiniz. Kiraz sapları, bitkisel, meyveli ve oldukça faydalı ferahlatıcı bir çay yapmanızı sağlar. İdrar yolu enfeksiyonuna zararlı bakteriler neden olur ve sonucunda ağrı görülebilir. Kiraz saplarının bu enfeksiyona karşı antiseptik özelliği ile önlem alabilirsiniz. Kiraz sapları ayrıca romatizmada oldukça faydalıdır. Bağlar, kemikler ve kaslarla ilgili hastalıklara karşı direnci arttırmaya yardımcıdır. Birçok bakımdan sağlığınız için yararlı bu ürünü Arifoğlu güvencesi ile satın alabilirsiniz. Trendyol’dan Arifoğlu kiraz sapı 50 gr fiyatını ve yorumlarını inceleyebilirsiniz.