1
Bitki ve Tohum kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) 100g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL96,48 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL96,48 TL
Kurumsal Fatura
96,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) 100g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir
  • Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır.
  • Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) 100 gr

Arifoğlu keten tohumu (öğütülmüş) (teneke kutu) 100 g, sık kullanılan sağlıklı bir üründür. Çok eski çağlardan bugüne kadar yetiştirilir. İnsan vücudundaki fizyolojik ve metabolik fonksiyonları üzerinde faydalar sağlayabilir. Hastalıklardan koruyup bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Yağ, toz, tablet ya da kapsül biçimlerinde rahatlıkla tüketim sağlanılır. Teneke kutu içerisinde yer alan keten tohumu, toz yapıdadır. Bu sayede saklanması kolaydır. Ürün; yağlı, kokusuz ve lezzetli bir içeriğe sahiptir. Antioksidan bakımından oldukça zengin doğal besinler arasında yer alır. Özellikle kalp sağlığı açısından önemli bir yere sahiptir. Ürünün belirlenen ölçüde kaşıkla tüketiminin yapılması uygundur. Dilerseniz tüketeceğiniz yemeklerin içerisine de rahatlıkla ekleyebilirsiniz. Suda çözünmeyen tohum, sindirim sisteminde kalarak iyi bir lif kaynağı olarak da tanımlanabilir. Siz de güven içinde tüketebilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri
  • Kolay tüketim
  • İştah açıcı

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Özellikleri

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Özellikleri

Beğeni kazanan seçeneğin teneke kutuda yer alması uzun süre zarar görmeden saklanmasına yardımcı olur. 100 gram olması ise uzun süre tüketim sağlar. Tohumu rahatlıkla istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Arifoğlu keten tohumu, insan sağlığına oldukça yararlı bir besindir. Kadınların menopoz dönemlerinde oluşan semptomları azaltarak bu dönemi rahat atlatmalarına yardımcı olur. Diğer güzel bir özelliği ise bağırsak rahatsızlıklarına ve hastalıklarına karşı kısmi etkili olmasıdır. Bağırsakların çalışmasına olanak sağlayarak temizlenmesine yardımcı olur. Bu sayede bağırsak problemlerinin önüne geçilmesine yardım eder. Mide sorunları yaşayanlar için de rahatlatıcı doğal bir ürün olarak kabul edilebilir. Kabızlığa iyi gelen yapısı ile müsil ilacı görevi görür. 100 gram teneke kutu olarak satışa sunulduğundan kolay kullanım imkanı verir. Siz de bu avantajlı seçeneği gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Yorumları

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Yorumları

Keten tohumu, teneke kutu içerisinde öğütülmüş yapıdadır. Kolay şekilde tüketim sağlanmasına yardımcı olur. Ürünün içerisinde; diyet lifi, C vitamini, kalsiyum, omega 3, demir ve lignan gibi farklı yağ asitleri ile vitaminler vardır. Hormonal sistemlerinde sorun yaşayanlar için öğütülmüş keten tohumu, büyük oranda yardımcı olabilir. Özellikle kalbe iyi gelen tohum, düzenli tüketildiğinde birtakım sorunlar için önlem alınmasına yardımcı olur. Arifoğlu markalı öğütülmüş keten tohumu, pek çok sağlık problemi için kullanıma uygunluk sağlar. Zayıflamaya yardımcı olduğu için kilo vermek isteyenler tarafından da sıkça tercih edilir. Arifoğlu keten tohumu (öğütülmüş) (teneke kutu) 100 g yorumları için detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Sizden önce bu ürünü deneyimleyenlerden bilgi edinip siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Hızlı ve kolay biçimde bu faydalı seçeneğe sahip olabilirsiniz.

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Fiyatları

Arifoğlu Keten Tohumu (Öğütülmüş) (Teneke Kutu) Fiyatları

Dikkat çeken bu seçenek, vitamin kaynağı şeklinde bilindiğinden birden fazla sağlık problemine fayda sağlamaya yardımcı olur. Farklı tüketim yapısına sahip olan tohumun öğütülmüş şekilde de kullanılır. Kalp damar sağlığı, psikolojik rahatsızlıkların önlenmesine yardım edip rahatlatıcı bir özelliğe sahiptir. Şeker hastalığının sebep olduğu hasarların giderilmesine yardımcı olur. Öğütülmüş olan tohumunu kolaylıkla ve sıklıkla tüketebilirsiniz. Bilinen kullanım şekli yoğurt ve salatalara eklenmesidir. Bunların yanı sıra smoothie ve kahvaltılık gevreklere de dahil ederek yemeklerinizi daha sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Arifoğlu keten tohumu (öğütülmüş) (teneke kutu) 100g fiyatı, ürünün gramajına ve yapısına göre belirlenir. Teneke kutu olarak satın alacağınız üründen ihtiyacınız kadarını ayırdıktan sonra koruyucu kapağı sayesinde ağzını kapatıp uzun süre kullanabilirsiniz. Bu ürünü kolayca Trendyol aracılığıyla uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.