Arifoğlu Jojoba Yağı 100 ml

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Jojoba Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Jojoba Yağı 100 ML 1. Nemlendirir Jojoba yağı nemlendirici görevi görür. Cildinizden nem kaybını önler. Bu, cildinizi yumuşak ve esnek tutar. Özellikle cildi kuru olanlar için faydalıdır. Uçucu yağlarla birlikte veya bunlar olmadan kullanabilirsiniz. 2.Cilt Bakımıda çok etkin Jojoba yağı, topikal ilaçların ve diğer cilt bakım ürünlerinin emilimini artırma özelliğine sahip. Jojoba yağı, cildinizi güzelleştirmenin yanı sıra akne problemi yaşayanlar için de kullanabilecekleri bir ürün. Doğrudan kullanım jojoba yağını doğrudan yüzünüze veya etkilenen bölgeye de uygulayabilirsiniz. Birkaç damla jojoba yağı alın, yüzünüze ve boynunuza uygulayın. Bir veya iki dakika boyunca hafifçe masaj yapın. Yıkamayın. Bir gece boyunca bırakmak daha iyidir. Jojoba (Simmondsia Chinensis) Esasen bir çok bitkisi olan jojoba genelde çöllerde yetişir. Jojoba bitkisi 100 ila 200 yıl yaşayabilen maki türünde yeşil yapraklı çalımsı bir ağaçtır. Çöl bitkisi olarak bilinen Jojoba kurağa dayanıklı bir çöl bitkisidir. Kökleri 8 ila 10 metre kadar derine inebilen bitki olgunlaştıkça 25 metre kadar derine inebilen bir kök yapısına sahiptir. Bitkinin dayanıklılık özelliğini buradan almaktadır. Bitki tohumları ekildikten sonra yeşerir, tohumların 20 sene kadar bozulmadan durduğu bilinmektedir Elde Edilişi Yöntemi: Jojoba meyvelerinden soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmektedir. UYARILAR: Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız. Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver