Arifoğlu Isırgan Otu 50g (2 Adet)

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Isırgan Otu 50g (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Latince adı ‘Urtica’ yakmak anlamına gelen Isırgan otu, ısırgangiller familyasındandır. Anavatanı Akdeniz’dir. Ilıman iklimleri sever. Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde rahatlıkla yetişir. Haziran ayından Eylül ayına kadar çiçek açan otsu bir bitkidir.Isırgan otunun en belirgin özelliklerinden biri yaprakları üzerindeki ince tüylerin ciltle temas ettiği anda cildi tahriş etmesidir. Bu yüzden elle yapraklara dokunulması önerilmez. Buna rağmen Isırgan otu sağlığa faydaları yüzünden yüzyıllardır çeşitli halk ve kültürler arasında hatırı sayılır bir popülerlik kazanmıştır. Ayrıca ısırgan otundan lezzetli yemekler pişirmekte mümkündür. Ege mutfağında önemli bir yeri olan, yoğurtlu ısırgan otu salatası hazırlanır. Bazı kültürlerde tıpkı ıspanaklı börek gibi ısırgan otlu börek pişirilir. Ispanağa benzeyen yaprakları, zeytinyağlı yeni lezzetler elde etmek için mükemmeldir. Isırgan otunun tarihte ilk kez ne zaman kullandığıyla ilgili net bir bilgi yoktur. Vikingler, ısırgan otu sapları taşımanın insana güç, cesaret ve direnç kazandırdığına inanırmış. M.Ö 1. Yüzyılda yaşayan Latin Şair Ovidius “Ars Amatoria” isimli eserinde ısırgan otunun faydalarından bahsetmiştir. Isırgan otu bitkisinden
  • ısırgan çayı, ısırgan yağı, ısırgan ekstraktı, ısırgan şampuanı, sabunu ve kremi üretilir.[1] Bitkiler İle Tedavi_Prof.Dr.Turhan BAYTOK (s231)Şifalı Bitkiyi Şifalı Yapan Nedir ?Bazı bitkilerin içinde bilim adamları tarafından şifalı olduğu kanıtlanan çeşitli etken maddeler vardır. Bitkiyi şifalı yapan ise bu etken maddelerin çokluğu ve kalitesidir.Şifalı Bitkimi neden Arifoğlu'ndan Almalıyım ?Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Isırgan Otu 50 gr (2 Adet)

Bitki çeşitleri, son derece sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Birbirinden farklı alanlarda kullanılabilen bitkiler, birçok farklı noktada yardımcı olur. Özellikle ısırgan otu, toksinleri vücuttan uzaklaştırdığından antioksidan görevi görür. Sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz ısırgan otu Arifoğlu güvencesiyle satışa sunulur. Dilerseniz çay olarak tüketebilir ve vücutta bulunan ödemleri kolay bir şekilde atabilirsiniz. Dilerseniz de krem olarak tercih edebilir ve cildinize canlılık kazandırabilirsiniz. Aynı zamanda şampuanlarınıza da ilave ederek diplerinizi güçlendirebilirsiniz. İdeal boyuta sahip olan bu ürün sayesinde uzun süre aynı paketi kullanabilirsiniz. Kronik kas ağrılarını da dindiren özelliğe sahip olan bu bitki rahatlamanıza yardımcı olur. Siz de Arifoğlu tarafından üretilen bu bitkiyi satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • İdeal boyut
  • Farklı alanlarda kullanım

Sağlıklı Kullanım İmkanıyla Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Sağlıklı Kullanım İmkanıyla Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Isırgan otu, sağlık açısından son derece önemli bitkilerden biridir. Vücuda birbirinden farklı yararı bulunur. Özellikle böbreklerde oluşabilecek taşları önler. Arifoğlu ısırgan otu 50 gramlık paketler halinde satışa sunulur. 2 adet olduğundan uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. İdrar yolunda meydana gelen enfeksiyonları gidermekle birlikte toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda takviye edici gıda olarak da tercih edilebilir. Dilerseniz çay şeklinde tüketerek vücudunuzda meydana gelecek değişimleri gözlemleyebilirsiniz. Günde bir ya da iki defa çay olarak tüketebilir ve son derece kaliteli bir tüketim imkanı elde edebilirsiniz. Kalp sağlığı için de sıklıkla tercih edilen bu bitki, kalp krizi riskini azaltmanıza destek olur. Kan dolaşımı düzenlediğinden sağlıklı bir kullanım sunar. Siz de Arifoğlu tarafından üretilen bu bitkiyi satın alarak çay şeklinde tüketebilirsiniz.

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Bitkiler, birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Özellikle ısırgan otu sadece beden sağlığı için değil, cilt ve saç sağlığı için de sıklıkla tercih edilir. Arifoğlu ısırgan otu 50g (2 adet) şeklinde satışa sunulur. Bu iki paketi birbirinden farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Dilerseniz bir paketini çay olarak tüketebilirsiniz. Diğer paketini de kendiniz evde yapacağınız cilt iyileştirici kremlerde ya da saç kökü güçlendirici serumlarda kullanabilirsiniz. Şampuanlarınızın içerisine de ekleyerek etkili bir çözüme kavuşabilirsiniz. Cildinize herhangi bir kimyasal malzeme kullanmak yerine evde kendiniz ürettiğiniz ve tamamen doğal olan bir kremi kullanarak tahrişleri kolaylıkla önleyebilirsiniz. Böylelikle sağlıklı bir kullanım elde edebilirsiniz. Arifoğlu ısırgan otu 50g (2 adet) kullananlar farklı alanlarda tercih edildiğinden oldukça memnundurlar. Siz de farklı alanlarda kullanılan bu bitkiyi satın alarak güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Uygun Fiyatıyla Arifoğlu 50 gr Isırgan Otu

Isırgan otu, vücuda ve saç derisine son derece iyi gelen bitkilerden biri olarak bilinir. Arifoğlu tarafından üretilen bu bitki, birbirinden farklı etkisi sayesinde sıklıkla tercih edilir. İdeal boyuta sahip olduğundan uzun süreli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını ve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Müşteriler ısırgan otunun birbirinden farklı yararını ve hangi amaçla kullandıklarını yorumlarında belli ederler. Aynı zamanda memnuniyet derecelerini de yansıttığından detaylı bilgiye ulaşabilmenize yardımcı olurlar. Siz de Arifoğlu ısırgan otu 50g (2 adet) yorumları ile aklınıza takılan soruları kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Böylelikle birbirinden farklı etkiye sahip olan bu bitkiye güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Arifoğlu ısırgan otu 50 g (2 adet) fiyatları avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan kolaylıkla satın alabilirsiniz. Bu sayede hem vücudunuzu hem de saç diplerinizi tazeleyecek bir bitkiye sahip olabilirsiniz.