Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı 20ml

119 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
123,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AktoprakBitkisel Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3596237607800017 Vergi Kimlik Numarası: 6550044010
    Bu ürün AktoprakBitkisel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici Firma:
  • ARİFOĞLU BAHARAT ve GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
  • Doğal "SOĞUK PRES İNCİR ÇEKİRDEĞİ YAĞI"
  • İNCİR
  • (Ficus carica)
  • Dutgiller (Moraceae) familyasındandır. Ağaç ya da ağaççık meyvesidir. Doğu Akdeniz, Türkiye’den Afkanistan’a kadar uzanan ve Güneybatı Asya bölgesinde yetişir. Eski çağlardan beri ılıman iklime sahip coğrafya üzerinde yaygın bir şekilde hem meyvesi hem de dekoratif amaçlı olarak bitkisi için yetiştirilmiştir.
  • ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ:
  • İncir çekirdeklerinden soğuk sıkma yöntemi ile elde edilmektedir.
  • İÇİNDEKİLER:
  • İncir Çekirdeği Yağı (Ficus carica oleum)
  • UYARILAR:
  • *Oda sıcaklığında ağzı kapalı, ışık almayan yerde saklayınız.
  • Kargo Bilgisi:
  • Kargonuz 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir.
  • Bilgilendirme:
  • İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil bitkisel takviye niteliğindedir.
  • Zaman zaman uyguladığımız set, indirimli ve kampanyalı satış fiyatları mağazalarımızda geçerli değildir.
  • İşletmemiz İşletme Kayıt Belgesi : TR-34-K-000495, ISO 9001:2015, ISO 22000:2005, BRC GLOBAL STANDART FOR FOOD SAFETY Belgelerine Sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı 20 ml

İncir çekirdeğinden üretilen yağ çeşitleri yüksek omega yağ asitlerine sahiptir. Birbirinden farklı özelliğe sahip olan bu yağların vücudun her bölümüne ayrı ayrı faydası dokunur. Özellikle bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda saç diplerini iyileştirir ve egzama gibi hastalıklara karşı koruma sağlar. Bununla birlikte kalp ve damar hastalıklarının oluşumunu önleyerek bünyenizin daha güçlü olmasına katkı sağlar. Sivilce ve uçuk gibi rahatsızlıkların iyileşme sürecini hızlandırma etkisine sahip olup bölgenin temizlenmesine ve mikroplardan arındırılmasına yardımcı olur. Aradığınız özelliğe sahip olan incir çekirdeği yağı Arifoğlu güvencesiyle satışa sunulur. Böylelikle müşteriler güvenle satın alırlar. Siz de birbirinden farklı faydası bulunan bu ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli ve güvenli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Doğal yapı
  • Sağlıklı içerik
  • Kolay kullanım imkanı

Doğal Yapısıyla Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı

Doğal Yapısıyla Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı

Cilt üzerinde kullanılacak yağ çeşitlerinin doğal bir yapıya sahip olması oldukça önemlidir. İncir çekirdeği yağının birbirinden farklı özelliği bulunduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Arifoğlu incir çekirdeği yağı doğal bir yapıya sahiptir. İçeriğinde cilde zarar verecek katkı maddesi bulunmaz. Bu sayede ciltte oluşabilecek kızarıklık ve kaşıntıları önler. Aynı zamanda antialerjik bir yapısı bulunur. Bununla birlikte antioksidan özelliğine sahip olan ürün sürülen alanın tedavi edilmesine ve temizlenmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan yağ özleri saça ve saç diplerine derinlemesine etki ederek bu bölgelerin beslenmesine yardımcı olur. Saçınıza tam bakım uygulamak istiyorsanız doğal yapıya sahip olan bu ürünü şampuanlarınızın içine ilave edebilirsiniz. Böylelikle etkili bir temizliğin yanı sıra saç diplerinizin korunmasını sağlayabilirsiniz. Siz de doğal içerikli bu ürünü satın alarak kalitenin tadını çıkarabilirsiniz.

Sağlıklı Özelliği ile Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı

Sağlıklı Özelliği ile Arifoğlu İncir Çekirdeği Yağı

Sağlıklı özelliğe sahip olan yağ çeşitlerinin kullanımı oldukça güvenlidir. Doğal bir içeriğe sahip olan bu ürün sağlık açısından güvenilir olduğu için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çatlaklara faydası olan incir çekirdeği yağı, hızlı kilo verilen dönemlerde ya da kadınların doğum sonrasındaki süreçte yardımcı olur. Oluşan çatlakların onarılmasında destekleyici rol oynar. Hücre onarımının hızlanmasına olan katkısı sayesinde dokularınız kolaylıkla iyileşir. Aynı zamanda soğuk havalarda oluşan çatlaklara ve tahrişe de iyi gelir. Sivilce ve uçuklar üzerinde de etkisi oldukça büyüktür. Mikrop olan bölgelerin temizlenmesine yardımcı olarak antioksidan görevi görür. Aynı zamanda o bölgede oluşabilecek sivilcelerin de oluşumunu engeller. Arifoğlu i̇ncir çekirdeği yağı 20 ml şeklinde satışa sunulur. Yoğun kıvamı sayesinde uzun süre kullanabilir ve sağlıklı özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Arifoğlu 20 ml İncir Çekirdeği Yağı

Bütçe Dostu Fiyatlarla Arifoğlu 20 ml İncir Çekirdeği Yağı

Arifoğlu tarafından üretilen incir çekirdeği yağı zengin bir içeriğe sahiptir. Vücuda birbirinden farklı faydası dokunduğundan müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Antioksidan görevi gören bu yağ kanser riskini azaltıcı etkilere sahiptir. Metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olarak sindirim sistemini destekler ve bu sayede bağırsakları aktifleştirir. Bir ürünü satın almadan önce müşteriler fiyatına ve yorumlarına oldukça dikkat ederler. Trendyol sayesinde Arifoğlu i̇ncir çekirdeği yağı 20 ml fiyatına ve yorumlarına kolaylıkla ulaşabilir, güvenli alışveriş deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarından faydalanarak satın alma işleminizi ekonomik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilmek için de Arifoğlu i̇ncir çekirdeği yağı 20 ml yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylelikle aklınıza takılan sorulara da kolay bir şekilde yanıt bulabilirsiniz. Hem sağlıklı hem etkili olan bu ürünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.