Arifoğlu Ebegümeci 50g

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL106,60 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Ebegümeci 50g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masala Satıcı Ünvanı: SER BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761104183400001 Vergi Kimlik Numarası: 7611041834
    Bu ürün Masala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Ebegümeci 50 g

Arifoğlu ebegümeci 50g, 1.500’e yakın tür ile kutuplar hariç Dünya’nın her yerinde yetişebilen, şifa deposu özelliğiyle pek çok kültür tarafından popüler şekilde kullanılan doğal bir bitkidir. Kurutulan yapraklarını kaynatarak çayını demleyebilir ve vücut sağlığınızı koruyabilirsiniz. Doğal içerikleri ile öne çıkan ürünü sağlığınızı desteklemek için gönül rahatlığıyla kullanabilmeniz mümkündür. Yine de tüketim öncesinde uzman bir görüşe danışmanız tavsiye edilir.

 
  • Doğal içerik
  • Şifa deposu
  • Vücut sağlığı

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Özellikleri

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Özellikleri

Vitamin, mineral, kalsiyum ve magnezyum bakımından zengin olan Arifoğlu ebegümeci 50g, sağlık açısından pek çok faydası bulunan oldukça doğal bir üründür. Zengin içeriğiyle vücut bağışıklığını güçlendirir. Güçlü bir enerji kaynağı olarak sıklıkla tercih edilir. Kan dolaşımını düzenlerken ağız ve diş sağlığını da koruyan bu ürün, vücudunuzun oldukça dirençli olmasını sağlar. Boğaz ağrılarından kuru öksürüğe, gastritten cilt problemlerine kadar pek çok rahatsızlığın tedavisinde destekleyici bir takviye olarak kullanılabilir. Çeşitli hastalıklara karşı vücudunuzu güçlendirerek destekleyen ürün, balgam sökücü özelliğiyle de ciğerleri rahatlatır. Çeşitli cilt problemlerine iyi gelen bu ürün, ayrıca saç ve diş hastalıkları için de kullanılabilir. Vücuttaki toksinlerin atılmasına da yardım eden antioksidan deposu bu ürün, cildin parlak, bakımlı ve estetik görünmesini sağlar. Arifoğlu ebegümeci 50g içeriği, insan vücudunu rahatlatan zengin vitamin bileşenlerinden oluşur. Çeşitli gribal hastalıklara karşı vücudunuzu güçlendiren bu ürünün leke ve kırışıklıklar üzerinde de pek çok olumlu etkiye sahip olduğu söylenebilir.

 

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Kullanımı

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Kullanımı

Arifoğlu ebegümeci 50g, demlenerek tüketilmesi gereken bir üründür. Hoş rengiyle dikkat çeken ebegümeci, ağızda tat bırakan aromasıyla da öne çıkar. Vücut sağlığınızı koruyan şifa deposu bu ürün, hemen hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilir. İçerisindeki zengin vitamin ve mineral değerleri vücut üzerinde pek çok faydaya sahiptir. Boşaltım, sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyerek hastalıklara karşı tedavi edici etkisiyle ön plana çıkar. Ürünü düzenli kullanarak vücut sağlığınız üzerindeki etkilerini fark edebilirsiniz. Arifoğlu ebegümeci 50g yorumları ve puanlarını inceleyerek hastalıklara karşı iyileşmeyi destekleyici özellikleriyle ön plana çıkan bu ürünü rahatlıkla alabilirsiniz. Demledikten sonra boğazınızı rahatlatmak için gargarada da kullanabilirsiniz. Ürün, ateş düşürme konusunda da oldukça etkili olup uzun süreli kullanımda yüksek antioksidan içeriği ile vücut ve cilt sağlığınızı korur. En temiz coğrafi alanlarında yetişen bu bitki, özel içeriği sayesinde sindirimi rahatlatarak keyifli ve rahat bir gün geçirmenizi sağlar. Solgun ve yıpranmış ciltlere iyi geldiği görülen ürün cilde elastikiyet de kazandırır.

 

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Fiyatı

Arifoğlu Ebegümeci 50g 600 12 637 Fiyatı

Arifoğlu ebegümeci 50g fiyatı ürünün miktarına, doğallığına ve kalitesine bağlıdır. Belirtilen özellikler, ürünün fiyatı üzerinde etkili bir rol oynar. Ayrıca ürünün sunduğu faydalar da fiyatı belirleyen faktörler arasında yer alır. Bağışıklığı güçlendiren bu ürün, metabolizmayı hızlandıran etkileriyle kısa sürede kilo vermenizi sağlar. Kemik sağlığı üzerinde de oldukça olumlu etkileri görülen ebegümeci, kalsiyum ve fosfor içeriği yüksek bir üründür. Yüksek miktarda C vitamini, fosfor, magnezyum ve potasyum içeren doğal bağışıklık güçlendirici özellikleri ile ön plana çıkan enerji deposu ürünlerin başında gelir. Vücudun gelişmesini sağlayarak bakterilere karşı doğal savunucu görevi üstlenir. Ürün, kullanıcısına sunduğu tüm avantajlarla hemen hemen herkesten geçer not almayı başarır. Kabızlığa iyi geldiği görülen bağırsakların düzenli şekilde çalışmasına yardım eden boşaltım sistemi üzerinde iyileştirici etkileriyle ön plana çıkan bu ürünü Trendyol’da inceleyebilir; cazip fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Ürünü satın almadan önce herhangi bir alerjiniz veya ebegümecini kullanmanıza engel olacak bir sağlık sorununuz bulunmadığından emin olmalısınız.