Arifoğlu Defne Yaprağı 40g

69,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
88,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Defne Yaprağı 40g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masala Satıcı Ünvanı: SER BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761104183400001 Vergi Kimlik Numarası: 7611041834
    Bu ürün Masala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODUBARKODKOLİ BARKODUKOLİ İÇİ MİKTARKDVÜRÜN ÖLÇÜSÜKOLİ ÖLÇÜSÜ600 08 047869153031349812%1Latince adı “Laurus Nobilis” olan defnegiller familyasındandır. Dört mevsim yapraklarını dökmeyen çokyıllık bir bitkidir. Anavatanı Akdeniz ülkeleridir. Tüm Avrupa, Akdeniz, Ege bölgelerinde bol miktarda doğal koşullarda yetişebilen defneyaprağı, ülkemizin nadide zenginliklerinden biridir. Dünya defneyaprağı ihtiyacının yüzde 80’i Türkiye’den karşılanmaktadır.Defne yaprağının görüntüsü kadar kokusu ve tadı da etkileyici güzelliktedir. Bu ağacın mızrak ucunu andıran yaprakları mutfaklarda özellikle tercih edilen bir lezzet artırıcıdır. Hatta Avrupa’da kuru defne yaprakları, salça yapılırken malzemeyle birlikte pişirilir. Değişik aroması ve kokusuyla yemeklere ayrı bir lezzet katar. Hemen her türlü et yemeğini aromasıyla zenginleştirir. Ayrıca her çeşit çorbada, omlette, domatesli yemeklerde tadını özgürce sergiler. Defne yaprağının kokusu ve tadı tarif edilemeyecek kadar derindir. Defne yaprağı çok çok eski çağlardan beri çeşitli sebeplerle değer verilmiş, eşsiz bir bitkidir. Baharlı kokusu ve hep taptaze ışıltılı yapraklarıyla en sevilen bitkiler arasında yer almıştır. Mitolojik öykülere konu bile olmuştur. Defne ağacı, Yunan mitolojisinde sanatın, güneşin, ateşin ve şiirin tanrısı kabul edilen Apollon’un simgesidir. Efsaneye göre Apollon, nehir tanrısının kızı Dafni’ye aşık olur ancak aşkına karşılık bulamaz. Dafni, Apollon’dan kaçmaya başlar. Tam yakalanacağı sırada Peneus Dafni’yi ağaca dönüştürür. Apollon ağacı sahiplenerek galibiyetin ve erdemin simgesi haline getirir. Bu yüzden Antik Yunan ve Roma’da zafer kazananlara ve şairlere defne yapraklarından yapılan çelenkler verilirdi. Ayrıca yapraklarının her mevsim yeşil kalması sebebiyle ölümsüzlüğün de simgesi haline gelmiştir.Defne yaprağı bitkisinden defne yaprağı çayı, defne yaprağı yağı ve defne yaprağı sabunu üretilir.Bu bitkinin bazı türleri zehirlidir. Bu yüzden bir uzman tarafından doğru mevsimde toplanan bitkilerin tüketilmesine dikkat edilmelidir.
Geri Bildirim Ver