Arifoğlu Bamya Tohumu 100g

89,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Bamya Tohumu 100g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bamya Tohumu 100g
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Bamya Tohumu 100g Trendyol'da

Arifoğlu bamya tohumu 100 g, genellikle küçük, düz, siyahımsı tohumlar şeklindedir. Bamya tohumları, ılık bir ortamda çimlenebilirler ve güneş ışığına ihtiyaç duyar. Özellikle sıcak ve nemli iklimlerde yetişen bir sebze türü olan bamya, tohumu toprağa ekildikten sonra özenli bir bakım gerektirir. Büyümesi için gerekli olan ihtiyaçların karşılanması ve verimli ürün alınması için tohum dikimi ve bakımı oldukça önemlidir.

 
  • Küçük boyutlu
  • Düz form
  • Siyah yapı

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Özellikleri

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Özellikleri

Arifoğlu bamya tohumu, küçük, düz ve siyahımsı yapıya sahiptir. Güneş ışığına ihtiyaç duydukları için genellikle sıcak ve nemli iklimlerde yetiştirilen bamya tohumu, sulama gereksinimi yüksek olan bir bitkidir. Toprağın nemli kalması önemlidir, ancak aşırı sulama da kök çürümesine neden olabilir. Bamya bitkisinin yaprakları, gün boyunca dolgun ve yeşil olmalıdır, aksi takdirde bitki hastalıklara karşı duyarlı hale gelir. Bamya, sıcak ve nemli iklim koşullarında yetişir. Bamya bitkisi, güçlü bir kök sistemine sahiptir ve toprağın derinliklerine kadar nüfuz eder. Besleyici topraklarda daha iyi büyür ve asitli topraklarda zayıf kalır. Ayrıca, bamya bitkisi, günde en az 6 saat güneş ışığına ihtiyaç duyar. Bamya tohumları, bahar veya yaz aylarında ekilebilir. Bamya tohumları çimlenmeden önce, suyun içinde birkaç saat bekletilmelidir. Daha sonra, tohumlar yaklaşık 2-3 cm derinlikte toprağa ekilmelidir. Bamya tohumları, besleyici ve iyi drene olan topraklarda daha iyi büyürler. Tohumlar arasındaki mesafe, bitkinin büyüklüğüne bağlı olarak değişir.

 

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Kullanımı

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Kullanımı

Bamya tohumları küçük, yuvarlak ve düz bir şekle sahiptir. Bu tohumlar, toprağın sıcaklığına bağlı olarak hızlı bir şekilde çimlenirler. Bamya, güneşli ve nemli bir ortamda iyi büyür. Toprak pH'ı 6-7 arasında olmalıdır. Bamya bitkisi, iyi bir sulama programı ve düzenli gübreleme ile sağlıklı bir şekilde yetiştirilebilir. Ayrıca, özellikle yaz aylarında yaprak bitleri ve diğer zararlılar tarafından saldırıya uğrayabilir, bu nedenle bitkiyi bu zararlılardan korumak önemlidir. Arifoğlu bamya tohumu, doğrudan toprağa veya önceden hazırlanmış saksılara ekilebilir. Ekim zamanı, toprak sıcaklığına bağlı olarak değişir. Ekildikten sonra, tohumların üzerine su püskürtülmeli ve toprağı nemli tutmak için düzenli olarak sulanmalıdır. Sıcak iklimlerde yetişen bamya tohumunu özellikle 20-25°C sıcaklıklarda iyi büyüdüğü için yaz aylarında ekmeniz önerilir. Verimli mahsül alımı için düzenli bakım isteyen bamya tohumu, nemli topraklarda yetiştirildiğinde yüksek verim sağlar.

 

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Fiyatı

Arifoğlu Bamya Tohumu 100 g Fiyatı

Sıkça tüketilen sebzelerden biri olan bamya, yetiştirilmesi istendiğinde tohumlarının toprağa ekilmesi gerekir. Doğru bamya tohumu ve uygun koşullar sağlandığında lezzetli ve verimli mahsül elde edilir. Bamya, sağlığa birçok fayda sağlayan vitamin ve mineraller açısından zengin bir bitkidir. Bamya, düşük kalorili bir gıda olup yüksek miktarda lif, C vitamini, folat ve magnezyum içerir. Bamya, kan şekeri düzeylerini düzenlemeye yardımcı olabilir ve bağırsak sağlığına faydalı olabilir. Bamya tohumları, bamya bitkisinin yeniden üretiminde kullanılır ve uygun koşullar altında hızlı büyür. Bamya tohumlarının bakımı, tohum kalitesini korumak ve sağlıklı bir şekilde büyümelerini sağlamak için önemlidir. Bamya tohumlarının doğrudan toprağa ekilmeden önce bir süre nemlendirmek daha etkili sonuçlar alınmasına katkı sağlar. Arifoğlu bamya tohumu 100 g yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Arifoğlu bamya tohumu 100g fiyat ve diğer detaylarına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir, bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.