Arifoğlu Arifoglu Anason 150g (2 Adet)

199,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
23 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
57 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Arifoglu Anason 150g (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Latince ismi “Pimpinella anisum” olan Anason, maydanozgiller familyasındandır. Anavatanı Doğu Akdeniz’dir. Mısır, Yunanistan, Girit ve Asya’nın bazı bölgelerine özgü bir bitkidir. Türkiye’de Ege, Marmara ve Güney Anadolu’da yetişmektedir. Bu tek yıllık otsu bitkinin gövdesi dik, silindir biçiminde, içi boş ve tüylüdür. Çiçekleri beyaz renkli, şemsiye şeklinde kümeler halindedir. Meyveleri ise küçük, armut şeklinde, yeşilimsi sarı renkte, üzeri tüylü yapıdadır. Geçmişi 4000 yıl öncesine kadar dayanan anasonun kullanımı ilk olarak Eski Mısır’da başlamıştır. Anason meyvesinin içerdiği esans keşfedilir keşfedilmez parfüm imalatının vazgeçilmezi olmuştur. O ayırt edici, kalıcı ve güzel kokusuyla herhangi bir bitkiden daha fazlasıdır. Anason alkollü içeceklere, yemeklere, ete farklı tat vermek ve sabun yapımı ile parfümlere kalıcı, güzel koku vermek için asırlardır kullanılarak rüştünü ispat etmiştir.18. yüzyılda Roma ve Galyalı fırıncıların Noel ve Paskalya bayramlarında dükkânlarına gelen müşterilere anasonlu ekmek hediye ettikleri bilinmektedir. Hemen her kültürde kendine yer edinmeyi başaran anason, Türkiye’de rakı, Yunanistan’da uzo, Fransa’da pernod gibi yöresel içeceklere kendilerine özgü koku ve tatlarını veren bir çeşnidir.Anason bitkisinden
  • anason çayı, anason yağı, anason tentürü ve çeşitli esanslar üretilir. İçki, sakız, dondurma, sabun, cilt kremi, diş macunu gibi çeşitli tüketim malzemelerinin üretiminde de kullanılmaktadır.Temmuz ve Ağustos aylarında toplanılan Anason hem kurutularak hem de taze olarak tüketilebilir. Bu çok yönlü ve içeriğinde zengin bileşimler barındıran anason bitkisi maydanozla benzerliğinden dolayı uzman olmayan kişiler tarafından karıştırılabilir. Bitkinin kalitesi meyvenin içerdiği uçucu yağ oranına göre belirlenir. Bu oran en az yüzde iki olmalıdır. Etken maddelerin ışığa duyarlılığı ve plastik türevleriyle etkileşiminde kalitesini yitirdiğinden mutlaka renkli cam kaplarda saklanmalıdır. Şifalı Bitkiyi Şifalı Yapan Nedir ?Bazı bitkilerin içinde bilim adamları tarafından şifalı olduğu kanıtlanan çeşitli etken maddeler vardır. Bitkiyi şifalı yapan ise bu etken maddelerin çokluğu ve kalitesidir.Şifalı Bitkimi neden Arifoğlu'ndan Almalıyım ?Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.
Geri Bildirim Ver