Arifoğlu Arı Sütü (Saf) 40g

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Arı Sütü (Saf) 40g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arifoğlu Satıcı Ünvanı: ARPAŞ ARİFOĞLU PAZARLAMA DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080018514100019 Vergi Kimlik Numarası: 0800185141
    Bu ürün Arifoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Katkısız Arı sütü 40 gr.
  • Arı Sütü ürünümüz Korunaklı ambalajında yaz aylarında sıcak dönemlerde de soğutucu malzeme ile gönerilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu Arı Sütü (Saf) 40 gr

Arı sütü, arıların larvalarını beslemek için kullandığı doğal bir oluşum sürecidir. Koyu kremsi bir yapıya sahiptir. Vitamin, mineral ve protein bakımından oldukça zengindir. Bu yüzden takviye edici gıda niteliğinde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Arı sütünün tadı baharatlı ve ekşiye benzer bir tattadır. Arı sütünün, yaklaşık olarak % 70'i sudan oluşur. Protein kısmı ise tamamının %15’ i kadardır. Geriye kalan kısmı ise vitamin, amino asitler ve diğer bileşenler oluşturur. İçerdiği aminoasitler insan vücudunda üretilemeyen 8 temel esansiyel amino asitler de dahil olmak üzere toplamda 17 aminoasitten oluşur. Arifoğlu arı sütü (saf) 40 gr’lık paketi ile doğal yollardan elde edilip işlenmeden size besin değeri yüksek olan bu gıdayı sunar. Ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Yüksek besin değeri
  • Tamamen doğal olması
  • Her yaşa uygun

Arifoğlu Sütü ile Günlük Besin Değerinizi Destekleyin

Arifoğlu Sütü ile Günlük Besin Değerinizi Destekleyin

Her insanın günlük alması gereken kalori miktarı farklıdır. Günlük alınması gereken kalori miktarını belirleyen şeyler ise yaş, kilo, boy gibi etmenlerdir. Bu etmenler herkeste farklı bir referans değeri oluşturur. Günlük alınması gereken kalori miktarının altına düşmek ise hem kilo kaybına hem de düşük immün sisteme neden olur. Bu tür sebepler günlük hayattaki veriminizi veya sağlıklı birey olmanızı düşürücü etkiye sahiptir. Beden gereksiniminden az beslenme birçok hastalığın sonucu veya nedeni olabilir. Arifoğlu arı sütü takviye edici gıda niteliğindedir herhangi bir hastalığı giderici yöntemlerden biri değildir. Gün içerisindeki bağışıklık ve enerjinizi yükselterek hastalıklarla rahatça başa çıkmanızı sağlar. Arı sütü burada sizin beden gereksiniminizi desteklemek için üretilen doğal bir üründür. Arı sütünü saf bir şekilde kullanmakta zorlanırsanız eğer doğal bal ile karıştırarak tüketebilirsiniz.

Bağışıklık Sisteminizin Yakın Dostu Arı Sütünün Tüketimi

Bağışıklık Sisteminizin Yakın Dostu Arı Sütünün Tüketimi

Ürünün, standart bir tüketim şekli yoktur. Genellikle sabah akşam günlük tüketim dozu 500 mg olması normal bir birey için yeterlidir. Kemoterapi gibi ağır tedavi gören hastaların ise günlük besin değerleri normal bireylere göre daha fazla olduğundan günlük 1000 mg olacak şekilde kullanabilirler. Çocuklarınızda kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Fakat genelleme yapıldığı zaman çıkan değer yetişkin dozunun ¼ ü kadardır. Arı sütünü 30 sn ağzınızda bekleterek yutabilir ya da su ile de içebilirsiniz. Aldığınız arı sütünü 18 ay donmuş bir şekilde saklayabilirsiniz. 1.5 - 2 ay boyunca ise buzdolabında raf ömrü bulunmaktadır. Önerilen kullanım şekli dondurulmuş bir şekilde saklamanız, ihtiyacınız olduğunda kullanmanızdır. Arifoğlu arı sütü (saf) 40 gr yorumlarını okuyarak diğer müşterilerin saklama koşulları hakkındaki tecrübelerini okuyarak satıcıya sorularınızı sorabilirsiniz.

Bağışıklığınızı Güçlendiren Arı Sütü

Bağışıklığınızı Güçlendiren Arı Sütü

Arı sütü tedavi edici değildir yalnızca destekleyicidir. Ürünü kullanırken tedavi edici özelliğinin olmadığını bilerek kullanınız. Eğer bedeninizle ilgili bir sorununuz varsa önceliğiniz uzman bir doktora görünmek olmalıdır. Doktorunuza sormadan ürünü kullanmanız tavsiye edilmez doktor tavsiyesi ile doktorunuzun önerdiği ölçüde kullanmanız gerekir. Arı sütünü muhafaza ederken kesinlikle ışık almayan bir yerde korunduğundan emin olmanız önerilir. Arı sütüne özellikle metal kaşık değdirmemeye çalışın çünkü arı sütü asidik bir yapıdadır ve metal kaşığınızla tepkime verme olasılığı yüksektir. Metal kaşık yerine tahta ya da plastik kaşık tercih edebilirsiniz. Arı sütünün dondurulmuş bir vaziyette muhafaza edilmesinden dolayı yaz aylarında soğutucu malzeme ile gönderilir. Arifoğlu arı sütü (saf) 40 gr fiyatını ve gönderim şeklini incelemek isterseniz Trendyol’dan Arifoğlu arı sütü olarak araştırma yapabilir. Ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.