Arifoğlu Altın Otu 40g (2 Adet)

169,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Altın Otu 40g (2 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Latince ismi ‘Helichrysum Arenarium’ olan Altın otu, altın sarısı renginden dolayı bu adı almıştır. Halk arasında değişik isimlerle de anılır: Altın çiçek, Ölmez Çiçek, Güneş Çiçeği, Arı Çiçeği… Anavatanı Avrupa’dır. Ülkemizde Doğu Anadolu’da yetişir. 17 farklı türü bulunur. Daha çok kayalık alanları seven Altın Otu çokyıllık otsu bir bitkidir.Göz alıcı güzellikte minik sarıçiçekler açar. Bu yüzden bahçe süslemeciliğinde ve parklarda özel olarak yetiştirilir. Çiçekleri kurutulduktan sonra altın rengini hâlâ koruduğundan çiçekçilik sektörünün en popüler çiçekleri arasında yer alır. Avrupa kökenli bir bitki olmasına rağmen yaygın olarak Anadolu’da da bilinir.Altın otu bitkisinden
  • altın otu çayı, altın otu yağı üretilir. [1]Türkiye’de Bitkiler İle Tedavi_Prof.Dr.Turhan BAYTOP (s147) İçindekiler:Altınotu, Ölmez Çiçek, Kudama,Sandy Everlasting, flowers / Helichrysum sp.Hazırlanışı:1 Tatlı kaşığı Altın otun'u 100 derece kaynar suda 10 dakika kaynattık dan sonra, çayınızınızı tüketebilirsiniz.TETT ve Parti No ambalajın Üzerindedir. Serin ve kuru yerde saklayınız.İşletme Kayıt No: TR-34-K-000495 Türk Gıda Kodeksi’ne uygun ambalajlanmıştır.Şifalı Bitkiyi Şifalı Yapan Nedir ?Bazı bitkilerin içinde bilim adamları tarafından şifalı olduğu kanıtlanan çeşitli etken maddeler vardır. Bitkiyi şifalı yapan ise bu etken maddelerin çokluğu ve kalitesidir.Şifalı Bitkimi neden Arifoğlu'ndan Almalıyım ?Arifoğlu'ndan alacağınız her Şifalı Bitki, memleketimizin ve Dünyanın en kaliteli topraklarında ve en temiz coğrafyalarında yetiştirilmektedir. Toplanan her bitki için özel etken madde analizleri yapılmaktadır ve bu analizler sayesinde etken maddesi düşük ve kalitesiz olan ürünler ayıklanmaktadır. Bu işlemlerden sonra satışa uygun vaziyette olan bitkiler sterilize edilir ve siz değerli müşterilerimize sunulur.Firma Güvencesi:Arifoğlu Doğal ve Organik Ürünler hem satış esnasında, hem satış sonrasında müşterisinin yanında olmayı temel prensibi olarak belirlemiştir. Arifoğlu'nun her mağazasında olduğu gibi, internet satış sitesinde de öncelikli hedefi müşterisinin güvenini kazanmak ve aldığı hizmetten memnun kalmasını sağlamaktır. Kargo Bilgisi:Ürünler gün içinde saat 15:00'e kadar kargo firmasına teslim edilmektedir. Saat 15:00'dan sonra gelen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilmektedir. Bilgilendirme:İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil
  • bitkisel takviye niteliğindedir. İşletmemiz
  • İşletme Kayıt Belgesi : TR-34-K-000495ISO 9001:2008ISO 22000:2005BRC GLOBAL STANDART FOR FOOD SAFETYBelgelerine Sahiptir.
Geri Bildirim Ver